Bu sabah ilk kez başıma böyle bir talihsiz olay geldi🥳 Sabah mis gibi uykumdan son sürat çalan zil sesiyle uyandım. Ekmek alıp gelen kardeşim sanıp söylenerek "lan hayvan mısın ne öyle sabah sabah zil çalıyorsun diye söylenerek" kapıyı açtım. O da ne, kargocu olmaz mı 🥳😅 Durumu artık kusura bakma diyerek düzelttik neyse ki.
Bugüne kadar en utandığınız durum ne oldu? Böyle bir durum geldi mi başınıza hiç?
Benzerini yaşadım okuyunca aklıma geldi, kız arkadaşım bana kahvaltıya geliyordu zil çalınca o sandım kapıyı açıp içeri gel mutfaktayım dedim, baktım ses yok kapı çalıyor, bu sefer ekstra sinirle sığır mısın açtım ya kapıyı elim bulaşık derken postacı kısçeyle göz göze geldim 🙈
Restorant bünyesinde çalıştığım için insanlara afiyet olsun ve teşekkür edilince de rica ederim demek alışkanlık olmuş. Bir gün dolmuşta inerken rica ederim demiştim. Bir başka gün ise afiyet olsun ☹ insanların bana güldüğüne çok çok eminim. Allah kahretmesin irem seni diyerek bende kendime çok gülmüştüm 🤣
Hahshshs :D hayatım yine gülmem geldi iyimi sen çok yaşa. Ben taksimde arabada camdan bakarken rezil olmuştum içinde kimse var mı yok mu belli değildi saçıma bakacaktım kapı açıldı birden 🤣 çok rezil olmuştum.
Ayni seyi yasamisiz.. Anahtar neden almiyorsunuz diye kizlarami hem bagiriyordum hemde kapiyi aciyordum🙄 Ki.. Karsimda Kargo😅 Hos adamdi cok utanmistim..
Gençlikte bir gün çıktığım kızı burger restoranına götürdüm malum kalabalık Onu oturtup içecekleri aldım tam masaya yaklaştım kolaları devirip kıza kola banyosu yaptırmıştım etraftakilerin tepkileri hala kulaklarımda Tabi o kız artık çıktığım değildi 😃😃
Dolmuşta para verirken gaz kacirmistim sessizdi kimse duymadı ama herkes kolonya parfüm vs çıkardı şoför cam açtı bir ben rahattım suçumu üstlenmiş bir şekilde olanları izledim😷
Ya uyuyordum Kapı çaldı aşağıdanmis.. diyafondan kimo deyince annem de qsagi gelip posetlre yardım et dedi Uykulu uykulu indim aşağı iki poşet elimde asansör beklemedim üç kat cikacagima iki. kat çıkmıştım, alt komşunun kapısını calmisim ( Kapı kapandı sanıyorum ve evde küçük kardeşim vardi ) adam kapiyi açınca poşetleri kafasina geçirdim sen kimsin lann ne işin var evimizde kardeşim nerdw vs vs allahimmm🙈🙈🙈🙈🙈🙈karısı geldi diğer komsular vs ama kimse de bana dur demiyor hepsi şokta embesiller biri tutsa ya... annem indi de kendime getirdi beni O sıpa kardeşim de merdiven basinda gülme krizine gecmi dalga geçiyordu benimle cüce 😂😂😂anneme patladım haliyle... uykuluyum biliyorsun nasıl olduğumu falan diye.. kadin da ben ne bileyim uyuduğunu dedi... Bi daha adamın yüzüne bakamadım o ayrı 😂🤦♀️🤦♀️
Kargocularla kavgam çok olur ama onlarda utanacgim bisey olmadi şükür 😂😂sadecw sonrası biraz acıyorum... Bi defa yine uyuyorum zaten millet korkuyor kapıyı çalmaya ben uyuyorum diye 😂🤦♀️Kapı çaldı actim ayakta uyuyorum.. kargocu kapida , buyur dedim , 18 numaraya geldim diyo... kafamı çıkarıp kapimin üzerine bakıyorum 😂😂😂🤦♀️ulan 18 mi yazıyor burda dedim pardon yanlış oldu dedi delirdim!!! Şu koca binada 36 daire var ve sen benim kapimi mi buldun çalacak yanlışlıkla diyip bi yön laf saymistim 😂😂😂🙈çok acıdım ona sonradan bi daha bana kargo gelse de kapıya bırakıp gidiyodu yazık 😂😂😂🤦♀️