Yaklaşık üç hafta önce tatilde bir kızla tanıştım neyse baya samimi olduk tatilimiz bitti Eve geldik falan ama baya samimiyiz hani her gün görüntülü konuşuyoruz mesaj atıyorum falan... Görüntülü konuşurken yastığı ayicikliydi ve şakasına dalga geçtim ve o da buna güldü bı de dişlerinin on tarafında biraz yamukluk var ve görüntülü aramaydaken şakasına kanka dişlerin mükemmel falan diyodum ve kendisi de buna kaç defa güldü evet dişlerim mükemmel sjjsjsjs diye.. ama biz aramızda kaç defa sakalaştik ama ben bu kişiye çok defer veriyorum ve bir insanı asla kolay kolay hayatımdan çıkartmam el üstünde tutarim ama insanız sonuçta farketmeden birbirimizi kirabiliriz hata yapabiliriz bu gayet normal sırf bunun için dün arkadaşligini bitirmek istedi benimle sürekli dalga geçiyorsun dedi ve geçerken gerçekten dalga niyetiyle söylemediğimi çok iyi biliyor bu arada tanisali toplam 3 hafta oldu yani kilosuyla dalga geciyormusum ama böyle bişey yok hiçbir zaman ben sen kilolusun hayvan gibisin falan demedim... Ama sırf bu nedenlerden bitirmek istedi ve ben ona çok değer veriyorum beni uyarabilirdi görüntülü konuşunca trip atmak yerine. Yani her insan hata yapar sonuçta ama kötü niyetle yapmadım dusunmeden olan bir şey sonuçta sizce bu arkadaşlığı bitirme nedeni mi ona çok değer veriyorum ben olsam bitirmezdim bir kez daha sert uyarirdim ama asla bitirmezdim sizce hemen bitirmeli mi bir kerede gerçek arkadaş bir hatanda hemen bitirir mi böyle dostluğunuzu? Sonuçta dediğim gibi insanız gerekirse üçüncüye uyarirsin bidaha ama bir kerede bitirmessin
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce hayatımdan çıkarmalı miyim sürekli konuşuyoruz ama bir kerede böyle demesi koydu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer