Hangi Aşk-ı Memnu Karakterisin?
onedio.com/.../hangi-ask-i-memnu-karakterisin--358138
onedio.com/.../hangi-ask-i-memnu-karakterisin--358138
'' Adnan Ziyagil " çıktı gercekten.
Bu dünya; çivisi çıkmamış, yozlamamış ve köhne bir yer olmasaydı, ideal insan tipi sen olurdun. Dürüstsün öncelikle ve kendini hiçbir zaman bir başkası gibi tanıtmadın: Yalınsız ve yalansız davrandın herkese. Samimisin de. Konuşurken insanların gözüne bakabiliyorsun, hainler gibi gözlerini kaçırmazsın sen. Sadık olduğuna hiç değinmiyoruz bile. Ve fakat bunların karşısında hep ihanete uğradın. Yine de hiç fark etmez sana, sen kim olduğunu biliyorsun ve değişmeyeceğini de. Aynen devam...
Behlülll :D
Behlül :/
Sen "uçana da kaçana da..." tabirinin vücut bulmuş halisin. Güzele dayanamıyor, önüne gelen fırsatları da hiç geri tepmiyorsun. Flörtözsün, çapkınsın ve uzun ömürlü ilişkiler hiç sana göre değil: Seninkisi bir nevi "vur-kaç" taktiği. Ancak bunların hepsi senin için birer maske. Aslında içinde çok büyük bir boşluk var. Kadınlara hırçın bir çocuk gibi saldırman, ilişkilereyse bir "oyun" gibi bakman işte hep bundan. Sıkıldın yine değil mi? İyi hadi sen kaç yine :)
Cevap
17Cevap
"Behlül" çıktı!
Sen "uçana da kaçana da..." tabirinin vücut bulmuş halisin. Güzele dayanamıyor, önüne gelen fırsatları da hiç geri tepmiyorsun. Flörtözsün, çapkınsın ve uzun ömürlü ilişkiler hiç sana göre değil: Seninkisi bir nevi "vur-kaç" taktiği. Ancak bunların hepsi senin için birer maske. Aslında içinde çok büyük bir boşluk var. Kadınlara hırçın bir çocuk gibi saldırman, ilişkilereyse bir "oyun" gibi bakman işte hep bundan. Sıkıldın yine değil mi? İyi hadi sen kaç yine :)
Behlül :D
"Adnan Ziyagil" çıktı! Vay arkadaş , karakter testinde bile ezik adam çıkıyorum.
behlül çıktı ya la nolucak şimdi ne kazandım onu söle:D
üstten 2. dudağı öpebilir miyim muck :) pffffffffffffffffffffffff cevaba bak bide testi yaptırıyosun he :)
bu dizide behlülden nefret ettim kuzey güneyde kuzeyi sevdim :) sevmiyodum odiziyi :)
"Bihter Ziyagil" pek tabii ki!
bihter ziyagül çıktı :D
neden ama neden behlül çıktı :'(
Behllul ciktiii iyimi :))
l*n bana Bihter Çıktı
behlül çıktı ne garip :D
Adnan Ziyagil
Töbe töbe
Adnan Ziyagil çıktı yav :D
Behlül cikti sasirmadim
behlül çıktı sıçtık :D
Hizmetci kiz vardi ya o. Adi neydi cemile
Bu diziyi seven kızlar aldatmaya meyilli sanki :))
Bihter çıktı ^^
adnan ziyagil :DDDDD
Besir
sanırım :)
firdevs cıktı * :D
Behluull
Bihter çıktı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar