Ortama göre uyum sağlarım, ciddi bir ortamda kalkıp kahkahalar atamam ya da eğlenceli bir ortamda surat asıp köşede duramam. İster istemez ayak uydurulması gerekir, duruş hep aynı kalamaz.
Eğer ciddi bir ortamdaysam tabi ki alaycı takılmam.. Genel olarak eğlenceli biriyimdir ama bu yönümü herkese göstermem o sebeple soğukkanlı görünüyorum.. Eğer relax takılabileceğim insanların yanındaysam ortamı kendime uyduruyorum ben genelde.. 😄 Keyifli geceler.. 🤘
Kimseyi memnun etmeye gerek yok insan dilediği gibi olmalı rahat olmalı ama cıvık olmamalı yapış yapış eskisi gibi çünkü çıldırinca insanların nasıl davrandığını değiştiğini görüyoruz tavrımızı koyarsak umursamazsak daha çok değer verirler
İlk girdiğim ortamda önce karşı tarafı dinlerim. Boş konuşuyorsa hiiç girmem konuya kendimi yoramam tekrar görüşmeyeceğimden eminimdir 😁. Ama sohbetini aldığım kişiye göre kesinlikle dahil olurum ve uyarım ortama.
İş ortamı ayrı aile/arkadaş ortamı ayrı mecburen. İş ortamında; - hişt kız - sana demedim sakız, diyemezsin mesela 😂 aile/arkadaş ortamı öyle mi ama hebele hubele konuş anlıyorlar.