AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
En mantıklısı o kişiyi rehberinden sil bence seni üzen insanlar yerine seni mutlu edecek insanlarla konuş.
He he mutlu ediyorlar ilk basta hepsi sonra aci veriyorlar
Yinede önyargılı olma derim her erkek aynı değildir
Olmadim da ne hale geldim iste... Basima ne geldiyse zaten merhametimden geldi
Kıyamam yaaa
Rabbim ❤️ güzelliğine göre versin inşallah
Kiyan kiydi, sen kiyma bari :/
Sagol cumlemizim Allah kimseyi zalim insanin ustune dusurtmesin zor vallah
Ben hiçkimseyi üzmedim 😊
Uzme zaten, senin gibi yakisikliya yakismaz :)
Teşekkürler iltifatın için 🌹🌹
Beni eklermisin arkadaş olarak konuşuruz sohbet ederiz
Olur, nickim melisa oylece tanirsin
İstek gelmedi
Birileri bozuyor sonra buraya gelip düzeltiyorsun sonra yine bozuyor ee hala niye kafayı moralini bozana takmış durumdasın 🤔
Vallah haklisin, keske deli olsaydim da hiç birseye kafami takmasaydim.. Allah oyle bir vicdan vermis ki, onada sukur yani ne diyeyim
Fazla takma hayatını torpuleyinide hayatında tutma
Iste keske takmasam, kendime de kiziyorum bazen, o kadar vicdanliyim
Kendine kızdığın kadar insalarin sana yaptığı acımasız davranışları gör ve onlara kız hatta kızmaya bile zahmet etme kendini düşün ve hayatından çıkar
Ama kendimi çok yalniz hissediyorum :(
İnsan sadece sevgilisi olduğunda yalnızlığı yok olmaz dostları varken de yalnızlığı yok değildir yalnızlık her zaman bir yerde taki sen onu çağına kadar
Haklisin ama benim yalnizligim çok fazla, ailemin icinde bile yalniz hissediyorum
O senin kendine tanıdığın alan üzgünüm yalnızlıktan bu kadar şikayetçi iken ne sen onu bırakırsın nede o seni
Mutlu olmaya calistigim zaman zaten birileri mutlulugumu bozuyor ya vallah hayret birsey, yalnizlik her turlu pesimde
Mutluluğunu bozmalarina izin verip bundan şikayet mi ediyorsun birde pardon siz hayata inatla gülen insanların hiç derdi yok mu zannediyorsunuz 😃 eğer öyleyse gerçekten komik bir durum olur
Deli misin nesin
Bilmem arada öyle diyorlar net birsey yok daha hayatla mutluluğun için savasmadikca kaybedersin
dogruymus
Muhtemelen doğru akıllı olmaktan fayda görmedim 😂 sana başarılar şimdiden 😊
Takip et bir videoya morelin on numara olcak sözüm sözdür 🤗
Ne videoysa artik.. burdan at
Denedim ilk olmadı ondan yazdım öyle
Nasil bir film Allah Allah
Film değil bea 8 dakikalık görsel video
Youtube dan mi?
Yok kanka YouTube değil
mesaj atsaydin çoktn atmıştım
şu an benim gibi mükemmel biri sorunu yanıtlıyor moralini düzelsin
Hahahaha deli, cok da morelim duzeldi :D
Boşversene daha iyi insanları hak ediyorsun hem seni mutlu edebilecek bir sürü kişi bulursun. Birde önce kendini mutlu et kalk dans et telefonundan eğlenceli müzik aç iki dk dans et sonra saçma sapan gülüceksin ben yapıyorum işime yarıyor 😄
Kiz bende oyleyim inan, ilk basta morelim duzeliyor ama gece gelince vicdanim yine aklima biseyler getirtiriyooo :(
İşte yaşadıklarını bilmiyorum ki eğer çok kötü hissediyorsan bana anlatabilirsin yardımcı olurum. Başka bir fikir olarak hayal kurmaya çalış geleceğin ya da istediğin birşey hakkında
Gece gece anlatmaya gucum yok ama bir olay oldu ki beni tuketti bitirdi, kisacasi eskisi gibi olamiyorum.. hele ki eski nesemi bulamiyorum en cok ona uzuluyorum, enerjim bitti hic bisey yapamiyorum uzulmekten ve dusunmekten baska, beni cok yoruyor
Biliyor musun bu durumu ancak kendin düzeltebilirsin. Çünkü bir başkası sana sadece fikir verir ve uygulayıp uygulamamak her şey senin elinde. Eğer seni üzen biri varsa ondan uzaklaşmak en iyi çözüm. Değişmesini istiyorsan maalesef bu boş bir beklenti olur insanlar çok nadir değişir. Kendini iyi hissetmenin iyi yollarından biri yapmadığın bir çılgınlık yapmak örneğin bir süreliğine alıp başını Bir yerlerde kafa dinlemek tabi daha iyi şeyler bulabilirsin
Bazen kendime diyorum ki, o beni kisi geri gelse belki iyi olurum ama zor gorunuyor... abla basima ne geldiyse merhametimden geldi, ve bana kotuluk yapan insanlara yinede merhamet ediyorum, kendime cok kiziyorum neden bu kadar iyi niyetliyim diye , kotu olsaydim keske
o beni uzen kisi geri gelse*
Hayır kötü olmak hiç bir zaman iyi birşey değil. Evet iyi niyetini kullanmışlar belli ki ama önemli olan bunu kullandırtmamak. Biri birşey yaptığında akıllıca düşün hem iyi hem kötü olarak. Karşındaki insanı çok iyi tanımaya çalış bu sayede seni kullanmalarına izin verme bu hayatta kötü değil akıllı olmak gerekir
Seni üzen kişi gelse iyi olmayacak evet ilk baş öyle sanacaksın ama bir süre sonra yine aynı. Seni üzen bir insanı neden istiyorsun
kendi aileme bile guvenemiyorum bir dusun abla, kendi ailem bile sirtimdan bicakliyor, el bicaklasa ne olur... senin dedigin gibi yapabilsem keske, malesef bazi seyleri fazla taktigim icin beynim daha almiyor... inshallah en kisa zamanda bir yolunu bulurum boyle olmuyor cunku
neden mi istiyorum cunku cok sevdalandim abla dusunemedigin kadar ama ben bile bilmiyorum neden boyle bir insana baglandigimi, o benim tek umudumdu ama oda ucup gitti..
Bende aileme güvenmeyen biriyim. Hatta öyle ki hayatım da 1 kişiye bile güvenmem. Ama kendime yetiyorum biliyor musun keşke sende bunu öğrenebilsen ve öğrenseydin eminim sevgi kavramından da uzaklaşırdın
Durumuna üzüldüm biliyor musun çünkü anladığım kadarıyla seni hak etmeyen birisini seviyorsun.
tovbeler olsun daha guvenmem abla, eskiden ben zaten kendime yetiyordum ama ailem beni zorla birisiyle tanistirdilar ve kendileri bozdular... cok yaktilar beni hem ailem hemde o oglan, dunyam ustume yikildi sanki... o sandigim ablam da en zor zamanlarimda hakimda cok kotu seyler dedi hata beni deli hastanesine yollamak istedi... anliyon mu bazi seyleri dusundukce deli oluyorum, ben hic birsey istemedim kimseye zararim olmadi ama yinede beni buldular. sen bi konuda haklisin, hani diyordun ya seni mutsuz etmelerine izin vermiceksin diye... ben kendime cok kiziyorum buna nasil izin verdim diye ama baska yanda hep arkadan yaptilar yapacaklarini ben bilemezdim ki boyle olacagini... offf ozur dilerim seni de yuklendirmek istemedim..
Hayır tabiki de anlatabilirisin. İşte yapabileceğin şey hepsinden uzaklaşmak kendine yeni bir hayat kurmak olmalı yoksa hep düşünüp kendini üzeceksin seni mutlu eden insanları bulman gerekiyor bu da çok kolay bir şey değil zamanla
Keşke senin için birşeyler yapabilsem
Daha napabilirsin abla derdimi dinledin, ... sagol. bir kere hayata geldik, cekmeye gozu alcaz mecbur..
Hayır bu benim kaderim diye geçiştirme yaşayacak çok şey var kaç yaşındasın ki
25 oldum
Bence daha yaşayabileceğin çooook şey var kendine mutlu olmak için söz ver lütfen. Birçok insan kötü şeyler yaşıyor kimisi bu durumu devam ettirir kimisi ise kendisinin bunu hak etmediğini düşünür ve istediği hayatı yaşar. Bu arada bende 19 yaşımdayım 😊
Arada psikoloji videoları izle. Kafana takılan sorunlar için bir çözüm olabilir. ya da bu durumu aşamıyorsan psikoloğa git ve buna önyargılı davranma. En azından hayatına iyi yönde bir yol çizersin
Valla moralini duzeltirsen banada soyle 😂Hayat kısa kuşlar uçuyor
Kötü günler geride kaldı artık daha kötü günlere
Hep kotu gunler bizi taniyi dostum
Evet
Aç bi film izle bol sevişmeli falan
Ya baslama simdi senda ha
O zaman romantik komedi aç ağlamalı olsun
Yo film bakmaya bile gucum yok da
Hareketli bir müzik açıp dans et!
benem morelem sıffır sıffır sıffır
zamanını iyi değerlendir ölüm bir son çünkü ölünce her şey daha kötü olucak şu an eğlenmeye bak
Yaşadığına göre bir yolu olsa gerek ❣️❣️
Youtubeden Hiko Baba izle düzelir
şu an benimle konuşuyorsun
Konuşmak istersen beklerim
Sagol cansin
Aslansın kaplansın
Hiç gulesim yoktu sagol ha
ne diyelim başka paşama
Bilmem guzel seyler soyle
Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin Çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin
Guzel olan sensin :)
Guzel insan
Eyvallah bacım sıkıntı ne gece gece ne oldu
Ne olabilir dostum, zarar insanlardan gelir baska birseyden degil
orası öyle de ne oldu da dertlendin
cokkk guzelsinnnnn
Ayyyyyy vallaha de
vallahi vallahi
Guzellerin sansi yoktur ama :(
vardır öyle deme
Derdin nedir
Vallah bol bol dert var, kim isterse alsin