Kişilik & Karakter Canım sıkkın. Canınız sıkkın olduğunda neler yaparsınız? BenSultan Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canım sıkkın. Canınız sıkkın olduğunda neler yaparsınız? Canım sıkkın. Canınız sıkkın olduğunda neler yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sitede vakit geçiriyorum, iyi geliyor. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Dizi film izlerim. İnsanlarla konuşurum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Avrupa yakası izliyorum 😂 yüzde yüz çalışıyor Burhan Altıntop’u görünce😂 sana da tavsiye ederim. Bazı kısa bölümleri de var YouTube da 2 6 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl İzliyor musun şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tatlı_günahlar evet Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sohbet daha güzel değil mi karşı cinsle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tatlı_günahlar yok kafam çekmiyor kimseyle uğraşmak istemiyorum. Böyle daha iyi 😁 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl X Per puanın var mı Yorumla BenSultan +1 yıl Arkadaşlar özelden konuşun. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapasım gelmez. Sadece yatasım geliyor. Arada ormana gider yürürüm. Temiz hava iyi oluyor. Ç * kokusu iyi geliyor. 1 1 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Ayıptır yani. Çam için de sansür uygulanmaz. Ne gibi art niyet algıladın bundan sistem? @KızlarSoruyor Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şarkı dinlerim, kitap okurum, bakım yaparım, gezerim, temizlik yaparım ya da pasta işleri. 1 0 Yorumla
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Müzik dinlerim. Arkadaşla dışarda takılırız basket felan. 1 0 Yorumla
Minik_Terminator Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Canımın sıkkınlığının giderilmesi sorundan soruna deyişiyo aslında. Genelde çözmediğim sürece rahat edemem , sıkkın olurum. 2 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kendimle baş başa kalırım. 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uyuyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sitede vakit geçiriyorum, iyi geliyor.
Dizi film izlerim. İnsanlarla konuşurum.
Avrupa yakası izliyorum 😂 yüzde yüz çalışıyor Burhan Altıntop’u görünce😂 sana da tavsiye ederim. Bazı kısa bölümleri de var YouTube da
İzliyor musun şu an
@Tatlı_günahlar evet
Sohbet daha güzel değil mi karşı cinsle
@Tatlı_günahlar yok kafam çekmiyor kimseyle uğraşmak istemiyorum. Böyle daha iyi 😁
X Per puanın var mı
Arkadaşlar özelden konuşun.
Hiçbir şey yapasım gelmez. Sadece yatasım geliyor. Arada ormana gider yürürüm. Temiz hava iyi oluyor. Ç * kokusu iyi geliyor.
Ayıptır yani. Çam için de sansür uygulanmaz. Ne gibi art niyet algıladın bundan sistem? @KızlarSoruyor
Şarkı dinlerim, kitap okurum, bakım yaparım, gezerim, temizlik yaparım ya da pasta işleri.
Müzik dinlerim. Arkadaşla dışarda takılırız basket felan.
Canımın sıkkınlığının giderilmesi sorundan soruna deyişiyo aslında. Genelde çözmediğim sürece rahat edemem , sıkkın olurum.
Kulaklığı takar, uyurum.
kendimle baş başa kalırım.
Balkona çıkıp sigara yakıyorum
oyun müzik ya da yaramazlık
Zikir çek.
Sağol
Uyuyorum.
Yürüyüş yaparım sokaklarda.
Benim de yolunda giden bir şey yok