Kişilik & Karakter Kendinde değiştirmek istediğin özelliğin ne? Bllackrosesesesses Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor neyi değiştirirdin imkanın olsaydı Güncellemeler+1 yıl Sorum süper soru seçilmiş teşekkürler💜 Kendinde değiştirmek istediğin özelliğin ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Olan biten şeyleri daha az kafama takmayı isterdim. 1 0 Yorumla
fantastikgrup Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Utangaçlığımı, kendimi ifade ederken zorlanıyorum bunu, sohbetlerim sıkıcı, hayır diyemiyorum bunları değiştirmek istiyorum 1 0 Yorumla
GÜZEŞTEGAN Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşırı sahiplenme duygusu olabilir. Gereksiz ve kalp kırıcı oluyor 1 0 Yorumla
Aslsbnzp Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Asabi değl de daha sakin olmak isterdim ama Bi türlü değştremedm 😏 1 0 Yorumla
H1ndsome_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Şu sinirlenme huyumu değiştirirdim. 2 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çok çalışma huyumu biraz kırpmak isterdim. 1 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kendimi sevmeyi seviyorum.❣️❣️ 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Biraz daha sakin biri olsaydım iyi olurdu 1 0 Yorumla
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. İyi niyetli oluşumu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belimi inceltirdim 2 7 Yorumla paandaaax +1 yıl Hala yapabilirsin hicbirşey icin gec değil :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilolu değilim vucudumun şekli düz kıvrım verirdim anlamında Yorumla paandaaax +1 yıl Kaç kilosun Kİ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy 70 kilo 63 Yorumla paandaaax +1 yıl Hımmm bi 4-5 kilo daha versen daha iyi olacak gibi yine iyisin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben böyle mutluyum saol Yorumla paandaaax +1 yıl Hahahahahaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olan biten şeyleri daha az kafama takmayı isterdim.
Utangaçlığımı, kendimi ifade ederken zorlanıyorum bunu, sohbetlerim sıkıcı, hayır diyemiyorum bunları değiştirmek istiyorum
Aşırı sahiplenme duygusu olabilir. Gereksiz ve kalp kırıcı oluyor
Asabi değl de daha sakin olmak isterdim ama Bi türlü değştremedm 😏
Şu sinirlenme huyumu değiştirirdim.
Çok çalışma huyumu biraz kırpmak isterdim.
Çok varda sayamam şimdiv🥴
Kendimi sevmeyi seviyorum.❣️❣️
Biraz daha sakin biri olsaydım iyi olurdu
Çok fazla sanal yapıyorum bırakmam gerek
utangaclıgım olmasa keske
Küfür
Burnum
Hiç bişeyimi degiştirmem orjinal kalsın :))
İyi niyetli oluşumu.
Fazla uzunum
İstikrarsızlık
boy uzunluğum
Belimi inceltirdim
Hala yapabilirsin hicbirşey icin gec değil :)
Kilolu değilim vucudumun şekli düz kıvrım verirdim anlamında
Kaç kilosun Kİ
Boy 70 kilo 63
Hımmm bi 4-5 kilo daha versen daha iyi olacak gibi yine iyisin yani
Ben böyle mutluyum saol
Hahahahahaa