veyahut çocuğuna ders izah eden anne babalar vesaire gibi
peki siz birine birşeyler öğretirken kolay sinirleniyor musunuz?

Sabır konusunda gerçekten yalan yok insanlara tahammül edemiyorum ki hele ki birşey öğretme konusunda hiç en son bize tatile gelen kuzenim benden yüzme öğretmemi istemişti ona bu konuda sabırlı olmadığımı söylememe rağmen azimli biriyim hemen öğrenirim demişti defalarca gitmemize göstermeme rağmen bir adım bile ilerleme kaydedemiyordu her seferinde sinirden artık ne yapacağımı bilemiyordum misafir diye birşey de söyleyemiyordum neyse baktım olmuyor kızdım bu son yapamazsan bugünde sen yüzmeyi unut demiştim kız benden mi korktu bir daha yuzemicek olmaktan mi bilmem ama o son gün öğrenmişti 😂😁😀ama gerçekten birine birşey öğretmede tahammülüm sabrım yok yani
Bir stajyerim vardı kıza tam 2 ay birşeyler öğretmek istedim kız her defasında öküz gibi suratıma bakıyordu. Baktım istek yok öğretmek için çabam olmadı. Sadece karşımdaki insan öğrenmek isterse sabırlıyımdır ama iplemez ise kılımı kıpırdatmam
Cevap
11Cevap
O kadar çok iyi anlatmışsam ve o kadar çok anlatmışsam hala da anlamamışsa kafasına vura vura anlatmaya devam ederim
Normalde sabırsız ben öğretirken aşırı sabırlı oluyorum
Kardesimin derslerine yardımcı olurken sinir krizi geçiriyorum 😂
Sabırlı biriyim ben genel olarak bu tarz konularda.. Keyifli geceler..
Sakince sinirlenir, bunu öğrencime yansıtmam. Daha sonra kendi kendine geçer.🦄
Sabrımın son raddesine kadar dayanır en sonunda da patlarım sanırım 🙈😅
Asla sinirlenmem , tabi karşımda ki aşırı aptal değilse
Bir şeyler öğretmeyi severim bu yüzden o esnada oldukça sakin ve temkinliyim.
Ogrettigim kişinin becerisine bağlı yetenekli ise sabır edebilirm ama değilse tahammül edemem😅
Kim olduguna bagli 😀
Sabırlıyım ama sabrın da bir sınırı var djfjfh
Hiç sabırlı değilim maalesef, sinirlenirim çabuk
Değilim hiç yA valla billa tilla
Sevgilime nasıl gireceğini öğretiyordurum :
Degilim
Sakin olmaya calisiyorum
Fazla deilll
Sabır taşı benim
Fazlasıyla
Yarım saat.
Öğrenene kadar