Ben sanırım, sonrasında pişman olacağımı bile bile bir çeşit kıymet verdim. O da pişmanlık ile sonlandı çok şükür, şükür çünkü geçmiş artık.Peki siz en son neye pişman oldunuz?
Zarada bir elbise gormustum yarin gelip aliyim simdi tasimayim elimde dedim. Iki gun sonra gittim yoktu kalmamis diger magazalarda ve onlineda da tukenmis. Gordugum zmn almam lazimdi.
Daha güzelleri nasip olur inşaAllah... Bazen görünce almak gerekiyor. 2 hafta evvel defacto'da harika bir gömlek gördüm ama içine giremedim. Biraz bedenim büyümüş son dönemde belki, bilemiyorum. Satıcı arkadaş da '' dilerseniz İstanbul'daki mağazaya soralım, ücret farkı olmadan evinize dek gelir '' dedi, sorduk 1 adet kalmış koca Türkiye'de, sonra geldi kargo. İyi ki yardımcı olmuş o arkadaş, hakikaten giyim ve eşya konusunda fırsatı değerlendirmek gerekiyor.
En büyük pişmanlığım , puanım çok yüksek olmasına rağmen saçmasapan bir liseye gitmekti. Sağlık meslek lisesiydi. Köyde kaldığım için mecburen yurtta kalmam gerekiyordu. İşkence gibiydi. Ben hayatımda bu denli kötü bir ortama düşeceğimi bilmiyordum... O kadar derin acılar bıraktı ki... Hâlâ etkisi fazlasıyla üzerimde var. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.😣
Çok üzüldüm okurken... Bunlar hep tecrübe, öyle bakmayın sakın. Ben fakültedeki ilk günümde, yurtta yemekhaneye girince burnumun direği sızlamıştı. '' Eyvah, yapayalnızım burada '' demiştim, yaşım henüz 21'e yeni girmiş biriydi... Ama zamanla her şey düzeliyor, zorluklar aşılıyor... Ben şunu gördüm ki, bizlere yakışmayan ortamlarda istemsizce bulunmamız bizden götürmüyor, yeter ki ders çıkaralım, sizin için de çok daha güzel yerleri hayırla dilerim.
Çok sağolun, gerçekten yorumunuz iyi hissettirdi lâkin yaşadıklarım pek de hayırla sonuçlanmadı. Keşke elim kırılsaydı o gün o tercihi vermeseydim. Hâlâ sağlık sorunları ile cebelleşiyorum. Ben attığım her adımda " benim için hayırlı olan budur" diye adım attım. Verdiğim bütün kararların hepsi ateş olup yoluma engel oldu. Gerçekten bu zorladı beni. Ve hiçbiri de geçmişte kalmadı hocam , hatalarım beraberimde geliyor hep. Ömür boyu böyle sürecek diye çok korkuyorum.😢
Demeyin öyle, estağfurullah... Henüz çok ama çok gençsiniz. Tevekkül edelim, gerisi O'nda elhamdülillah. Allah bahtınızı açık eylesin, inşaAllâh tez vakitte feraha erersiniz. İnanın herkes aksilik yaşıyor, hata ediyor...
Allah bundan sonrası için güzellikler nasip etsin diyelim o zaman... Pişmanlıklardan ders çıkartırsak, daha sağlam basarız yarınlara. Henüz çok gençsiniz.
Siz, size samimi olmayan ve ilgiyi layık görmeyen birini silin gitsin geçmişinizden. İnsan kıymet gördüğü yerde yücelir, hakkınızda hayırlısını dilerim.