Hayat tecrübelerinizden yola çıkarak , kısa kısa 👐👐👐
Siz Sarı Yağmurluklu Reislersiniz 💛💛💛
"Eksiklik hayatta değil zihinlerimizin içinde" derim. Sarı yağmurluklu adam rolüyle orayı terkederim ve öğüt verdiğim kişi bu sözü derin derin düşünür. 😂😂
Beğendim
Önce kendini bul, kendini iyi tanı, sınırlarını bil araştır ve özgün ol. seni sen yapan değerlerin farkına vardığında, iş, aile hayat amacı, herneyse ona sarıl ve inandığın doğruların seni hergün Kendi gerçeğine daha fazla yaklaştırma'ya devam edecektir, kendini bulduğun , da seni neyin kimin, tam' 'anlayacagini ve Tamamlayacağını hissedersin, kendine inan.. önemli olan kaç kez düştüğün değildir.. kaç yenilgide yeniden ayağa ne kadar, güçlü kalkıp ve yola nasıl, ne şekilde devam ettiğindir.
sevgiler Kübra.
Degerli gorusun icin tesekkur ederim.
Bu prensipte biriyim. Duşmek her alanda, daha iyi ayaga kalkmak icin en guzell inciniştir hayatta. 👐🌺
rica ederim 🦋
Kimseye tam olarak güvenmeyin, daima kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı bilip, birilerine boyun eğmeden yaşamaya çalışın ve asla kendinizi ezdirmeyin aksi halde hayat sizi çok yorar. 🤗

⚡⚡⚡
Sizin sarı yağmurluğu gitmenizi istedim, Victor Hugo'nun değil :D
Senin
😅var sende biseyler..
Gördüğün gibi ,,
Foton gitti 😂😅😂😂😂😅😅😂😅😅, yeni gordum yazdigini
Benim de bişey etmem gerekiyor sanırım , Rica edeyim bari 😂😅
Cevap
3Cevap
kelin ilacı olsa başına sürerdi kimseyi dinleme sjsj
Koca koca ordulardan korkma iç çeke çeke feryad ederek Sema’ya elini açan insandan korkacağın kadar
Her zaman baş köşeye oturamazsın, bazen de masa yuvarlaktır.
Insanlara güvenme...
Kendinden başka kimseye güvenme
Değer verdikçe değerin azalır.
Sevmeyin annnemmm kaldıramazsınız..
Nerde urfa lı górsen kaç
Hayat yaşamaya değmiyor
Sevmeyin 😀
Aklıma gelmedi
Bana öğüt verme öğüt vermesini öğret.
kimseye öğüt verme
İyi düşün İyi olsun.
Anı yaşaaa