Siz rahatsız olur musunuz?
#LacivertGandalf

Yeni tanışmışsak bir mesafe olmalı, ilk buluşmada böyle oluyorsa orada kalır o, tekrarı olmaz.
Belli bir işleyiş vardır, zaman geçirip, sohbet ettikçe tanıyorsun. Ya yakınlaşırsın ya da kafalar uyuşmaz vs. bağlantı kesilir fakat bu samimiyet çabucak gerçekleşen bir evre değil, en azından benim için öyle…
Rahatsız olurum. Çünkü soğuk yapıdayım yani ilk defa gördüğüm insanlara sıcak davranamam. Mesafeli davrandığım içinde insanlar beni soğuk zanneder. Tanıştıktan bir kaç ay sonra hiç göründüğün gibi burnu havada değilsin diye cümleler işitirim.
Bana karşı aşırı samimi davranılması ilk etapta beni gerer. O yüzden ben nasıl davranıyorsam karşımdakinin de o şekilde davranmasını isterim.
En doğrusu bu bence 😄
Nasıl bir samimiyetten bahsediyoruz? Mesela kolunu falan sırtıma atıyorsa bozuşuruz ya da sürekli 'cım, cığım' gibi gereksiz ekler kullanıyorsa. Ama normal senli, benli sohbet ediyorsa bir sıkıntı yok.
~sınırı aşmadığı sürece sıkıntı yok. Ama haddini aştığı an gömerim 🌷
Bana aşırı samimi davranabilexek bu hayatta 2-3 kişi var onun dışında bırak yeni tanıştığım birini yıllardır tanıdığım insanların bile aşırı samimiyetine kıl olurum. Pıçak bulsam sokarım yani öyle düşün djxjdndn
Cevap
46Cevap
Çok yeni ve taze tanışmış isek evet bir yıl rahat edemem
Olurum valla. Vıcık vıcık ilişkileri sevmem
Aşırı rahatsız edici direk soğurum.
Olurum ki var oyle tipler. Ozellikle arkadaslarimin arkadaslariyla tanistigim zmn sanki 40 yillik arkadasiymisim gibi samimi tavirlar dokunmalar falan . Cinli oluyorum o zmn. Az otede dur artist diyesim geliyor ama sadece bana fazla dokunma sevmiyorum alerjim var insanlara diyorum.
Rahatsız olmam sanırım, nerede tanıştığımada bağlı bu, samimi tavırlar sergiliyordu samimidir, ve belki kişiliği öyledir, pek umursamam rahatsız olsamda.
Yapmacik ve arayış tarzındaki samimi tavırlar beni rahatsız eder
Yeni tanıştığım biri bana karşı samimi asla davranamaz.
Kim olmaz ki. Ama değişir buzdolabı gibi birisiyle de iletişim kuramam. Samimilik derken onun da bir dozu olmalı yani..
Hayır sıcak kanlı insanları severim ama samimiyetiyle beni kullanıp damarıma basarsa hayatını severim.
Aşırı samimiyetden kasıt nedir? Muhabbet ederken çoğu zaman samimi olurum.. Soğuk ve uzak davranmak bana göre değil pek.
Böyle çok laçkalaşmadığı sürece sıkıntı yok, dozu kaçırınca rahatsız olmuyorum aşırıya kaçıp tepki gösteriyorum sonra da ben kötü oluyorum. 🤣🤣
Kanım kaynadığı zaman samimiyim el teması dışında tabiki rahatsız olurum ısınmadığım biriyse hem de çok
Bilmiyorum ya. Ama kisi kendi gibi geliyorsa. Rahatsiz olmam. Ama bazıları çok felaket oluyor. Çekilmiyor.. yüzsüzlükte çabası.. 😒
Erkek olarak ben bile rahatsız olurum hayırdır la bu ne samimiyet diye bazı kızlar maşallah ilk günden razılar şaşırıyorum çok :D
Rahatsız olurum genelde bana bu yapılıyor uyarıyorum kırmadan
tabı.
erkek ise ; bi dur la ya ne ayaksın oluruz.
kız ise ; ne la covid-19 , aids mi var ne var yapıstı bu .
seklınde serzenıslerde olabılır.
samımı canayakın egosu olmayan ınsanları samımıyet ıle ılşkılendırmeden yazdım
Aşırı samimiyetten rahatsız olmam genelde dozunu ayarlarım
Uzun süredir tanısam bile aşırı samimi davransa yine rahatsız olurum
Rahatsız olurum evet. Ama bazen karşılıklı samimiyet olur.. bu başka
Aşırı samimiyet ilk kez tanıştığım insanda hic hoş degil
Fazlası ile herkes haddini hukukunu sınırını bilecek..!
o kişiye baglı yapmacık degilse içinde geliyorsa rahatsız olmam
Evet olurum. Ne oluyoruz yani daha adam akıllı tanışmadık ne münasebet 🤦🏻♀️
Merhaba'dan sonra "kankaaa" yapan tiplere ayar olurum. Gereksiz hareketler serisi.
evet lakaytliktan hoslanmadigim icin yakin zamanlarda burdan konustugum biri vardi asla lakaytligini kabul etmiyordu adam ben sogukmusum.2 gun tanidigim. insana ne sicak olacam 😄😄
İnsanlar samimiyeti yılışıkla karıştırıyor. Samimi demek kendin gibi olmak doğal olmak demek. Yılışık olmak değil. O yüzden samimi insanlar rahatsız etmez beni. Yılışıklar eder.
Aradaki kimyaya bağlı bence
Herkesle hemen samimi olunmasa da bazı insanlara kanın kaynar ve samimiyet olur
Bazılarıyla da naparsan yap sağlayamazsın
Hem de çok. Menfaatin adı samimiyet olmuş. İnsanlara kullanılmışlık hissini yaşatmasalar ne güzel olur. Sosyal mesafe sosyal medyada da geçerli olmalı galiba.
Evet olurum. Yakın zamanda biriyle tanıştım fazlasınile samimiydi bana karşı. Açıkçası rahatsız oldum ve iletişimi mi kestim
Olurum, özellikle bazı insanlar yeni tanıştığına küfür ederek hitap ediyor. Şok oluyorum ne ara bu kadar benimsiyorlar anlamam.
Rahatsız olurum tabi. Laubaliliği sevmem.
Ben nasıl ilk uzak ve mesafeli oluyorsam o da öyle olmalı.
aslında zoraki bir şekilde olmadıği sürece sorun yok tabiatinda varsa rahatsiz olmam yani sadece temas sevmem o kadar o da uyarılabilir bence
zoraki olup olmadigi kendi kendine belli olur
Herşey dozunda güzeldir...
Zamanında güzeldir...
Ayar kaçtığı zaman tedirginlik başlar...
Fırıldak kendini her türlü belli eder. Gözleri ayrı ağzı ayrı eli farklı bir şekilde davranıyorsa evet rahatsız olurum.
aşırı değilde bende ilk dakikalardan samimi olan bir insanım
Evet rahatsız olurum ve saygısız olarak değerlendiririm
Temkinli olurum bir amacı vardır büyük ihtimalle ya da gerçekten öyle biridir bu da küçük ihtimal
olurum.
ben mesafeliyim karşımdaki laubali ise uzaklaşırım
Samimiyet, Anahtarın kilidine uyması kadar doğal olmalı.
rahat insandir ictenligini sorgularim ictense olmam yapmaciksa sogurum
Yeni tanıyorsam samimiyeti sevmem. Mesafe her zaman iyidir.
yeni tanıştığım bir kız ilk dakikada bana aşkım diyor
bu sayede onun kız değil erkek olduğunu anlıyorum
rahatsız olmam dediğim gibi anlamamı sağlıyor
Sinir bozucu ergence olduğunu düşünüyorum, vıcık vıcık iğrenç bence anında soğurum
Evet ya o ne öyle sanki babamın oğlu /kızı.
Mesafe hayat kurtarır.
Evet rahatsız olurum ve muhatabı keserim
Kesinlikle olurum. Fırsatçı diye düşünürdüm ki başıma geldi. Borç para verdim. Alamadım.😁
normalin dışı oldugu icin bi art niyet aranır
Evet hem de çok rahatsız olurum hiç sevmem
Porsiyonluk arkadaşlıklar tercihim
Evet. Bunun altında bi şey ararım
Olurum tabi ne bu samimiyet
Sıcakkanlılık ile cıvıklık arasındaki çizgi önemli
Evett
Bu ne hız sjsjsj 😃
İlk yeni tanıştığım insanın lağabali olmasından nefret ederim beni karşı taraftan soğutur
Evet olurum ki insanlarla hemen samimi olabilecek birisi değilim
Yapmacık değilse karakteridir neden rahatsız olayım
Erkekse hayır çünkü hoşuma gidiyor ama kızlardan hoşlanmam
rahatsız olurum tabiki
Aşırı samimi olup ne yapabilir mesela, ona göre.
Rahatsız olurum altında birşeyler ararım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?