Kişilik & Karakter İnsanın en tatlı olduğu an hangi andır? oguzoyle Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Gülümsedigi ve utandığı zaman bir başka tali oluyor sanki bence. İnsanın en tatlı olduğu an hangi andır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cansu-V Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Çocuklar gibi eğlendiği mutlu olduğu anlardır 1 16 Yorumla oguzoyle +1 yıl Oda doğru 🐱 Yorumla oguzoyle +1 yıl Zaten en güzel çocuklar gülmez mi🤗En saf ve temiz olanlar çocuklar ve hayvanlar degilmi Yorumla Cansu-V +1 yıl Herkes uykudan bahsetmiş ya 😂😂 ben de 🙈🙈 Yorumla Cansu-V +1 yıl Aynen öyle hayvanlar ve çocuklar çok saflar Yorumla oguzoyle +1 yıl Aynen ya bı farklı sensin helal kız sana 😄 Yorumla oguzoyle +1 yıl He mahsum olan herşey güzeldir. 🐱 Yorumla Cansu-V +1 yıl Evet 🙏🏼😌😂 Yorumla oguzoyle +1 yıl 😄🐱Seni en iyi seşçem seni 🙏☺️😊 Yorumla Cansu-V +1 yıl Sana kalmış Yorumla oguzoyle +1 yıl Sen varya en iyisisin 🐱☺️👋 Yorumla oguzoyle +1 yıl Farklı şeyleri seviyorum farklı seyer soyleyenleri 👍 Yorumla Cansu-V +1 yıl Farklılıktan çok benim kişisel görüş ve tercihim diyelim 🙃 Yorumla oguzoyle +1 yıl İyi güzelmiş farklı olanı tercih etmek herkese göre bişey değildir 🌸🙃 Yorumla oguzoyle +1 yıl Öyle diyelim 🙃👍🤝 Yorumla Cansu-V +1 yıl Öyle dediğin gibi Yorumla oguzoyle +1 yıl Hıhım 😦😌☺️ Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mutlu olduğu an 1 1 Yorumla oguzoyle +1 yıl O zaman gülelim 🤣🤗 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Uyuduğu an bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuklar gibi eğlendiği mutlu olduğu anlardır
Oda doğru 🐱
Zaten en güzel çocuklar gülmez mi🤗
En saf ve temiz olanlar çocuklar ve hayvanlar degilmi
Herkes uykudan bahsetmiş ya 😂😂 ben de 🙈🙈
Aynen öyle hayvanlar ve çocuklar çok saflar
Aynen ya bı farklı sensin helal kız sana 😄
He mahsum olan herşey güzeldir. 🐱
Evet 🙏🏼😌😂