Kişilik & Karakter En çok gerçekleşmesini istediğiniz hayaliniz gerçekleştiğinde tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçekleştiyse tepkiniz nasıl oldu? Gerçekleşmediyse tepkiniz nasıl olur? Güncellemeler+1 yıl Hayaliniz değil vereceğiniz veya verdiğiniz tepki? En çok gerçekleşmesini istediğiniz hayaliniz gerçekleştiğinde tepkiniz ne olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kendime olan güvenim inanılmaz artardı. "Gerçekten isteyip yapamayacağım hiçbir şey yok" diye düşünürdüm :) 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevinçten babaya uçarım, yere göğe sığmam sanırım...😍 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Havaya uçarım* Yorumla Soran +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
tsgskzlrsryr Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Sevinirdima ama uçmam çünkü bir hayalim gerçekleşmedi ve bundan fazlasıyla ders çıkardım. 1 0 Yorumla
Gökçeeeeeem Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rüya mı diye düşünüp kendime tokat atarım 😅 1 0 Yorumla
Rankk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Isimin olmasi ve onunla evlenip mutlu olmak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayalinizi değil tepkiniz? Yorumla Rankk +1 yıl Ne bileyim halay falan cekerim evde kendi kendime galiba. Ters takla atarim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Heeh işte böyle bi cevap 👌👍😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendime olan güvenim inanılmaz artardı. "Gerçekten isteyip yapamayacağım hiçbir şey yok" diye düşünürdüm :)
Sevinçten babaya uçarım, yere göğe sığmam sanırım...😍
Havaya uçarım*
😊😊😊
Sevinirdima ama uçmam çünkü bir hayalim gerçekleşmedi ve bundan fazlasıyla ders çıkardım.
Rüya mı diye düşünüp kendime tokat atarım 😅
Bu muydu falan derim yine kesin
Isimin olmasi ve onunla evlenip mutlu olmak
Hayalinizi değil tepkiniz?
Ne bileyim halay falan cekerim evde kendi kendime galiba. Ters takla atarim 😂
Heeh işte böyle bi cevap 👌👍😂
Ağlarım.
Bir daha hayal kurmamaya karar verdim
şu an var ama imkansız gibi birşeye benziyor