Kendimi birey gibi hissetmiyorum çalışmıyorum okumuyorum kendimi sevmiyorum dış görünüşüm kötu ozgüvenim hiç olmadı... istesemde sevgilim olmayacağıni ve ya araba kullamamayacağımı , gezip tozamayacağimi biliyorum.. özgür olamıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunları düşünmene sebep olan nedir? Böyle karamsar olmamalısın
Nasıl olmayayım Doğuştan bir gözüm şaşı yüzde 20 görüyor , bir kulağım işitme engelli zamanında liseyi geçemedim okulu bıraktım. evime kapandım 9 senedir odamdan çıkmıyorum obez oldum dışardaki gençler gibi hiç ortam gormedim eğlence nedir bilmedim arkadaş sevgili tanımadım , bilgisayar bağımlısı oldum evden çıkamiyorum hiç gezmeye aklimı kullanamıyorum. dişlerım zamanla cürüdü saç derim yaralı boyum kısa vücut çatlaklarım var engelli kimliği damgam maaşım. var bütün gün yillardır evdeyim sadece bilgisayar oynuyorum yemek yiyorum dışarı çıkamıyorum gezemiyorum zir geliyor kendimi birey gibi sorumluluk alacak adam gibi hissedemiyorum Ezik gibiyim...
Bu saydıkların seni kesinlikle ezik biri yapmaz. Böyle düşünmekten vazgeç sanıyorum ki bu saydığın rahatsızlıkların seni eve kapatmış ama bak hayattasın nefes alıyorsun yaşıyorsun yürüyebiliyorsun yemek yiyebiliyorsun değil mi herhangi bir makineye bağlılığın da yok. Ortam gör ya da görme böyle şikayet etme lütfen bununla sosyalleşmenin alakası yok eğlence olsa ne olur olmasa ne olur seni düşünmeyen, sana değer vermeyen bir arkadaşın olmadıktan sonra. Bu karamsarlığı bu tembelliği üzerinden atmak zorundasın yaşamak istiyorsan eğer, çünkü hala bir umut var. Ha bu arada, Arkadaş çok da lazım değil. Kendin gezebilir alışveriş yapabilir yeni şeyler deneyebilirsin sen daha önemlisin unutma
Bazıları eziksin diyor güluyor ama burda ki kitleler , böyle düşünmekten vazgeçiyorum sonra evden başka gidecek yerim yok yine bu döngüye giriyorum , bu rahatsızliklar sonradan oldu zaman içinde kendime bakmadım eve kapandım sadece lise sorunu vardı en başta eve kapatma buydu , Hayata yaşamak için yetersiz hissettim kendimi , hayatta olsam ne olacak şişmanım kilo yüzünden yer sallanması , kabuslar yaşiyorum dengemi kaybediyorum çok kilo aldım her gün kilo üstüne kilo alıyorum... Ortamsız olur mu hayata karışmak lazım yeni insanlar tanımak lazım , eğlence olacak ki sıkıl miyim , hayatta sadece bilgisayar oynamak dışinda da zaman geçirici şeyler olduğunu bileyim , neden sende hemen arkadaşi değersiz vefasız yaptın kötu olacak değil ya sende yaşamışsın belli ki kotü bir olay yaşamış bıkmışsın ama bana bırak engel olma sonu kötüde olsa olmasada en azından deniyeyim içimde kalmasın , Bende sıkıldım zaten gençliğim gitti 16-25 yaş arası...
Ben seni ikna etmeye çalıştım kendini dibe batırma diye. Sürekli bilgisayar başında oturup yemek yersen elbette kilo alırsın, hareket etmezsen elbette kilo alırsın, bunu kontrol etmek senin elinde. Dünyanın sonu gelmiş değil 80 yaşında da değilsin ölümü bekleyesin hiçbir şey için geç kalmadın demek istemiştim ama sen bilirsin tabii ki bu senin hayatın. Asosyal, bilgisayar başında, kimsesiz ömür boyu yaşamak mı yoksa bir an önce kendine inanıp kendini toparlayıp, istediğin hayatı deli dolu bir şekilde yaşamak mı seçim senin.
Evet bağımlıliklarımdan kötü alışkanlıklarımdan vazgecmem lazım ama sığınabildiğim tek liman bu bundan başka bir şey yapamazsın der gibi hayat , bende yaşamak istiyorum tabi herkes gibi kendimi özel hissetmek , umut var ama akıl ve para yok!!! Neden bu kadar arkadaşa ön yargılısın hep kötü olacak değil ya? Antalyada yaşiyorum buraya gelen turistler benden daha çok gezdi burayı kendi memleketimi , İstanbul merak ediyorum ama tek başıma çocuk kafamla ozgür birey gibi hissetmediğim için gidemiyorum mesela , dış görünüşüm olsa da insanlardan kaçmasam alışverişi kendim başarabilsem , işte bunları yapacak özgüven akıl lazım bense kendimi. çocuk hissediyorum
Antalya’da yaşıyor olsam seninle görüşmek isterdim, yanlış anlama bu fikrimi. Kimse özgür olamaz zaten. Turistler tabii gezer dolarla geliyorlar ülkeye farkındasın herhalde. Bende üniversiteden mezun oldum beş sene okudum beş tane iş başvurusu yaptım hiçbirinden ses gelmedi, ben de bunalımdayım ama napayım bulucam bir yolunu. Benim de yüzümde sivilceler asla gitmiyor ortaokuldan beri var, skolyozum var omurgam doğuştan eğri, tedaviye gitmek istiyorum ama fiyatlar uçmuş. Annemi teyzemi dedemi kedimi bir sene içinde kaybettim tek başımaydım hep kendi memleketimden uzakta yaşadım, depresyondaydım aylardır ama asla pes etmedim. Bir tane arkadaşım var benim başka yok aynı ildeyiz ama çok nadir görüşürüz ve ben de yalnızım öyle düşün. Ama umudum var. Senin de olsun 😊
Sana bir şey denedim herşeyi iyi olmam için söylüyorsun , başka kurtuluşum yokmuş gibi hisettim o yüzden bilgisayarın rahat yaşamın bağımlısı oldum.. kilo verdim diyelim ya yine alırsam diye korkuyorum ev ortamında dısarda beni oyalacak kilo almamı engelleyecek hani bir şey de yok 25 yaşindayım ama gençliğime üzülüyorum hiç bir şey kendim için yapamadım diye sosyal hayattan uzak kaldım diye , ama en az 15 sorun hangi biriyle mücadele edeceğimi şaşırdım , gençliğimi geri getiremem ama gelecek için bir şeyler yapabilirim zaten bu ortamda günah çukuruna düştüm Allah affeder mi? .. haklısın boyle ömür tüketmemeli BEN DÜZELMEK İSTİYORUM TÖVBE ETMEK İSTİYORUM FAKAT CESARET ETMEYE KORKUYORUM... İstediğim şu an bir hayat yok ama hayallerim yaşama amacım yok ama Hayati anlamak bende diğer insanlar gibi mutlu olmak istiyorum... öleceğim kilo yuzünden bunun. pahasına bile bırakmadım ya bilgisayarı tek zaman geçiricim
Sana hak veriyorum. Bilgisayarı oyunu bir çözüm olarak görmüşsün. Bir şey diyemem artık bu konuda, kilo verince mutlu olacak belki de özgüvenin yerine gelecek ve kilo almaktan korkacaksın böylece yediklerine dikkat edebileceksin. Dediğim gibi bu senin hayatın. Benden bu kadar daha fazla ısrar edip seni meşgul etmek ve kafanı kurcalamak istemem.
Keşke görüşsek antalya da akıl versen sende yanlış anlama , benim bir akrabam var aslında ilkokul beraber okuduk fitnessa gidiyor instagramdan ona yazabilir fikir alabilirim gittiği spor salonuna gidebilirim ama aşı olmadim ve diyet göze alamadım yazdiğim yardım. mesajlarını o görmeden sildim malesef.. sen yine okumuşsun kendini kurtarmişsın ne yaşasan da hayata tutunmasını bilmişsin bu iyi bir şey ben senin kadar güçlü değilim erkek. olsamda ne yapayım okuyamayıca herşey bitti dedim hayatı saldım eksik gördüm kendimi vay be 23 yaşindasın ve üniversite ben ise 25 yaşindayım üniversitenin kapasına bile gelmedim değmedim benden küçuklerin benden büyük işler başarması bana garip tuhaf geliyor ben ise hala 2012 yılında 16 yaşinda lise 1 deki o halimleyim benden adam olur mu?
Tabii ki olur. Kendine güven, bir şeyler başaracağına inan ve kendine bir yol çiz mesela aşı randevusu alarak başlayabilirsin. Ben de hoca gibi sana akıl veriyorum, bana sorsan benim de özgüven sıfır ama insanlara yardım etmeyi ve sorunlarına çözüm bulmayı çok seviyorum. Ben İzmir'deyim bir gün belki yolun düşerse ya da benim Antalya'ya yolum düşerse bir kahve içmek isterdim
Oyun bile değil oynadığım günah çukuru.. sapkınlik bilgisayar rahat yaşamda var tabi tek başarılı kendimi burda gördüm o yüzden ama iyi bir çözüm değilmiş kilodan öleceğim midem obez oldu.. zayıf olsam karamsar düşunmem çünkü üstümdeki yük gidecek ama işte yediklerime dikkat edebilmek için beni dışarda bağlayacak bir şey olmalı.. evet bu hayat benim sende yardım ediyorsun sevap kazanıyorsun , yok ısrar etsen bir şey demem aksine bu konuları konuşmak beni açıyor beni istesende meşgul edemezsin çünkü hayatım yok kafam bundan fazla kurcalanmaz zaten...
Kilolu insanlar hızlı kilo verebiliyor diye duymuştum. Çaylarla otlarla kilo verilmez ben de denemiştim birkaç içecekle kilo vermeyi zamanında aç kaldım baygınlık geçirdim hep bir de kabız olmuştum bir hafta :D ne kadar acı çektiğimi anlatamam. Beyaz ekmek yerine buğdaylı ekmek yerim ben, toz şeker sadece tatlıda kullanıyorum bazen de kahve içerken. Ben de pek sağlıklı beslenmiyorum aslında mesela et yemeğini pek aramam, ama severim. Sonra meyve çok az yiyorum, buzdolabımda iki hafta önce aldığım karpuz duruyor öyle düşün. Kahvaltı çok önemli, domates peynir zeytin mis gibi daha fazlasına hiç gerek yok. Sulu yemek yesen, ekmeksiz karbonhidratı pilav ve makarnadan alırsın ama koca bir tabak dolusu değil azar azar tabaktaki yemek miktarını azaltarak başlasan çok hızlı kilo verirsin bir de hareket etmen gerek. Ben üniversite zamanında hep dışarıdan yedim şiştim çok memleketime döndüm evi temizle topla süpür haftada üç gün yapıyorum kedi de olunca bazen dört oluyor :) hızlı kilo verdim. Hareket illa git fitness yap değil illa ki yap yağların kasa dönüşür en azından
Adam olacağıma birde ben inansam , bilgisayarı ve konforu bırakabilsem , en az 15 sorun ve bu kafayla herşeye yabanci hisseden bu kafayla , yol çizmem için akrabamdan yardım almam şart , aşı bile olmadım kendimi özel hissetmediğim için ama olucam galiba virüsden korkuyorum ve fitness düşünüyorum artık.. ölüm korkusu burnumda hissetmekden bıktım... benim aklım ermiyor öyle şeylere abim alır keşke hiç kimseye muhtaç hissetmeyeceğim o gunler gelse , bende ne olursa olsun derleşen fikir veren insanları severim , belki gezmek için bi gün düşer belki ama beni tanimıyorsun yine de , samimi olduğun belli yine de güvenmemelisin ülkenine hali ortada.. ama yine de hatrin yardımın için sohbet edilebilirdi belki ama inşallah o gün olursa ben kendimi kurtarmiş olurum..
Hayatında başarılar dilerim :) ve inanıyorum başaracaksın.
Bende 9 yıldır kola içiyorum her gün 1.5 litre bağımlısı oldum kolakoliğim ve her gün hazır gıda et yemekleri 9 senedir böyle ya kalp krizi geçirmedim allahdan daha yasayacak şeyim varmış ama kilo yüzünden kabus görüyorum yer sallanıyor yatakdan zıplıyorum dengemi kaybediyorum başım düşüyor.. midem sulu yemek sevmiyor doymuyor çorba içsem daha çok acıkıyorum , işte beni hayata bağlayacak bir hayal amaç olsa da yediklerime dikkat etsem dediğin gibi yapsam.. ekmek yemezsem doymam hiç zayıf olmadım dayanamam ekmeksiz.. ben ev yemekleri yiyemiyorum. midem almıyor ama denerim değişirsem.. bende feast food yiyorum evde daha çok alıyorum benim kilo almamam için evde olmamam lazım onu anladım.. fitness için aşı ve diyet lazım her eve odama girdiğimde yemeklere saldırıyorum abur cubur hazır gıdaya çok zor ama denemek lazım.. yağlarım var hele şu kabus gösteren koca göbeğimden kurtulsam.. yağlarım kasa dönüsür belki de boyum hiç uzamayacak ve kısa boy mutlu değilim daha başlamadan kendimi kötü hissedecek bir sebep buldum bak..
Ekmeksiz yemek yemek ilk başlarda çok zor evet ama ekmek yeme demiyorum ki, beyaz ekmek yeme. Kepekli, buğdaylı, çavdarlı ekmekler var Uno'nun. İnanır mısın sabah bir dilim yiyorum o ekmekten yanına domates peynir salatalık zeytin tamam. Öğlen de 16-17 arası bi tabak makarna ya da pilav yanına mutlaka sulu yemek yoğrut kola tüketirim o saatten sonra yemek yemem tatlı krizlerim olur benim de kendimi kaybederim o zamanlar aşırıya kaçtığım oluyor :)
sadece bak hazır gıda için para veriyorsun saçma sapan tek öğünlük ya da bir günlük yersin, hiç mi sıkılmıyorsun aynı şeyleri yemekten. ? benim boyum 1.60 kilom da 54-55 arasında diye hatırlıyorum, benim de kısa boyum ama şikayet etmiyorum uzamaz bu yaştan sonra zaten kendimi neden yiyip bitireyim ki. 1.5 litre kolayı suya çevir, su iç. Hemen de olumsuz düşünme sen de
Ekmeksiz diyet denedim imkansız gibi bir şey ama 5 sene önce askerliğimi iptal ettirdikden sonra 0 dan başlıcam tertemiz bir sayfa açicam diye spor salonuna gitmiştim 2 ay o zaman ekmek hiç yemiyordum kola bile içmiyordum biraz inanmiştim kendime ama 5 sene sonra yine burdayım ekmeksiz zor.. evde her zamam beyaz ekmek oluyor ama belediye ekmeği , bende beyaz ekmek yağlıyorum sabahları deri peyniri zeytin ve 6 küp şekerli çay ustune de salatalik ve su.. bende saat 15.00 kadar bir şey yemiyorum 15.00 de mutlaka etli ekmek arası bir şey et mutlaka olacak 1.5 litre kola üstüne kavun karpuz ve profiterol ve dondurma ondan sonra sadece su ve yatıyorum her gün böyle.. yarın yine aldırcam mesela hazır gıda kokoreç düşunüyorum bu ortam böyle işe bazen 5 tane hazır gıda stokladiğim olur buzdolabına sucuk tavuk döner , köfte filan valla bıkmıyorum midem sadece onlari yerse iyi hissediyor yoksa midem kazinıyor gurulduyor.. benim boyumda 1.68 ve 96.5 kiloyum ama bana batıyor kısa boy karizma katmıyor uzun erkekleri gorünce yerin dibine giriyorum eksik hissediyorum.. belki sporla uzar benim bir kuzenim var boyu 2 metre 3 cm çocuk zengin yapamadığım herşeye o sahip parayla boy uzattı ya , ama ben kısa yapamıyorum işte belki hiç olmayacak kız meselesi için düşünüyorum kisa boy erkek dikkat cekmiyor uzun boy hava katar iyi hissettiri biraz hani.. valla kolasız bir gün geçiremiyorum kola şisesi bitiyorum su değil su çok içemiyorum sekerli olmadığından , olur olumsuz düşinmiyim 🙂
Vallahi çok alemsin :) ne desem hep bir olumsuzluk hep bir kendi bildiğini okuma. Bak zayıflayınca boy kısa da olsa insan uzun görünüyormuş öyle biliyorum :) Sende resmen kardeşimi gördüm, bilgisayar manyağı, evden uzaklaşınca deliriyor bilgisayar için ama futbolu çok seviyor bu yüzden her akşam futbol oynuyor, çok içine kapanık karnı doyuyor ama gözü doymuyor bence sende de bu var: gözü doymamak :) çocuk 1.65 boyunda 73-83 kilo tam hatırlamıyorum ama o kadar kısa durmuyor kilo verince boy göze batmıyor
Ya kusura bakma seni kırmak için olumsuz yazmadım benim psikoloji bozuk kötü düşunmekden zevk alıyorum kendimi ezmekden biraz , ya tek sorunumuz boy sanki değil mi 😁 bende duydum o lafı sonra erkekler için uzun gösteren gizli topuklu ayakkabılar varmış. Sporla belki uzayabilir , benim gibi kimse salmamıştır ama hayatı bak top oynuyor ben astım hastasiyım futbol düşunemezdim tıkanıyorum , yani sanki herseyimiz tamammış gibi ufak şeyleride sorun ediyoruz 😀 hm m demek zayıflık olunca pek belli olmuyor ama ben yinede 10 cm uzun görmek isterdim kendimi 1.78 boy abim gibi benim için yeterliydi sanki..
Madem öyle aşını vurul ve fitness'a başla, hareketleri öğrenip evde de yapabilirsin :)
Aşi ve fitness düşünüyorumda cesaret edemiyorum evden ayrılmaya hiç çıkmadık ki , bilgisayarda başkalarinin hayatını izliyorum her dakika eğer bakmazsam takip etmezsem her an sosyal hayattan kopmuş gibiyim bilgisayarı bıraksam olacakta kurtulamadım , Mumkünse evde hiç olmiyim 😆 yemekler daha ön planda evde kac kez denedim
Haklısın evden uzaklaşman gerek, yürüyüş de yapabilirsin akşamları. iyi olur senin için :) hakkında hayırlısı olsun ama karamsar olma
Yürüyüş olmayabilir Ayak bileklerim yanıyor yıllardır hiç yürümediğim için , valla keşke 1 günlüğüne yerlerimizi degişsek ne hissetimi asıl o zaman anlayacaksın 😀
Ayyy internetten baksana yanıyorsa ne iyi gelir diye 😂😂😂😂
Ne iyi gelecek zayıflayarak yürünerek acıya acıya açılcak sonra normalleşecek bilekler ☺
😞🤦🏻♀️ dayanmak zorundasın
Ya işte 5 sene önce ki gibi olur yürüyüs olmazda koşu bandı olur sonra ağırlık aletler olur , Sorun değil bileklerim aşı olup fitnesse gittin mi hocadan beslenme listesi aldın mı tamamdır akrabamdan da nasıl hayat kazanılır onu konuşuyorum Ama şimdiki en büyük sorun bilgisayarı birakamamak 1 saat bile en büyük sorun beni daha da kötü yapıyor ama işte vazgeçemiyorum az oynasamda aynı milletin hayatlarını takip etmekden kendimi görmüyorum hemde 9 yıldır
Ah şu spora bir başlasan ve kendindeki gelişmeyi görsen daha az vakit geçireceksin bilgisayarla sana bilgisayarı tamamen bırak demiyoruz sadece on saat oynayacağına iki saate düşür
Spora başlayip yine ötesini kuramayıp eve dönmeyede korkmuyor değilim her işim benim şey , bilmiyorum ki yeter mi bilgisayar olmayınca yanda az oynayınca zaman geçmiyor sanki , keşke teknolojinin bu kadar oyuncağı olmasam eğer 24 saat günün 2 saatini oynasam kalan 22 saat ile neyle zaman geçircem zama geçmesiz ki diyerekden yine sarmasam iyidir a-sosyalliğe
Puzzle yapsana ben bayılırım 1000-2000 parçalık vakit geçer kafa dinlersin stres de yok
Bilmiyorum ki hiç almadımda oynamadım da , benim galiba tek sorunum önceliğim. başkalarının hayatını izlemek., kendi hayatın yokmuş gibi
Yine başa döndük tövbe tövbe 😂 kendi hayatın var bak nefes alıyorsun ya aaa sana iyi gelen şeyleri yap ruhuna iyi gelen
Kusura bakma ya 😏 motive edemiyorum bir türlü kendimi , kendi hayatım yok ama ne lise ne üniv engelli kimliği fiziksel kusurlar dış görünü ve ev hapsi hayatı.. işte nedir o ruhuma iyi gelen şeyler bir anlayabilsem neyle mutlu olacağına dair bilmeyen biri var ya karşında.. hayalsiz amaçsız beklentisiz yaşıyorum ne için yaşadığımı bile bilmiyorum... uzun uzun sorguluyorum bunu kendime
Bilemiyorum ne diyeceğimi ben de karamsarımdır biraz ama senin gibi çok değil
Benim yaşadığım daha ağır bir yaşantı da o yüzden , fena alıştım alışkanlıklara o akrabama da hel yazdım görmeden sildim mesajları sanki beni rahatlıkdan kopracak gibi sacma sapan duygu geliyor.. Ama merak etme düzelicez mutlaka umarım daha geç kötü bir şey olmadan
Silmeseydin keşke neden sildin geri yaz hadi :(((
Çünkü tam olarak bilgisayar konfor alani ve feast food yiyecekleri bırakmayı göze alamamıştım o yüzden valla şu an kilo yüzünden elimi kolumu oynattığımı dair hissedemiyorum ölceğim ya kilo yüzünden bir anda dengemi kaybediyorum buna rağmen hala zayıf olmayı değişmez mi insan ölüm korkusu yaşamamak için resmen miskinim ya , tembelliğimden bir şey yapmıyorum şimdi yazabilirim ama sabah uyandığımda eminim silerim yardım mesajını
Bir gün tuvalete bile gidemeyecek hale gelince bu söylediklerimi hatırla olur mu ama dikkat et çok geç olmasın
Ona bile kalmaz kalp yağlandı kalp krizi riski taşıyorum kalpden gidebilirim ya da beyin kanamasından 2 kez riski geçirdim her yer sallandı ben hariç deprem gibiydi sabahları gördüğüm korkutucu kabusları anlatmıyorum bile şimdi yazıcam akrabaya umarım görür ve inşallah sabah uyandığimda bilgisayarın karşsına geçtiğimde attığım. mesaj için endişe duymam
Ciddi misin sen dalga geçmiyorsun değil mi nasıl bu kadar rahatsızlığın olabiliyor daha gençsin ama
Ne yasadığımı bilemesin 2012 yılından beri odamdan çıkmıyorum eee sağlıksız ne varsa yedim kilo üstune kilo bir de kapalı alan genç olsamda dayanılmaz bir hal aldı yaşıyor muyum yaşamıyor muyum onun bile hissedemiyorum farklı bir boyuttayım sanki ölmüşümde başka bir dünyada gibiyim kilo ve kapanma artık ölüm şeysine bile inanmıyor zaten ölmüşümde başka dünyadayım gibi..
Üzüldüm 😞
Yani artık düzelsemde bunun psikolojik kalıntıları olacak , kendimi sonsuzluk aleminde hissedicem yani hiç bitmeyecek gibi yaşamak belki kilo yapıyor böyle karamsar düşünüyorum bilmiyorum ama illa ki 9 sene beynini doldurdun ruhlar alemindesin sanki , Ya sırf liseyi geçemedim tembellik ettim bıraktım sırf bir kaç fiziksel kusurum var diye oldu ya bütün bunlar sonra olmayan aklımda gitti hayatı anlayamadim bu haldeyiz
Şimdi akrabaya yazıcam umarim görür ve silmem
Yaz
Sabah uyanıyorum içimdeki ses : yapma sakın yapma rahatlığîn bozulcak kimsenin hayatını izleyemeyeceksin merak edeceksin yapma sakın yapma koladan nasıl vazgeçeceksin yapma sen rahatlığin adamısın en az 15 kusur var üstüne sen buna mahkumsun
Utanıyorum demeye de ama mecburuz hiç bir insan kendini benim. gibi aciz hissetmezdi
Yazdım akrabaya şimdi umarım silmem
Mesajı sildim malesef ama şimdi korona 1. ci aşı vurdurmaya gidiyorum abimden rica ettim randevu aldı bir de psikologdan düşünüyorum
👏🏼👏🏼👏🏼
Yani eğer yapmasam istemesem bunları hep içimde bir eksiklik kalacak...
Şimdilik yine aynı akrabaya söyleyemedim story atıyor kasını çekiyor , hala söylemedim 9 eylülde de randevum var
İstersen olur, sen kendin istemiyorsun.
Istesemde 2 kere neden olmadı peki?
İmkanın yok mu var mı
Neye