Merhaba.. Kişilik olarak birbirinden farklı renk skalalarına sahibiz.. Genele bakarsak uyumlu yanın mı daha ağır basıyor, aykırı tarafın mı? Keyifli günler.. 😎🤘
Aslında ben uyumluyumda aykırı olan çok şeyin içinde yaşıyorum. İnsanların bakış açısı biraz da geniş açı kazanmalı , dar alandan baktıkları için gözlerine ilk çarpan kötü görsele aldaniyorlar.. Dış dünyaya nasıl bir izlenim veriyorum bilmiyorum ama ben hayattan keyif almayı , eğlenmeyi ve kasmamayı seviyorum. Her şey için önce kötü olanı değil iyi olanı getiriyorum aklıma. Kalbimi tüm art niyetli duygudan koruyorum. Bilgi edinmeye ve edindirmeye, gülmeye ve güldürmeye aşık bir insanım.
Kendimi ve en çok sevdiklerimi savunacağım ana dek uyumlu ve munis bir tavrım var. Akıl ve zeka zaten uyumluluğu kutsar. Çok nadir aykırı olurken de kavgaya değil çözüme odaklanırım..❣️❣️
Dediğin gibi insanlar olarak hepimiz farklı tonlara sahibiz. Bazıları toz pembe olurken. Bazıları ise alacakaranlık gibi olabiliyor. Benim genel olarak uyumlu tarafım daha ağır basıyor. Tabi bu demek olmuyor ki bulunduğum kabın şeklini alan biriyim.
Toplum veya karşımda ki insan bana ne verirse bende aynısı olabiliyorum. Bir nevi karşımdakinin aynası gibi olabiliyorum. İnsanlar tarafından sevilen bir yapım var. Bunun en büyük nedeni uyumlu olmamdan kaynaklanıyor.