%80 umursamazım diyebilirim çünkü ben böyleyim, hayatımı olumsuz yönde etkileyecek hiç bir şeyi takamam, zaten öyle üzülen birisi de değilim gereksiz şeylere üzülmem arkadaş, dost, sevgili gibi konulara, galiba ailemden birisi ölürse veya can verirse umursayan birisi olacağım oda büyük ihtimal içimden üzülürüm, yani öyle ağlayıp ağıt falan yakacağımı sanmıyorum.
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocukluk arkadaşlarım dışında yeni tanıştığım insanlar zerre umrumda değil. Cocukluk olanlar dışında başka insanları sevemiyorum. O yüzden yeni arkadaş edinemiyorum. Mecburen okulda vs yalnız kalmamak için seviyormuş gibi yapıp başkalarıyla takılıyorum. Onların basına gelenler vs falan hiç umrumda olmuyor genelde. Bana yanlış yapsalar bile umrumda olmaz
10 üzerinden 10 veririm. Fevkalade vurdumduymaz bir insanım. Hani böyle biri olmak istediğimden de değil, öylesine… istesem bile umursayamıyorum. Misal bugün çok önemli bir dersim vardı, arkadaşım yüzünden aşırı geç kaldım; fakat gram panik yapmadım, sinirlenmedim…
Umursamazlık konusunda bu raddeye geleceğimi tahmin edemezdim açıkçası :) umurumda değil hiç bir şey, bir boş vermişlik var, hayatta sadece yapmam gerekeni yapıyorum haricen hiç bir konuda parmak kaldırmam.
Onu bimemde soğuk biriyim herkese karşı öyle diyorlar ne yapayım sevginin l şarjı benmi dolduruyorum. Ne ekerseniz onu biçersiniz umursamaz değilim umrumda olanlara tüm ilgi alakam
10 üzerinden 7 Her şey de umursamaz biri olamam çoğunlukla umursamaz oluyorum. İki kişinin tartıştığı olaylarda pek umursamıyorum çok kötüye giderse ancak öyle.