Şahsen bana öyle gibi geliyor. Hani, bir resim koyuyorsa bir insan, kendi olmadığı biri gibi göstermemeli diye düşünüyorum. Lakin filtre (makyaj asla yapmam) kullanmadan çekindiğim fotolarda (bkz:şu anki profil fotom) %100 çirkin çıkıyorum. Çelişkiye düştüm yani bir tık...
Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesinlikle gururu olan kadın bunu kendine yapmaz bu bi hakaret kendilerine yaptıkları onları değil kendilerini kandırıyorlar ve çok zavallıca beni güzel halimle herkes beğenir önemli olan her halimle beğenmesi beni her halimle kabul etmeyeni hayatıma kabul etmem. bu konuda çok sinirliyim offff neden biliyomusun ben sanaldan birine flitresiz foto atmıştım ve beni reddetti hemde hakaret ederek sonra ben ona fotoşoplu bi foto attım o fotoya prenses gibisin dedi çok sinirlendim demek güzel olmasam bi değerim yok senin için ben seni sevdim be ondan nefret ediyorum kahretsin.
Makyaj yapıyor diye reddetmek var, yapmıyor diye reddetmek var. Allahım nerelere düştük ya...
(Bu arada yaptığın nereden baksan kral hareket :D)
hangi yaptığım hareket kanka
Daha sonradan filtreli foto atıp çocuğu düşürmen 🤣
haa evet kanka peze****k olduğunu anladım :)
n1 :)
Amaç önemli burda kişi neden bunu kullanmaya ihtiyaç duyuyor buna göre herhangi bir yorum getirmenin sağlıklı olabileceğini düşünüyorum.
Nasıl yani?
İnsanların bir kısmı cilt kusurlarını kapatmak için bu filtrelere ihtiyaç duyabiliyor kimisi karşı cinsi etkileyeceğini düşündüğü için. Demek istediğim burda kullanım amacı önemli.
Ama gerçekte hiçbir şeyi değiştirmiyor bu. Ne gereği var ki öyleyse?
Ne gereği var demenin bir mantığı yok bence kişi kendini bu şekilde rahat hissediyor ve beğeniyor demek ki
Bilemiyorum ya... Yapana bir şey demiyorum sonuçta ne illegal ne de öyle ahlak dışı bir davranış. Ama bana garip geliyor.
Azıcık filtreden bir sakınca yok ama bambaşka hale sokuyorlar kendilerini
Bir videoya denk gelmiştim. Adam makyaj malzemeleri ile patatese makyaj yapıyor. PATATES LA! İşin kötü tarafı 10 numara görünüyor sdadasdasd
Aynen makyaj yapacaksan bile hafif yap marshall boyasını sürme suratına :d
Bu ne la asdasdasdas
Temsili :D
Ben de sabah görmüştüm bir tane. Hastanede koşarken (evet koridorda koşuyor) kadın, adamın birine çarpıp sandalyelerin üstüne yıkılıyor (suni deri olanlar). Kalkıp adama bağırdıktan sonra koşmaya devam ediyor. Adam da bunu anlatırken sandaylenin üzerinde kalan bir kalıp boyanın fotoğrafını çekmiş XD
Çok şükür erkeğim :D hiç böyle bi derdimiz yok
Ben kız olsam da uğraşmazdım ya (yani şu anki halimle böyle düşünüyorum da...)
Belli olmaz şu anki halimize göre yorumluyoruz ama kız olmak farklı :D
Dimi... Gerçi benim bir kız kardeşim var. Benim ergen ve asi versyonum gibi kendisi. Pek uğraşmıyor bu tarz şeylerle :D
biraz büyüsün o zaman gör sen
Filtre ve makyaj kullanan birini anlayamıyorsanız da yapacak bişey yok. İlle ekspertiz raporu mu alalım
Bak sorun karşıdakinin ne kullandığını anlamak veya anlamamak değil. Birisi seni dolandırmaya çalıştığında da fark edebilirsin. Lakin bu, seni dolandırmaya çalıştığı gerçeğini değiştirmez.
İyi de aynı şey değil :)
Ekstrem bir örnek verdim. Parmağının çizilmesi ve kolunun kopması arasındaki bağlantı gibi düşün. İkisinde de yaralanıyorsun, lakin durumları-dereceleri farklı.
Yine aynı şey değil dkfjdkjfdk
Pki XD Ne diyim. Haksız değilsin.
asıl dolandırıcılık sakallı erkek
Sakal kullanmıyorum sırf bu yüzden desem inanır mısın...
Sakal doğal bir şey sürekli uzuyor da her zaman makyaj yapamazsın ki
@UDixon sakalı kesince suratı eciş bücüş görünen sırf bu yüzden sakallı olan erkekler var yalnız.
Ne alaka?