Bazı insanlar vardır akıllarıda ki ağızlarındadır, bazılarıysa kırmamak, incitmemek için karşı tarafın duymak istediği şeyleri söylemeye meyillidir. Siz ne kadar açık sözlüsünüz peki?
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Ben açık sözlülüğü severim ama dozunda patavatsızlık ile karıştırılmaması lazım açık sözlü olmak, dilin en güçlü halidir. bir insandan açık sözlülüğü karşısında uzaklaşabilirsiniz ya da daha da yakın olabilirsiniz. bazen duymak istemediklerinizi yüzünüze çarpabilir, pembe yalanlarıyla sizi uzunca bir süre uyutabilir de keza. kopabilmek pahasına da olsa açık sözlü olunmasını tercih edin. bu insan bir sevgili, bir flört ya da bir iş arkadaşı olabilir. söyledikleri karşısında tribal olmayın ama. her bir gerçeklik ve dürüstlük başka yanlışlardan kurtarır sizi.
Fazlasıyla açık sözlü biriyim. Ezelden beri kimseden lafımı esirgemem ne varsa direk söyleyen dürüstce konuşan bir yapım var.. Bazı insanlar açık sözu kaldıramadığı için alıngan davranışlar sergileyebiliyor. Kimse için değişmeye niyetim olmadığı gibi bu durumun kendim için daha iyi olduğunu düşünüyorum. İnsan düşündüklerini söyleyebilmeli bence yoksa lüzumsuz düşüncelere zihnimizde yer vererek kendi kendimizi bitiririz bu durumda. Sonsuza kadar da açık sözlü biri olarak kalmaya devam edeceğim.
Çok da alakalı değil ama Üniversitede kız arkadaşım buluşmadan önce arayıp sürprizi olduğunu söylemişti. Sürpriz ise saçlarını kısalttırması (kulak hizasında) ve kızıla boyatmasıymış (bu kadar ilginç olmasının sebebi saçlarının beline kadar uzun olması ve yaklaşık 8 yıl hiç kısalttırmamasıydı). Gerçekten çok yakıştığını düşünmeme rağmen ilk aklıma gelen kelimeyi söylediğim için 3 gün benimle konuşmamıştı “Paslanmışsın” 😂😂
Fazla açık sözlüyüm.. Söyleyeceklerimi kim olursa olsun insanın suratına dilediğim tarzda söylerim.. O yüzden sivri ve keskin gelebiliyorum bir çok insana.. Keyifli geceler..
Yani Gördüğüm Güzel Mutlu edecek Sözlerde Açıkça söylerim ama gördüğüm kötü bir şeyi Pek söylemem Çünkü ya karşı taraf kalbi kırılır ya da yanlış anlar sorun çıkar
Oldukca, bazen bu huyum yüzünden gereksiz bir gergin ortam yaratabiliyorum ama bulundugum konum ve gerek tr sartlarindan kaynakli bunun olmasi taraftariyim.