28 yaş babamın kaybı ve yavaş yavaş köşeme çekilmem sonrasında ise çevremi daraltmam. 28 yaş öncesi ve sonrası olarak hayatımı ikiye ayırabilirim. Tam o dönemde hayatımı etkileyecek başka bir olay daha yaşamıştım. Bu ikisi keskin bıçak gibi keser bu yüzden..
23-24 civarıdır. O yaşlar arasında yaşadığım birkaç olay beni değiştirdi. Ondan önce her zaman büyüdüğümü zannediyordum ve yeterince büyümediği ve yeterince bilmediğimi o zaman anladım. Hayata daha farklı bakıyorum artık.
Evet 25 sonrasi daha farklı bakmaya başladım artık dertleri iteliyorum elimle. Ötede beni bekliyorlar anı yasamaya odaklanma gücüm arttı. Acilara karşı daha umursamaZ haldeyim. Kimseye kendimi kaptirmiyorum arkadas dost anlaminda
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
24 yaşımda geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı çok değiştim. İnsanları, hayatı o zaman daha iyi tanıdım. İyi ve kötü insanı o zaman ayırt etmeye başladım.
Birkaç dönüm noktam var sonuçta başımıza gelen her şey bir şekilde farklı yöne sürüklüyor bizi o yüzden şu ya da bu yaşım diyemiyorum Lakin 30 yaşım efsaneydi bu değişimin en sağlamı o dönem oldu
28 yas bemim donum noktam oldu pek cok hayalimi bu yasdan sonra gerceklestiridim pc almak istedigim oyunlari oynamak otele kiz atmak viski icmek guzel restoran da arkadasla kebaba yemek viski esligi ile ve bazilari yine var onlarida calisicam gerceklelstirim
şu an 27 yaşındayım ve farkettim ki son bir senedir zihinsel olarak çok değiştim fiziksel olarak da gülerken gözümün kenarlarında dudaklarımın kenarlarında hafif hafif çizgiler oluşmaya başlamış artık büyüdüm ben be 🙈😂😂