kendini eleştirme yeteneğine sahip olmayandır.
Empati kuramaz, yaptıklarından ders çıkaramaz.
Kendi hatalarından başkasını sorumlu tutar.
Sürekli çevresindekilere karşı agresiftir.
Kendine yalan söyleyip, inanma kabiliyetleri vardır.

Tartışmanın başıdan sonuna kadar düzgün bir iletişim ve sorunu çözme taraftarı oluyorum fakat karşımda ki insanlar çok öyle olmadığı için tek başına düzgün iletişim kurma çabası yeterli olmuyor. Sinirlendiğimde susarım bu yüzden, bağırıp çağırmak istemediğim, kalp kırmak istemediğim için susar ve konuyu kapatmaya çalışırım fakat bu üstü örtülen her biri konu çözümsüz kalıp, biriktikçe de sonrası hoş olmuyor.
Haklı olmak ya da olmamak umurumda olmaz, haksız olmayı tercih ederim yine de, ben haklı çıkmak istemiyorum çünkü çok sıkıldım bundan, yanılmak istiyorum…
Birisi için çabalarım, tartışmayı her zaman tatlıya bağlarım ama haklıysam da o haklılığı dile getirmesini isterim. Bunu gerçek anlamda beni haklı bulmasından ötürü isterim. Bunun sebebi her zaman haklı çıkmak değil beni anlamasını istememden ötürüdür. Beni anladığını iddia edip aynı şeyleri sürekli tekrarlıyorsa, yapma dediğim şeyi sürekli yapıyorsa önce susuyorum, sonra soğuyorum en son vazgeçiyorum. Eğer birisi ile tartışıyorsam konuyu ya da onu önemsediğim içindir.
Bir süre sonra ikisi de önemini yitriyor.
Haklı olsam da tatlıya bağlayalım
Cevap
25Cevap
Sorunun çözülmesini isterim. Haklı olmayı hiç istemem. Zaten ne kadar istemesemde o kadar haklı çıkıyorum.
Haklı tatlılık tam bana göre 🤣
Merhaba,
Tartışmak bile benim için çok zor bir eylemken karşındakini kırarak haklı olma davası güdemem. Haklı olmak olmamalı amaç, karşılıklı fedakarlık yaparak orta bir noktayı bulmak olmalıdır. Bunun için de her iki taraf üstüne düşen görevi yapmalı. Ben böyle zamanlarda üzerime düşenin de fazlasını yaptığımı düşünüyorum...
Fakat karşımdaki kişi çabalamıyorsa ben de her şeyi bırakabilirim mücadele etmeyi.
Bu tartışdığım konunun önemine bağlıdır bence. Geriye kalan herhangi bir konuda fikir ayrılığım varsa tatlıya bağlar üstelemem. Bir konuda eğer gerçekten haklıysam haklı olduğumu ispat etmek isterim tabii ki, konuyu (önemli) tatlıya bağlarsam asıl çatlağın üstünü kapatmak gibi bir şeydir bu. Zaten çatlak içeride. Ne kadar yüzeysel yaklaşırsan yaklaş yeniden çatlayacaktır. Bu yüzden haklılığımı ispat edinceye kadar durmazdım. Karşı taraf içinde geçerlidir bu.
aslında bir önemi yok
ne haklı olayım ne tatlıya bağlansın
sadece uzaklaşsın benden istediğim bu oluyo
Her zaman orta yol bulunsun tatlıya bağlansın isterim uzatıp kalp kırmaya gerek yok.
Mesele çözülsün, mevzu tatlıya bağlansın elbette. Bunun için iki taraf da dürüst ve vicdanlı olsun. İlla sorun çözülsün diye hukukumu çiğnetmem. İcabında tartışa da bilirim. Bazı tipler korkunç sinsi çıkıyor.🙄
Ben hep alttan aldığım için tetkedildim bu zamana kadar efendim.. Yani bu saatten sonra hayatımda bir kadın olmayacağı için bi tartışmada, sorunda olmayacak haliyle..
Asla kavgaları, özelliklede tartışmaları sevmem. İllaki oluyor, önemli olan orta yolun bulunması, tatlıya bağlanması.
Tartışmalardan nefret ederim hemen konu kapansın diye tatlıya bağlamaya çalışırım. Haklı çıkmaya çalışmak bana çok ergence geliyor.
Anlasilmak istiyorum. Hakli olmam falan onemli degil neye moralim bozulduysa karsi taraf onu anlasin istiyorum sadece.
Tartışma olmasın da haksız olmayı yeğlerim. Özellikle haklı çıkmak için yapılanları inkar edip yalana başvuranları ‘aboo kız Allah’tan kork peygamberden haya et’ dercesine ibretle izlemek gerçekten insana verilmiş sadakam varmış dedirtiyor
Tutarsızlık ayrı yalan ayrı. İşine gelince böyle gelmeyince yalan demek…bak yazarken irkildim. Allah yazdıysa bozsun 😂
Tabi ki
Doğrudur
Sorun tatlıya bağplansın yeter, mutlu olmak haklı olmaktan daha değerli.
İnsan yerine göre ikisini de istiyor da bana o sorunun tekrarlanmaması ve ilerlemek yeterli
Tartismanin çözüme ulasmasi önemli. Hakli değilsem zaten uğraşmam tartisma cabuk biter.
Tatliya baglansin isterim ama hakliysam haklı olduğumu bilecekler
birbirimizi anlamayı ve fikirlere saygı duymayı isterim
Haklıyı hakisizi ortaya çıkarmak daha da uzatır o yuzden tatlıya baglanmasi en iyisi
Tartışmanın bir an önce bitmesini istiyorum. Haklı olsamda tamam tm diyorum genelde
Haklı olmayı çünkü hakli iken haksız duruma düşmek çok zor
Haklı olmak gibi bi amacım asla olmadı ancak kimse de demiyor ki bu kız üzüldü kırıldı. Daima gönül alan ben oldum.
Hakli ya da haksiz sonunun tatliya baglanmasini isterim
Tatlıya bağlansın daha iyi.
olay ne ise o sonuçlansın.
su yolunu bulur.
Haklı olmayı, ben haklıyımdır çünkü
Tatlıya bağlayalım savasmayalim
Zamanla soğuduğum için önemi kalmıyor
Tatlıya bağlanmasını ama haklı olduğumu da görsün
Sussunlar yeter js
Kimle tartıştığıma bağlı
Haklı olmak bana yeter.
Tatlıya bağlanmasından yanayım her zaman...
ben haklı olursam sorun tatlıya bağlanır 💕
Sorunun tatlıya bağlanması beni mutlu eder
Haklılığımın tatlığını görmek isterim.
Hiç tartışmamış olmak istiyorum
O haklı olsun yeter ki , tatlıya bağlansın
Tatlıya bağlansın ben haklı haksız farketmez
Tatlıya bağlanmasını istiyorum.
Haklı olmayı
Haklı olmak önemli 😉
Haklıysam üstüne giderim
Tatlı tabisii
Tatlıya bağlanmak