Güncellemeler
+1 yıl
Ambidextry, insanın her iki elini de aynı maharetle kullanma yeteneğidir. Leonardo da Vinci, dünyada en tanınmış ambidexter''ıydı. Da Vinci aynı anda her iki elle yazı yazma yeteneğine sahipti. Sağ eliyle yazdıkları, aynı anda sol eliyle yazılmış olan metnin aynadaki yansımasıydı.
Güncellemeler
+1 yıl
Araştırdım öğrendim. Bilmeden geyik yapan cahillerde bakabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beynin her iki yarım kuresini de kullanıyor olabilirsin. Hem sağ lob, hem sol lob...
Sonunda cahil olmayan bir yorum görüyorum. Teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım bende az önce
Sonucu paylasmani rica ederim.
Anlamadım
Yani araştırmanin sonrasında neler öğrendiğini paylaşırsan memnun olurum.
İnsan, aynı anda her iki eliyle de yazıyorsa, beyninin her iki yarımküresi de aynı anda çalışıyor demektir. Böyle kişiler, duygusal etkileri olabilecek bilgiyi daha iyi işleyebildiğinden depresyondan ve kalp hastalığından korunuyor.
Benim merak ettiğim sağ elimle yazdığım kelimenin sol elimle simetrisini aynı anda yazabiliyorum yani ayna yansıması. Burada birçok kişi algılayamamış. Soru gayet basit bu herkesin yapabildiği birşey mi yetenek mi?
Üstün zeka olabilirsin.
Zeka testi yaptım. Öğrenmek istediğim zeka seviyem değil onun farkındayım teşekkür ederim. Sadece normal olup olmadığıydı. Ama kimse anlayamıyor
Normal ya da anormal, bu mesele değil;
Önemli olan sende bir cevher varsa bunun kendin ve insanlar için olumlu yönde kullanabilmendir. Aynı anda iki yazıyı yazmanın bize bir faydası yoktur ama beynini insanların faydasına kullanabilmen marifettir.
Sen de bir ışık var bence.
Ben de kelimeleri tersten konuşabiliyorum yetenek mi bu
Ambidextry, insanın her iki elini de aynı maharetle kullanma yeteneğidir. Leonardo da Vinci, dünyada en tanınmış ambidexter''ıydı. Da Vinci aynı anda her iki elle yazı yazma yeteneğine sahipti. Sağ eliyle yazdıkları, aynı anda sol eliyle yazılmış olan metnin aynadaki yansımasıydı.
Sorunun cevabını buldum yetenekmiş. Yorma sende fazla kendini istersen
Hayır ya senin için demedim sen yanlış anladın
Ben kendi durumumu anlattım acaba yetenek mi bu diye merak ettim yoksa kusura bakma seninkisi yetenek tabiki çok zor 2 elle yazı yazmak
Hiç sıkılmıyor musun yerinden? Arada sırada mesela?
Hemde çook tersten şarkı bile söyleyebiliyor un
Deli misin sen dehalık buuu
Herkes aynı tepkiyi veriyor ama bana çok kolay geliyor ne yalan söyleyeyim 😅😅
Seninkisi de yetenek 2 elle yazı yazmak zordur
Ne güzellll 😆hadi öğrendin def ol git şimdi
Tamam ergen ablacim
Hadi deham hadi
Normal tabi. Bence bu herkeste bulamayacağımız bir yetenek.
Bir deneyip fotoğraf atar mısın merak ettim. Çünkü yetenek mi değil mi anlayamadım
ben iki elimle yapamam mlsf
İki ayağınla yapsan
Ne gerekli bir yetenek
Gerekli olup olmadığını sormuyorum
ne gereksiz bir insan
@2PSiCóPaTa ASWFADRAFQFAFQ ok
Süper bende sağ elimle makas sol elimle de kullanıyorum
Makas konusunu hiç merak etmiyorum. Soru gayet açık
Bende yazıyı merak mı etmeyim yani herkesin yeteneği kendine
Neyse sorunun cevabını buldum güncele paylaştım. Sağ elinle makasla birşeu keserken sol elinle de Farklı birşey kes zeka geliştirir benden tavsiye.
Teşekkür ederim gerçekten tavsiye için lakin zeka için bir çalışmaya ihtiyaç duymuyorum ama farklı aktivite güzel uygulamam gerekir sanırım siz zeka aktivitesi için uğraşıyorsunuz başarılar dilerim 🙏👍👍
Elbette. Zeka gelişimine önem veriyorum. Sonuçta zeka ilerleyen ve gerileyen birşey. Sizin kadar zekamdan emin olup ihtiyacım yok diyip köşeme çekilsem sizin gibi olurdum sanırım. Sağ elimde makas sol elimde makas esprisi. Böyle bir espriye ancak kabullenilmiş böyle bir zeka yakışırdı. İyi gerilemeler
Aslında bütün mesele şu biliyor musun ben olumlu olarak yanıt verdikçe siz bu cümlemi bir itekleme olarak görüyorsunuz ve karşı atakta bir cevap veriyorsunuz harbisem ben bana gerekli olanı ya da olmayanı kendi tercihim ile secmekteyim bu bir seçim siz önem verebilir siniz lakin bir başkası vermeyebilir lakin belirli bir sonuca varıp iyi gerilemeler demek bu tamamen taakuz dur karşınızda ki kişiden bir çeşit komplesif yanıt bekliyorsunuz şu an lakin unuttuğumuz birşey var daha önce de dediğim gibi herkesin kendine ihtiyacı olanı alması sorunsalı benim böyle bir kötü hitapli bir cümleye de ihtiyacım yok anliyacaginiz hayırlı günler dilerim 🙏🙋
Ben şunu söyleyim. Soru sorma sitesi soru sordum şu yorumları dönüp bir okuyun bir de benim yerime koyun kendinizi kimseye iğneleyici bir şey demedim sadece bir soru sordum ama insanlar aşağılamaya , alay etmeye çok müsait. Bilmiyorum dese saygı duyarım. Ama bana saygı duymayana alay edene ben de nezaket gösteremem çünkü haketmiyor. Sadece bana yapılanın aynısını yapıyorum. Yaptığım hoşunuza gitmiyorsa yaptığınız hoş değildir.
Kesinlikle doğru söylem lakin bir hukukçu olarak size ben öyle davranmadim adil olarak yanıt verdiğimi düşünüyorum
Umarım çok vaktinizi almamisimdir hayırlı günler dilerim tekrardan 🙏🙋
Hukukçu olduğunuzu belli etmeniz pek birşey değiştirmiyor. Evet vaktimi aldınız daha fazla almadan gidin lütfen.
Adalet için önemli olduğunu düşünüyorum en azından gerçek suçluyu bulmak adına teşekkür ederim güzel yazınız için hayırlı günler tekrardan
üstün yetenek
Teşekkür ederim yorum için
tebrik ediyorum dünyayı kurtaracaksın...
Sadece yetenek mi normal mi bunu öğrenmek için buradayım. Senin bomboş geyiklerini değil
boş geyik değil dünyayı sen kurtaracaksın güven kendine...
Senin gibi hayatı matrak mayhoşların ıq seviyesi yüzünden ben de kurtaramam İnan ki. Seviyeyi düşürüyorsun çünkü.
vay çok güzel konuşuyorsun bir kez daha hayran kaldım ve güven verdin. şimdi dünya dışı varlıklar gelebilir bizim iki elle aynı anda ayna karşısında yazan kahramanımız var YUPPİİİ :)
teşekkürler sende leonardo gibi oldun. onun gibi dünyaya yön vereceksin ve adın 1000 yıl yaşayacak...
O kadar cahilsin ki soruyu bile anlamamışsın. Ayna karşısında değil iki elimle yazabiliyorum Farklı şeyler yazıyorum
Bozuldun demi yazık
hayır neden bozulayım mecaz olarak kullandım dalga konusu oldugunu en bastan berı bılıp cıddıyetle kucumsemek hastalıktır knk :) bastırılmıs duygularını sal gıtsın
Tebrik ediyorum dünyanın bugünki ıq seviyesini düşürdün cahilliğinle
teşekkürler dünyayı kurtaran adamın izinden giden boş insan...
Teşekkürler geyik yapayım derken cahilliğiyle adeta bizleri büyüleyen şaklaban
başka söz bulamayıp hep aynı sözlerle karşılık veren sen gibi dünyayı kurtaran bir bir kelam olamamış yaratıklar SİZLERE DE EYVALLAH...
Ayna karşısında iki elle yazmıyorum ama senin dediklerini ayna gibi sana gösteriyorum bakalım söylediklerin hoş mu gör diye. Şurada insan gibi yorum yapsan kimseye garezim yok benim. Nezakete karşılık nezaket aşağılamaya karşılık aşağılama..
aynısın bende yapıyorum kanıtlarım.
Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Laf anlamıyorsun çünkü
teşekkür ederim saygıda kusurum olduysa özür dilerim şakayı kakaya çevirdik sende bende kusura bakma iyi günler