Sonra onların sorumluluğunu almış halde bulursunuz kendinizi.
Başkasını yukarı kaldırmaya dair boş çabalar,
kişinin kendisini aşağı indirmesine yol açar.
Kendinize bunu yapmaya hakkınız yok.
Aşkım Kapışmak...

Karaktersiz kendini bilmez kurnaz sanan ama aslında bir baltaya bile sap olamayan insanlarla çünkü böyle insanlar egolu bencil vurdumduymaz duygusuz olur kendini hiç olmadığı gibi biri gösterirler ve onlara verdiğimiz değerleri güvenleri boşa çıkarırlar onlar için hayatınızı güzelleştirmek için yaptığımız tüm fedakarliklari girmezden gelir umursamaz davranır bize böyle davrandığı yetmezmis gibu maddi manevi bütün sorun ve sorumluluklarını bize yüklemeye çalışırlar böyle insanlarla yola çıkılmaz tam tersine yolda kalabiliriz o yüzden böyleleriyle değil yola balkona bile çıkılmaz: ) insan güvenilir özü sözü bir insanlarla her yolda yürüyebilir...
Bencil insanla yola çıkılmaz, insanlarla kurduğu ilişkileri elde edebileceği menfaatlere göre şekillendiren insanla yola çıkılmaz, sizi en az kendi kadar düşünmeyen insanla yola çıkılmaz, gerektiğinde rahatından fedakarlık edemeyen insanla yola çıkılmaz, daima kendi isteklerine öncelik veren insanla yola çıkılmaz, size saygısı olmayan, sizi umursamayan insanla yola çıkılmaz, iyi niyetinizi suistimal eden insanla yola çıkılmaz, sizin üzerinizde kendi egosunu tatmin eden insanla yola çıkılmaz. Bir kişide hepsini tecrübe ettim, lanet olasıca Allahın belası, en kısa zamanda dermansız dertlere boğulduğunu görmek istediğim bir kadınla... Bundan sonra gerekirse 30 yıl kendimi bir kadına kapatırım da, yine de aynı şeyleri bir daha yaşamayı göze almak istemem.
Yola çıkacağım kişi navigasyon gibi olmalı beni tanımalı :)
Yari yolda bırakacaklarla 😀
Cevap
22Cevap
İki yüzlü insanlarla, yolda at değiştirenlerle, yolda kestirmeden gidelim deyip çamura götürenlerle, para için adam satanlarla yola çıkılmaz. Çıkılırsa da çıkın çıkmazını görmeden yolda ruhunu teslim edersin :)
Prostat hastasıyla yola çıkılmaz valla, benzinlikten çıkamayız.
kimseyle yola çıkılmaz bu sıralar..
herkes olduğundan çok farklı dün sana karşı duyguları olan sonra bir başkasına çok kolayca iltifatlar edebiliyor..
Değişken insanoğlu ve hızlı değişiyor
Merhametsiz insanla yola çıkılmaz, ipi ile kuyuya inilmez. Dereye sulu götürür susuz getirir. Merhametsiz bizden değildir.
Tutarsız ve sorumsuz insanlarla yola çıkılmaz, yarı yolda bırakırlar.
İyi akşamalar, sorumluluk almayan, herşeyden şikaytçi olan, bencil olan, paranın hesabını yapan kuruşu kuruşuna , yemesini içmesini bilmeyen, ve ortamda mutlu olmayan insanlarla yola çıkılmaz ya da kamp yapılmaz.
Surekli dir dir edenle, miz miz biriyle
Bagira bagira konusan biriyle,
Benim dedigim olur ben ben ben diyen biriyle
Çözüme değil soruna odaklananlarla,
Panik ve telaşe müdürleriyle,
Mıymıntılarla,
Cimrilerle.
Kadınlar sorun odaklı, erkekler çözüm
Huysuz, sorumsuz, uyumsuz, tembel insanla yola çıkılmaz.
Bencil insanla yolculuğu bırak alışverişe veya pikniğe bile gidilmez.
Yolda sürekli çişi gelenle, mola isteyenle, acıkanla
İkna edilmişlerle çıkılmaz.
İnananlarla çıkılır.
erkekle yola çıkılır ama.
2 yüzlü şeytansı erkekler ile asla
Yolda bulduklarını yola ciktiklarinla değişenlerle yola çıkılmaz,
Başkasının sorumluluğunu almak bana göre değil. Ama karavan güzel bir yaklaşım.
Olgun olmayan, aptal tiplerle hiç bir yere gidilmez...
Seni sevmeyen ya da seninvsevmediklerinle, kiskanc ve fesatlarla, her seyi ben bilirim diyen digerlerini manipule edenlerle, cimrilerle
Menfaatçi ve bencil tiplerle
Yoran ve yük olan kişilerle yola çıkılmaz. Huzur, sakinlik arıyor insan bir yerden sonra.
Sevmediklerinle, sevmeyenlerle.
Para harcamayı bilmeyenle
siyasal islamcı müptezellerle.
yolda bulduklarini sana degisenlerle
Benlen yola çığılmiyör
Aynı dili konusmayanlarla
Bazı dost bildiklerimizle
Özgüvensiz
Sorumsuzlarla yola çıkmam
Geçmişinde kalanları satanlarla yola çıkılmaz.
Kendini sürekli öven egolu tiple yola çıkılmaz
Cimrilerle narsistlerls
Hiç bir şeyden memnun olmayan tiple
Kimseyle
Cimrilerle
Cimrilerle
Her an sıkılabilecek biriyle çıkılmaz
Yola ciktiklarini yolda bulduklariyla degisenlerle
Çok konuşan biriyle.
iki yüzlü insanla
Yalancılar
Akplilerle