Kişilik & Karakter Sürekli hımm diyen erkek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni tanıştık ne anlatsam iki kelimesinden birinde hımm diyor iyice ayar oldum, hımm ben de şöyle yaptım vs vs sizce uyarsam mı? Güncellemeler+1 yıl Konuşacak konu açıyor soru soruyor mesela cevaplıyorum sürekli hımm hımm takıntı yaptı bende de Sürekli hımm diyen erkek? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Konuşucak bir şey bulamayınca öyle diyordu ya da sıkılıyordur konuşmaktan. 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Hımmm diyorsa uzak dur. Bu tür insanlar özgüvensiz olurlar. 0 1 Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Ne alakaaa Yorumla
iamfromNowhere Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bir hmmmm diyen birde ok diyen insanlara sinir olurum mesajlasirken... 1 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neyi derinlemesine düşünüyor bu kadar acaba :D Muhabbet edecek altı üstü atom parçalamıyor ya. :D 0 0 Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Konuşacak şey bulamıyor, özgüven eksikliği ve çekingenlik var.Veya, yeterince ilgilenmiyor. 0 0 Yorumla
hereiamagain Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hmm diyen insanla sohbet uzatmaya çalışmak senin aptallığın 0 0 Yorumla
Kralbenim3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Hmmm deyip durma ikide birde hoşuma gitmiyor desene söyle ne olacak 0 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Bende öyleyim. Ekseri siz kızlar yüzme bilmediğinizden diyoruz, konu yok o bakımdan 🥳 dkkkd 0 0 Yorumla
alicanagkul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sohbet kabiliyeti yoktur onu öyle kabullenmen lazım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Uyarmalısın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Konuşucak bir şey bulamayınca öyle diyordu ya da sıkılıyordur konuşmaktan.
Hımmm diyorsa uzak dur. Bu tür insanlar özgüvensiz olurlar.
Ne alakaaa
Bir hmmmm diyen birde ok diyen insanlara sinir olurum mesajlasirken...
Neyi derinlemesine düşünüyor bu kadar acaba :D Muhabbet edecek altı üstü atom parçalamıyor ya. :D
Konuşacak şey bulamıyor, özgüven eksikliği ve çekingenlik var.
Veya, yeterince ilgilenmiyor.
Hmm diyen insanla sohbet uzatmaya çalışmak senin aptallığın
Hmmm deyip durma ikide birde hoşuma gitmiyor desene söyle ne olacak
Bende öyleyim. Ekseri siz kızlar yüzme bilmediğinizden diyoruz, konu yok o bakımdan 🥳 dkkkd
Sohbet kabiliyeti yoktur onu öyle kabullenmen lazım
Uyarmalısın.
sen de yap fark eder salak degilse
Anlama ya da konuşma özürlü olabilir
Heyecandandır o