Hayatımda ilk kez bir kediden trip yedim az önce. Tıraş olurken bana sürtünen kedime oğlum işim var dedim diye şu an poposunu döndü ve seslenmelerime cevap vermiyor :D

Sayılıyorsa kedi sayılmıyorsa bana küsmüş olan birisiydi ama hangisiydi tam olarak bilmiyorum. İnsanlar bana küsüyor ve küstüklerini söylemedikleri için haberim olmuyor genelde. Trip yediğimde de haberim olmuyor. Ben normal konuşması öyle zannediyorum.
Kediler muhteşem hayvanlar. Ben mütemadiyen günde üç öğün kedimden trip yiyorum. Aşırı obur sürekli kedi şekerinden ve kutu ıslak mamalardan istiyor. Her seferinde vermediğimde de küsüyor. Nereye gitsem peşimde. Tuvaletin kapısını kapatsam kapının altından patisini sokup kapıyı tırmalıyor. Sanki bir tarafını kıstırmış gibi acı acı miyavlıyor. Ne var diye kapıyı açtığımda da küsüyor. Arkadaşlarımın da kedisi var ama onlar sabahtan akşama kadar uyuyor. Benim kedimdeki bu enerji nerden kaynaklanıyor çözemedim.
Valla son birkaç gündür benim gerginliğimden fırsat bulup da trip atabileni görmedim :)
O yüzden en son kimden trip yedim hatırlamıyorum.
Arkadaşımdan
Cevap
14Cevap
Sabah apartman görevlisinden. Ya bakar mısın beyim yerler yeni silinmişti dedi. Biraz kızgınca...
Çantamı lütfen tutar mısın diyerek, kirlettiğim yeri sildim. Lütfen kusuruma bakma acele ile fark etmedim diyerek...
Alem adamsın dedi, sen de öyle diye yanıt verdim. Güle güle güne başladık beraber...
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Kayınvalidemden. Bitmeyen kapris varmış arkadaş, kafaya takanlara derdim ki aman ne var yani geçinilir bea filan derdim, birisi ah filan etti galiba 😅 triplerden trip beğen yeminle, yaratıcı kadın. Ah bi kedi gibi sevimli filan da demek isterdim ama elim varmadı yazmaya 😂
Arkadaşımdan yedim, çok fırsat bulamadığım için arayamamdan kaynaklıydı fakat her türlü şebekliği yaparak gönlünü aldım.😬
Bende arkadaşımdan yedim en son s3ni ziyarete gelicektim ama sen kankanla randevulaşmissın diye mesajlarıma cevap vermemisti
Ben de kuşumla aynı durumu yaşamıştım normalde aşırı ilgili ve sevgiye boğan bir aileyiz 1 gün boyunca evde yoktuk sonrasında iki gün hiç konuşmadı, bunlarin da küsmeleri oluyor, bu da sevgiye dahil herhalde 🤷🏻♀️😄
Sohbet ettiğim bir kız yüzünden, başka bir kız arkadaşım trip attı.
Kiminle konuştuğum, ne denli sohbet ettiğim kimseyi ilgilendirmiyorken trip yemek gülünç oluyor.
Tam tersi, bu aralar benim biraz keyfim yok ve herkese karşı uzak durma isteği var üzerimde. Ailem dışında trip yiyebileceğim biri de yok.
En son annemden yedim ya :D O bişey anlatırken ben telefona baktım diye papara yedik iyi mi :D Keyifli günler..
Annemden.🙂Bana marketten yerfıstıklı eti canga almış. Yemek istemeyince kırılırım dedi. Ben de el mecbur yedim.
2 yıl önce arkadaşımdan okadar yalnızım siz düşünün
Hatırlamıyorum ama erkek kuzenim olabilir 🤔 trip atmayı en iyi o beceriyor.
Genelde trip atan taraf olduğum için hatırlamıyorum
Genelde Trip atan taraf benim, atmaya yeltenen oluyor tabii, ben başlayana kadar 😃
aramasına karşılık vermediğim için arkadaşımdan.
sürekli aranmaktan hoşlanmadığım gerçeği.
Uzun bir suredir kimseden yemiyom :/
Politik davrandigimdan :/
O kediyi ben yerim ama♥️🐈🐈
Valla en son kimden trip yediğimi hatırlamıyorum
Bu erkek kediler cok onurlu arkadas. Hic kizmayacan, gurur meselesi haline getiriyor.
Tanımadığım birinden geç cvp veriyormuşum:/
İşlerim var
Kedi haklı 🤭
En son babamdan trip yedim, ama hemen hallettik 🤗
benim bi erkek arkadaşım var cinsel yönelimlerimiz karşı cinse ama inan bana hiç kimsenin atamadığı tripleri atıyor sürekli... anlamsız.. iki sevgiliden farkımız yok diyeceğim daha beter bu
anneannem su istedi tamam getircem bekle dedim. unutttum. şu an benim yüzüme bakmıyor. benden bişey istemiyor.
Kız arkadaşımdan 😂
Sevgilimden bos bos trip atiyor ya sanki kız o erkek benim aaaa
Bende kediden yedim 🤣🤣 Anne kedi birde hırçın bayağı
Kuzenimden hala tribi sürmekte
Gelen geçen trip atıyor hatırlayamadım
Annemden. Trip atmak onun hobisi.
Bu kedılerı anlamak cok zor aynı benımkı😄
Oğlumdan 🤦♀️
babam olmayan babamdan
Son günlerde millet bana karşı melek mübarek 😅
Ablamdan..
Sanırım sitedeki sütçü abiden @ILIKSÜTT 😂