Hayır negatif düşünmem, bende öyleyim çünkü. Normalde sessiz ve ciddi dururum, çok konuşmayı da sevmem fakat eğlendiğim insanların yanında bir dakika gülmeden duramam ve susmam. Öyle anlarda stres ve sıkıntıları bir kenara bırakıp, sadece eğlenmek güzel hissettiriyor.
Merhaba. Üzerine yazılası bir soru, teşekkürler, öncelikle... Biraz ilgilendiğim bir alan da... :) Seviyesizleştirilmediği sürece keyifli insanlardır. Derinlik vardır. Kimileri için bir maskedir. Kimileri için bir yaşam modelidir. Haksız da sayılmazlar, yaşam o denli ciddiye almak için değmiyor, kimi zaman oldukça kısa ne de olsa... Ve bu bir seçimleri ise, nedenleri ağırdır. Her insanın kaldıramayacağı nitelik ve netlikte... Bir adamı da, kadını da derin yapan, geçmişi, yaşadıkları, ve düşleridir. Basit kadın, basit kadın olarak anılmayı ve de öyle davranılmayı hak eder. Bunu eşsiz bir umursamazlıkla yaparım...
İnsan kalitesi ile ilgili bir durum olsa gerek. Yaşamında sürprizlere yer veremeyecek korkaklar, sadece kendi kabuklarında fırsatları beklerler, yenilik. Onu gerçekten isteyen insanlar içindir...
Diğerlerinin, trip attığı, ciddiye aldığı şeylere gülümseyip geçebilen olgunlukta, ve düşünsel birikim de insanlardır... Bu da ciddi bir zeka göstergesi... Severim öyle insanlar ile diyalogları... Kimi zaman öyle bir makarayı bile, isteye sararım... Bundan zevk, keyif ve tat alırım. Gerçek ve düş, ve de senaryoların birbirine karıştığı diyaloglar da... Hafif gülümsemeler ile... . . . #Neşeliadam . .
Bir insan yeri geldiğinde gülmeli yeri geldiğinde de ciddi olabilmelidir benim için. Sürekli gülen, şakalar yapan, ciddiyetten uzak, olgun tavırlar sergilemeyen kişiler benim için evet negatif düşünceye sebebiyet verirler.
Hemen negatif düşünmem. Büyük ihtimalle içinde ele vermek istemediği bastırdığı duyguları var diye düşünürüm. Belkide gerçekten neşeli ve içten davranabilir. Bunlar ayırt edilebilinir. Neşesini nasıl gösterdiğine bağlı olarakta soğuyabilirim.🤷♀️
Tabi ki. Bana da çok güler yüzlü, pozitif olduğumu söylerler ancak buna rağmen fazla gülmek, fazla eğlenmek her şeyden önce hayatın normal akışına ters. Yeri geldigin de üzülen, üzüntüsünü belli eden, dertlenen insan gerçekten olması gereken insandır.
O yüzden sürekli gülen eğlenen insanlar bana pek samimi gelmiyor doğrusu.. 🌺
Çoğunlukla kendi iç dünyasında mutsuz ama dış dünyaya karşı kendini güçlü göstermek isteyen insanlar bu şekildedir. Bunu pek çok psikoloji kitabi ve videolarında izleyebilirsiniz.
Sorunlarından kaçan insanlar sürekli gülüp eğleniyor gibi görünür.. ama kimse gerçek beni göremez.. belki değer verdiklerine gerçek benliğini gösterir 😊
Aaa ben bir an okuyunca kal geldi salak gibi oluyorum🤭soruna cevap olarak sıcak kanlılık iyidir yeni tanıştığın biriyle sıcak kanlı olmak ne sana birşey kazandırır ne de kaybettirir. karşındakinin davranışlarına göre gardını alırsın.
kesin derti vardır insan bazen keyiften bazen sıkıntıdan güler saçma gülüşler hiç yoktan gülüyorsa aslında canı o kadar çok yanıyordur bunu dışa vuruşu gülümsemeyle olur
İnsanlar en çok mutluluğu kıskanıp ona çamur atmayı seviyorlar. Sürekli gezip eğlenen kişilerin hayatlarına özenip arkalarından bin tane kurgu yazıp çiziyorlar. Yok onun parasını yedi, yok şunu kandırdı, vay efendim gamsız bilmem ne...
Bırakın abi mutluysa kalsın öyle. Niye dadanıyorsunuz?
sempatik samimi derim ama ben böyle olamam özellikle tanımadığım kişilere karşı ciddi ve soğuk birisiyim ama tanıdığım insanlara karşı eglenceli sıcakkanlıyımdır
Daha iş hayatına atılmamıştır ondan gülüyordur sürekli bir 4 sene üniversite okuyup asgari ücretle çalışsın bizim gibi bak bakalım bir daha hayatı boyunca gülüyormu.