Kişilik & Karakter İq testi yaptırdım 84 çıktı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor psikiyatri eşliğinde iq testi yaptırdım 1 hafta önce 84 çıktı. 84 bildigim kadarıyla düsük zeka. ben canım mıyım? Güncellemeler+1 yıl cevap gelmedigine göre öyleyim galiba. İq testi yaptırdım 84 çıktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. En az 90 olmalı ama duyvusal zeka görsel zeka da zeka tipleri farklıdr belki onlar yüksektr bu genel zeka ortalaması cünkü 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet bunu öğrenmek biraz moral bozucu olabilir ama bu yaşına kadar bu zekanla gayet yaşadın bundan sonra da yaşarsın bilim insanı da olman gerekmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 76-90 arası sınır zekalı. Tam zekası geri sayılmıyorsun ama normalin biraz altında evet. Merak etme türkiyede bir sürü kişi bu sınırın altında zaten 0 28 Yorumla Soran +1 yıl yani ben chpliyim bir de. zeki olmam gerekmez miydi 84 çıkınca çok moralim bozuld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl chp ile ne alakası var bunun ironi mi yapıyorsun aklın sıra laf mı çarpıtıyorsun chpye? Yorumla Soran +1 yıl yani chpli olanlar üstün zekalı değil miydi Yorumla Soran +1 yıl gerçeği gören aydın sorgulayan düşünen insanlar chpliydi diyolardı. ben de böyle bir insan olarak chpyi tutuyorum. Yorumla Soran +1 yıl ben chpye oy vermeyenleri salak olarak düşünüyodum kendim salak çıktım. çok şaşırdım. Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Jdkdkfkg zeka ile siyasi bir partiyi hemde basit yönleriyle ortak tutuyorsan bi sıkıntı vardır kardeşim Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz cahi çomar değilim ben iqumun yüksek olması gerekir. Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Ama sen bu dediklerinde cahil çomar oluyorsun O ne olucak jdhdjjf Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz hayır cahil çomar akpye verne oluyor. Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz atatürke veriyrum ben aydın bir insan olarak yaşa atatürk sen kalk ben yatam atammmm Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Tamam sen yat Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz sen atatürk düşmanı mısın Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz bu ülkeye şeraitı getiremeyeceksiniz laiklik yasasın laiklik Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Abi bak senin iq düşüklüğü normal ne alaka ben atatürk düşmanıyım tarihini bilen atasına saygılı bir insanım sen ne yaşıyooonnn Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz sen bir aktrolsün. maaşın ne kadar? Yorumla Soran +1 yıl @mutluuukkıızzz aktrollük maaşı da iyi diyolar tabi. 128 milyarı yiye yiye bitiremediniz. Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Neyim ben jdkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aklı sıra ironi yapıyor mal boş yapma Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Kime dedin kanka Yorumla Soran +1 yıl chp nin kendini aydın sanan moronlarıyla dalga geçtim ama onu anlayacak kapasite bile yokmus. Yorumla Soran +1 yıl max chpli zekası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en başta anladım zaten mal bak ne yazmışım üstte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ironiyi anlamadığımı sanıp kendini sevindiren max akpli zekası Yorumla Merrrryyyy +1 yıl Ay ne kadar da gerizekalica yorumlar bunlar. Sana 84 bile cok, sen cok zorlama kendini Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Abi ne konuşuluyor burda yav jdjfjj Yorumla Batu4553 +1 yıl kanka chpliyim ve ıq seviyem 140 bunu nasıl açıklayağız belge felan istersen atarım slkfsl Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Bi pırıltı daha katıldı jdjfjf Yorumla Batu4553 +1 yıl bu arada ironi yapmıyordum nese bb Yorumla
Batu4553 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kanka maymunlarla konuşabiliyormusun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Huna huba huna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En az 90 olmalı ama duyvusal zeka görsel zeka da zeka tipleri farklıdr belki onlar yüksektr bu genel zeka ortalaması cünkü
evet bunu öğrenmek biraz moral bozucu olabilir ama bu yaşına kadar bu zekanla gayet yaşadın bundan sonra da yaşarsın bilim insanı da olman gerekmiyor
76-90 arası sınır zekalı. Tam zekası geri sayılmıyorsun ama normalin biraz altında evet. Merak etme türkiyede bir sürü kişi bu sınırın altında zaten
yani ben chpliyim bir de. zeki olmam gerekmez miydi 84 çıkınca çok moralim bozuld
chp ile ne alakası var bunun ironi mi yapıyorsun aklın sıra laf mı çarpıtıyorsun chpye?
yani chpli olanlar üstün zekalı değil miydi
gerçeği gören aydın sorgulayan düşünen insanlar chpliydi diyolardı. ben de böyle bir insan olarak chpyi tutuyorum.
ben chpye oy vermeyenleri salak olarak düşünüyodum kendim salak çıktım. çok şaşırdım.
Jdkdkfkg zeka ile siyasi bir partiyi hemde basit yönleriyle ortak tutuyorsan bi sıkıntı vardır kardeşim
@mutluuukkıızzz cahi çomar değilim ben iqumun yüksek olması gerekir.
Ama sen bu dediklerinde cahil çomar oluyorsun O ne olucak jdhdjjf
@mutluuukkıızzz hayır cahil çomar akpye verne oluyor.
@mutluuukkıızzz atatürke veriyrum ben aydın bir insan olarak yaşa atatürk sen kalk ben yatam atammmm
Tamam sen yat
@mutluuukkıızzz sen atatürk düşmanı mısın
@mutluuukkıızzz bu ülkeye şeraitı getiremeyeceksiniz laiklik yasasın laiklik
Abi bak senin iq düşüklüğü normal ne alaka ben atatürk düşmanıyım tarihini bilen atasına saygılı bir insanım sen ne yaşıyooonnn
@mutluuukkıızzz sen bir aktrolsün. maaşın ne kadar?
@mutluuukkıızzz aktrollük maaşı da iyi diyolar tabi. 128 milyarı yiye yiye bitiremediniz.
Neyim ben jdkdkd
aklı sıra ironi yapıyor mal boş yapma
Kime dedin kanka
chp nin kendini aydın sanan moronlarıyla dalga geçtim ama onu anlayacak kapasite bile yokmus.
max chpli zekası
en başta anladım zaten mal bak ne yazmışım üstte
ironiyi anlamadığımı sanıp kendini sevindiren max akpli zekası
Ay ne kadar da gerizekalica yorumlar bunlar. Sana 84 bile cok, sen cok zorlama kendini
Abi ne konuşuluyor burda yav jdjfjj
kanka chpliyim ve ıq seviyem 140 bunu nasıl açıklayağız belge felan istersen atarım slkfsl
Bi pırıltı daha katıldı jdjfjf
bu arada ironi yapmıyordum nese bb
kanka maymunlarla konuşabiliyormusun
Huna huba huna