LOTUS çiçeği kendini temizleme özelliğine sahip tek çiçektir. Herhangi bir noktasına çamur ve toz geldiğinde kendini sallayarak bir bölgeye atar ve yağmur yağdığında bu tozlardan kurtulur. Mitoloji ve eski inanç sistemlerinde bereket, doğum ve tutkuyu sembolize edermiş.
Lotus çiçeği; saflığı, sadakati, ruhsal uyanışı Temsil eder ve sembolik olarak manevi aydınlanmaya ulaşmanın anahtarı olarak kabul edilir...
Üyelik adını tercih sebebin ya da üyelik adının anlamı nedir?
Aslında ingilizceye ve ingilizce kelimelere kitapalara yani o dile karşı bir ilgim var ve eğitim hayatım olsun günlük yaşantım olsun bir e posta adresi olsun yakma isim fake ya da nick olsun her zman ingilizce kelime kullanmışımdır ki küçüklüğümden bu yana hep sweetwitch nickini kullandım sebebiyse aşırı samimi olduğum amcam kuzenim sevdiklerim tatli cadi derdi hoşuma giderdi bende bunu ingilizcede aynı anlama gelen sweetwitch kelimesi ile sürekli olarak kullanmaya devam ettim nickimi çok seviyorum
Normalde aslında benim nickim ordinary person Bu siteye sadece bir soru sorup çıkmak için yani hesabı kapatmak için girdim sonra sordukça sorasım geldi sonra hayatımdaki belki de karşılaşıp karşılaşabileceğim en güzel şeyle karşılaştım öyle gidiyor işte. Ama memnunum yani baya nam saldı beni bilmeyen yok genellikle😂🤦♀️
Açık zaten ama kahvenin her haline aşık biri olarak en sevdiğim olan sıcak sütlü kahveyi yudumlarken bu nicki yazmıştım. Çokta memnunum, senelerdir aç kapalarla sitedeyim ve hepsinde aynı nickin farklı versiyonlarını kullandım. Kendimle bağdaştırdığım ve hoşuma giden bir nick oldu halini aldı...
Esasında kendini açık açık ortaya koyuyor diye düşünüyorum. İnsanın sığındığı şeyler vardır. Benimki de tam olarak kelimeler ama ucuza kaçmayan beni bi gölge gibi takip edip sığınacağımı bilen kelimeler. Hazine dediğimiz şey sözde gizlidir ve ben o hazineyi çok seviyorum.
Bu sitede bulunduğum süre içerisinde , defaatle anlattığım üzere , üye ismimi , hadi gaflet demeyeyim ama , öylesine , dalga amaçlı almıştım. Zira Johny Test isimli bir çizgi filme atıfla almıştım bu nicki.
Not : Belirtmesem kesinlikle olmaz , sizin nickiniz ziyadesiyle güzel :) Zira çok beğeniyorum.
ısparta yalvaç müzesinin arka bahcesindeki bir mezar taşında yazan isim onun ismini yaşatıyorum cinsiyettini bilmiyorum sadece o an yüzünü göremediğim güneşten bile sarı saçları olan bir kadın gözümün önüne geldi o yüzden sene 1996 20 yaşındaydım o zaman şu an 45 fakat hala gencim daima genç kalacağım oda benimle yaşayacak varrohincco :) sadece HAYAT HAYAT işte
İsmimi seviyorum. Tuba Sueda olmak beni anlatıyor. Profil fotoğrafımdaki lotus çiçeği senin söylemlerini yansıtıyor. Fakat renklerine göre farklı anlamları var lotusların. Benimki bilinçli ve daimi tercih olarak mor lotus çiçeği. Bilgeliğe özellikle vurgu var mor lotus çiçeğinde.🦄💞
Üyelik adım seneler önce de açmış olduğum ilk hesabımın adı. O dönemler lisedeydim tabii çok sevdiğim bir gençlik dizisindeki yine çok sevdiğim, benimsediğim bir karakterin adı. Dizinin adı ''Skins'' İngiltere yapımı, Karakterin tam adı ''Effy Stonem''
Bilgilendirme; Bulgaristandan giriş yapan (doğan) yunanistan ile türkiye arasında sınır oluştururum. Edirne üzerinden de ege denizine dökülürüm. Yunanca adım "evros" olup bulgaristanda adım "maritza"dır. Etrafımdaki restoran ve kafelerde çayınızı, kahvenizi yudumlayıp manzaramın tadını çıkarıp, hayallere dalabilirsiniz.
Bugün açtım bilmem kaçıncı hesap artık 🤪. Evanescence grubunun Yeah Right isimli şarkısından geliyor. Patra da Cleopatra dan geliyordu sanırım, bir yorumda görmüştüm
Kızıl Elma, Türk mitolojisinde Türkler ve de özellikle Oğuz Türkleri için üzerinde düşünüldükçe uzaklaşan ancak uzaklaştığı oranda cazibesi artan ülküler veya düşleri simgeleyen bir ifadedir. Bu yüzden
Çekici, baştan çıkartıcı, büyüleyici anlamına gelen bir kelime. farklı olması ve beni yansıtması için bunu seçtim eski nick'lerimi de özenle araştırmıştım.
Biraz daha aciklamak gerekirse; Fasiklarin soylediklerine, Sagda solda söylenen sözlere, Sacma sapan bilgiler yerine, bilgiyi, merak ettigimiz şeyleri olmadi gereken yerden öğrenmek, ihtimallere kanıp gercekten uzak durmamaktir.
Annem bana hep Timurka der. Ruslarda isimlere ka ekleniyor. Tabi isimden isime değişiyor, gidip de Alex'e Alexka diyemezsin :) Tercih sebebim ise, isim hoşuma gidiyor.