Konuşma tarzı olarak
el kol hareketi olarak vb...
neleri çekici bulursunuz?
el kol hareketi olarak vb...
neleri çekici bulursunuz?
İlk başta tipi beni kesinlikle etkiler. Ardından karakteri gözüme çarpıyor. Ciddi ve asil duruşu, konuşmaları ve zeka seviyesi kısacası her şeyi beni baştan çıkarabilir. Yeter ki karşımdaki adamın her sözünden beyin fışkırsın. Çok zor bir şey değildir. Olgun olması kesinlikle şarttır. Yani fazla bir şey beklemiyorum. Kendimde olan özellikleri karşı cinste de arıyorum o kadar.
Profil fotona baktım da hiç olgun bir tipin yok :D
sert, zeki, gereksiz konusmayan, olgun, renkli pantolon giyinmeyen koyu renk ve erkeksi giyinen... vs vs
bilade kac yıldır yasıyorum hla bu kızların tip meragını anlamıs deilim sanki tipi yicekler yav ben kızda önce seviyormu ona seviyorsa mala bakarım anlata bildimi asıl ihtiyacımz oln önemli tipi kim ne yapsın neye yarar sanki mal önemli mall
yani erkeği cinsel organa göre seçmelerini mi öneriyosun?
yok be bilader bende erkegim sevgiye göre karsındaki kızın 1 erkegi sevgisine göre secmeli cinsel organa gelince af edersin ak cigere kadar yolumuz var sıkıntı değil
Dostum bişey mi içtin? söylediklerini anlamakta zorluk çekiyorum?
bilader sen niye meraklısın erkegi cinsel organına falan ac bak kendine söyletmi simdi beni burada kız olsan konusurdum anlamakta zorluk cekmen normal cünkü bisey icen ben deilim
Dostum erkek cinsel organına meraklı değilim, erkekte neyi çekici bulursunuz diye sordum, sen de kızlarda mala baktığını söyledin.
Erkek organına meraklı değilim rahat ol, aynısı bende de var sonuçta.
Cevap
1Cevap
Tip yoksa amuda kalksa bile iticidir o kanks
Tip önemli tip
Dürüstlüğün için sağol :)
RAHATLIĞI evet gerçekten bu çok çekici oluyor bir erkekte girdiği ortamda falan kendini kasmayışı rahat oluşu kısaca özgüvenli olmalı ya :)
Ses tonu guzel giyinisi kaba olmayisi ve sempatik olmasi
Kültürlü olup olmaması
kıvaç tatlıtuğ olmasını
spor yapan erkekleri
Kiloloyum malesef :( peki dışarda pantolon gömlek giyen erkek mi, yoksa pamuk eşofmanla çıkan erkek mi?
tabiki gömlek pantolon
Ben bayanlarda eşofmanı çekici buluyorum da :D belki kızlar da erkekte çekici bulur diye düşündüm :D
yok ben hiç sevmem hele gri pamuklu eşofmanlar gezenler var yani kot en güzeli bence
Anladım teşekkürler :)
benim saçlarımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar