Kişilik & Karakter Sıkıntıdan geberen bana bilmediğim bir şey söyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Atçam kendimi şimdi Güncellemeler+1 yıl Sohbet edemeyiz sizden de sıkılırım Sıkıntıdan geberen bana bilmediğim bir şey söyle? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok güzel yabancı diziler var. Kısa kısalar zaten bence birine başlayabilirsin. Çekirdekte varsa harika olur. 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende aticam kendimi simdi yataktan böyle hayat olmaz 2 0 Yorumla
bakımmm31 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Dert y*rrk gibidir derler herkes en büyüğü kendisinde zanneder 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bi rahatlama geldi Yorumla bakımmm31 +1 yıl Amaç argo değil yanls anlamayın herkesin derdi büyük derdni anlat derman bulasn ya da şükür edersin Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ben nankörüm ahir zaman insanı işte görüyorsunuz yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda Afrika'da çocuklar aç.. dert diyince burdan mı giriyorduk doğru yolda mıyım Yorumla bakımmm31 +1 yıl Hayr burdan girmem nankör felan değilsin hayattak herşey insanin mutlulugu için ama kendimizi mutsuz etmek için özel çabaya gerek yok Yorumla bakımmm31 +1 yıl Adamlarla sohbet et hayat kurtarıyor adamlar birer aristokrat Yorumla Soran +1 yıl Hangi adamlar bunlar söyle neredeler Yorumla bakımmm31 +1 yıl Hepsi durum yapmış vaziyetteler leydim seç al 1 lira Yorumla Soran +1 yıl Bir liraya alınacak şey kalmadı sanıyordum.. Yorumla bakımmm31 +1 yıl Burada var jnm Yorumla Soran +1 yıl Orası neresi... Yorumla bakımmm31 +1 yıl Yorumlara baktım sizler için özel klinik açanlar dahil var bu dünyada yaşamak için bir sebep daha ne işaret bekliyirsun yoksa bir fişek mj Yorumla Soran +1 yıl Benim için klinik açmaları büyük incelik doğrusu siz de haklısınız yaşama sevincim geldi Yorumla bakımmm31 +1 yıl Yasama sevincinzin devam etmesi ile esenlikler dilerim sağlıcakla kalın efenim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim siz de öyle efendim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fok balıkları çok yalnız 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece de fok balıkları için🚬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de benim için Yorumla Soran +1 yıl Niye sana ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de yalnızım :/ Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sırtlanlar aslında kedigildir 1 0 Yorumla
ayemmberat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Gebermen kimsenin umrunda olmicak 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kerkes aşık bana Yorumla ayemmberat +1 yıl Gülersem çarpılırım PUAHAJAHAJSJJSHSHSHAHW Yorumla Soran +1 yıl Çarpılırsan haber ver ben başında ağlarım sana aşık kimse yoktur şimdi Yorumla ayemmberat +1 yıl Çarpıldıktan sonra derdim sen olmicaksın :) hem ben tek ölmek istiyorum gelmemen daha güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Şimdi derdin ben miyim andnfn Yorumla ayemmberat +1 yıl Derdim değil hobimi gerçekleştiriyorum jdjddjdne Yorumla Soran +1 yıl Neymiş hobin Yorumla ayemmberat +1 yıl İnsanları sinir etmek Yorumla Soran +1 yıl Hmm bu ponçiklikle mi sbndnf Yorumla ayemmberat +1 yıl Ponçiklik mi ben mi Yorumla ayemmberat +1 yıl PUAHAHAHAHAHAHHAH Yorumla Soran +1 yıl Abshdh evet Yorumla ayemmberat +1 yıl Tamam dalga geçme vakti geçti ndjdjdndne Yorumla ayemmberat +1 yıl Ciddi değilsin demi Yorumla Soran +1 yıl Ansjndjfnf of abartma Yorumla ayemmberat +1 yıl Bdjdjdjnneen aga ben ve ponçiklik uzaktan yakından alakası yok Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açıktın mı hayırdır 0 0 Yorumla
bursa96 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Gel özele 0 15 Yorumla bursa96 +1 yıl Açıklamaya bak ikizler burcu şöyle bakim Yorumla Soran +1 yıl Yanlış tahmin kovayım ben Yorumla bursa96 +1 yıl Yukselenin ikizler ondan dir Yorumla Soran +1 yıl Hayır yay Yorumla bursa96 +1 yıl Harbi mi bu daha kötü Yorumla Soran +1 yıl Evet.. Yorumla bursa96 +1 yıl Kronik vaka 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yarın ilk iş kliniğe yatıyorım Yorumla bursa96 +1 yıl Doktoru çağır o gelsin o kadar maaş alıyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben gidicem herkesin sağlığı için Yorumla bursa96 +1 yıl Salla herkesi keyfine bak Yorumla bursa96 +1 yıl Herkes bencil kendini dusunuyor Yorumla Soran +1 yıl Ben de kendimi düşünüyorum Yorumla bursa96 +1 yıl Eklesene arkadaş olak yaylar la çok iyi anlaşıyorum yukselenin yay imiş ya Yorumla bursa96 +1 yıl Ne dersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok güzel yabancı diziler var. Kısa kısalar zaten bence birine başlayabilirsin. Çekirdekte varsa harika olur.
Bende aticam kendimi simdi yataktan böyle hayat olmaz
Dert y*rrk gibidir derler herkes en büyüğü kendisinde zanneder
Bi rahatlama geldi
Amaç argo değil yanls anlamayın herkesin derdi büyük derdni anlat derman bulasn ya da şükür edersin
Yok ya ben nankörüm ahir zaman insanı işte görüyorsunuz yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda Afrika'da çocuklar aç.. dert diyince burdan mı giriyorduk doğru yolda mıyım
Hayr burdan girmem nankör felan değilsin hayattak herşey insanin mutlulugu için ama kendimizi mutsuz etmek için özel çabaya gerek yok
Adamlarla sohbet et hayat kurtarıyor adamlar birer aristokrat
Hangi adamlar bunlar söyle neredeler
Hepsi durum yapmış vaziyetteler leydim seç al 1 lira
Bir liraya alınacak şey kalmadı sanıyordum..
Burada var jnm
Orası neresi...
Yorumlara baktım sizler için özel klinik açanlar dahil var bu dünyada yaşamak için bir sebep daha ne işaret bekliyirsun yoksa bir fişek mj
Benim için klinik açmaları büyük incelik doğrusu siz de haklısınız yaşama sevincim geldi
Yasama sevincinzin devam etmesi ile esenlikler dilerim sağlıcakla kalın efenim
Teşekkür ederim siz de öyle efendim
Fok balıkları çok yalnız
Bu gece de fok balıkları için🚬
Bir de benim için
Niye sana ne oldu
Ben de yalnızım :/
Sırtlanlar aslında kedigildir
Ne söyliyim ne Istersin
Gebermen kimsenin umrunda olmicak
Hayır kerkes aşık bana
Gülersem çarpılırım PUAHAJAHAJSJJSHSHSHAHW
Çarpılırsan haber ver ben başında ağlarım sana aşık kimse yoktur şimdi
Çarpıldıktan sonra derdim sen olmicaksın :) hem ben tek ölmek istiyorum gelmemen daha güzel olur
Şimdi derdin ben miyim andnfn
Derdim değil hobimi gerçekleştiriyorum jdjddjdne
Neymiş hobin
İnsanları sinir etmek
Hmm bu ponçiklikle mi sbndnf
Ponçiklik mi ben mi
PUAHAHAHAHAHAHHAH
Abshdh evet
Tamam dalga geçme vakti geçti ndjdjdndne
Ciddi değilsin demi
Ansjndjfnf of abartma
Bdjdjdjnneen aga ben ve ponçiklik uzaktan yakından alakası yok