Kocama karşı çok mu kırılgan, naif davranıyorum? Bu kadarı fazla mı?

Üniveriste de aynı okuldaydık aynı iş yerinde çalışmaya başladik sonra sevgili olduk. Ama çok düşkünüm evleneli 2 sene oldu hala bebek gibi davransın istiyorum onsuz yatağa gitmek istemiyorum bile. Sürekli temas halindeyiz zaten. Oturamam elini tutmadan koluna sarilmadan içim resmen ona akıyor ben bu durumu öyle yorumluyorum. Kızamıyorum küslük en fazla 10 dk oluyor aramızda. Oda bundan mutlu yani çok güzel ilgileniyor benimle ikimizde mutluyduk. Neyse saat 12 falan hadi uyuyalım artık yoruldum bugün dedim. Hayatım sen git ben oturuyorum dedi. Çokta ısrar etmedim. Ama birlikte uyuyalim ya da ben uyuyunca gelirsin geri dedim. Kalktı ilk kez bana kızdı bu konu yüzünden. Biraz rahat birak lütfen dedi. Tamam özür dilerim dedim. Ama nasıl bir kalp kırıklığı anlatamam. Gece gelene kadar uyuyamadım. Geldi sarilamadim bile sıkıyor muyum acaba diye. Sabah uyandık sirnasiyor farkına vardı daha sıkı sarıl sen böyle değildin normalde falan diyor ama çok kırıldim artık vallahi kalbim paramparça abartmıyorum alışır miyim bu duruma. Trip atmıyorum ama aramızda bir uzaklık oldu resmen çok mutsuzum
Kocama karşı çok mu kırılgan, naif davranıyorum? Bu kadarı fazla mı?