Depresyondaydim uzun süre kendimi unuttum normal insanların yaptığı şeyleri ben yapamam gibi geliyor vucuduma hapsolmus gibiyim eskisi gibi işimi gücümü yapiyorum ama zorhnluluk gibi yapıyorum ilaçta 1 ay yarim yarim kullanıyorum benim gibi olup kendini eskisi gibi tekrar hisseden normal hayata adapte olan var mı? Ben gün geçsin diye yasiyor gibiyim kendimi unutmus gibiyim eskiden kendimi çok seviyordm niye böyle oldu :( tamamen bu gunleri unutamaycakmisim gibi geliyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende öyleyim herşeyden o kadar çok nefret ediyorum ki tek güzel olan hicbsiey yok insanlar mesela en küçük hatanda bırakıp gidiyolar cok canim yanıyo aslında ama elimden bisey de gelmiyo şu hayatta güzel olan hicbisey yok
Ben insanları takmıyorum ben kendime hapsolmuş gibiyim kendimi çok seviyordum niye böyle oldum bilmiyorum çok kötü 3 ay yaşadım ve o yüzden kendimden nefret ettim normal insanların yaptığı herşeyi yapıyorum bende ama onlar gibi değilim gibi geliyor çok zor ya sanki diyorum ömür boyu bu vücuda hapsolmuş gibiyim ama önceden böyle degildim şimdi niye böyle oldu önceden çok enerjik mutlu neşeli biriydim kendimi seviyordum şimdi niye boleyim:(
Hayatinda sana negatif enerji veren insanları at ve kendine bakımlar yap mesela ben kizim makyaj yaparim evde sıkılınca kötü hissedince falan motive olmak adına ya da cik mesela 2 tur at evin etrafında
Yapıyorum herşeyi ama benim durumum farklı kendinden sıkılmak yani bir yanım kendimi seviyor diğer yanım ise nefret ediyor kendimi salmayacam tedavi ne varsa alacm çünkü önceden böyle olmayan biri niye şimdi böyle olsun ki demek psikolojik birsey
Büyük ihtimalle ihmal etmemelisin
Hani birinden sıkılırsin ya, kaçarsın ama ben kendimden sıkılıyorum kendim bana batıyor işte çok zor ama önceden böyle değildim kendimi çok seviyordum hayatı felan çok aşırı stres sonuucu böyle oldum bilmiyorum ne olacak her yerim tutuyor ama bana batıyor gibi onceden böyle değildi işte günde 40 kişiyle konusurdum, şimdi kendimle bile konusmak yoruyor
Tedavini aksatmadan devam et umarim yakin zamanda iyi olursun
İnşallah insanın zoruna gidiyor ya ben annem ablam çağırıyordu kendimle çok mutluyum diyip yanlarına gitmiyordm 4 aydır stres vücuduma çok kötü vurdu böyle kalcm normal hayatı unuttum yemek yemek konuşmak yürümek hicbbirini yapamiyordm, aşırı bı halsizlik her gün işkence gibi kendimden sıkıldim kafamda kurdum terapi ilac almam lazım kime sorsam nasıl bu hale geldin der o derece hayat doluydum, hatta insanlar sen gülünce insan moreli geliyor niye önce tanismadik çok hoş birisin felan diyor kimseye solemiyorum beni normal sanıp konusiyorlar falan ben çok acı çekiyorum kuruntulu kafam işte nefes alıyorum her yerm tutuyor ama korkularım kaygılarım beni yemiş gibi
Şimdi ilaç sayesinde temizlige felan gücüm var koca evi temizliyorum yürüyüşe gidiyorum çarşıya gidiyorum ama hep eve gidip gün bitsin diye yapıyorum ilaç alıp iyileşmek için
Bu beyinle alakalı bir durum sonuçta sağlıklı bir vücutla falan alakası yok
O zaman ilaçlar eskisine göre iyi hissettirddi geçer mi sizce
Kendime hapsolmuş gibiyim çok zor cidden :( benim gibi kendini seven biri için çok zor
Zor olduğu doğrudur bu konuda bir yetkinliğim olmadığı için saçma sapan öneriler vermek istemiyorum ama yardım al kesinlikle en azından son gayretini buna harca
Alıyorum 3 gün sonra 1 aylık ilaçlarım bitecek doktora gidecem atlatmak istiyorum ama bilmiyorum ne olacak sizce eskisi gibi kendimi sevip bu günleri unuturmuyum?
Tabiki bunun için bir engel yok
İnşallah engel kendimim işte inşallah duzelirim
İnşallah
Koca evi temizliyorum, çarşıya gidiyorum doğal olarak annem felan diyor senin birşeyin yok ama ben kendim gibi değilim bu ben değilim yani hep hastalığı düşünüyorum ben böyle kaldım gün bitsin diye yasayacm çok korkuyorum intihar felan etmekten
Hala daha bişeyler yapacak gücün olması baya iyi yani öyle odaya kapanmış falan değilsin bence üstesinden gelirsin
Gücüm var temizlik felan yapıyorum ama eski ben olarak yapiyorum eskisi gibi deglm bu ben değilim yani hep bu hastalığı düşünüyorum sanki hep bu hastalıkla yaşayacak gibiyim, bir turlu eski hayata adapte olamayack gibiyim eskiden bende normal insanalr gibiydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum sabah kalkardm kahvaltı hazirlardim aşırı neselli espiriliydim, tüm evi temizlerdm eve birşeyler alırdım kendime birşeyler alırdım günde 50 kişiyle konuşurdum evin her işini ben yapardım market felan üstüne çarşıya gider gezerdm, çarşıdan sonra yürüyüş yapardım akşam çay hazırlar balkonda 2 3 enkadar otururdum şimdi gün bitsin diye yasiyorum, kendime hapsolmuş gibiyim inşallah duzelirim ne diyeyim
O çok hareketli hayatta yormuş olabilir seni dengesini kurmayı başarırsın zamanla
İşte benim enerjim vardı kendimi bindim bileli boyleydim beni bozan korona korkusu oldu çok stres yapınca basım çok kötü ağırdı tümör sandım felan çok strestn vücuduma vurdu aşırı halsiz oldm nefes darliklari mide bulantıları 3 ay böyle olunca kendimden sıkılma oldu
Doktora daha sık gitmeye çalış bir psikiyatrist rahatlıkla yardımcı olacaktır
Gideyim de devlete gidiyorum özele gitsem çok mu para alırlar
Devlet ilaç verdi yarim yarim kullanıyorum ama dinlemiyor bnce