Ben furkana değil. Kızlara, insanlara zarar vereceğini söylemenden dolayı seninle iletişimimi bitiriyorum. Benim arkadaş olduğum insan böyle biri olamaz
Ya ben kimsenin lafıyla kimseden soğumam. Ona da inanmadim. Senin kalbindeki biri sadece sevilmek istiyor. Sen kimseye zarar veremeyecek kadar iyi birisin bunu biliyorum. Ve iyi biri ol ki furkan gibiler haksız çıksın.
Ben sana destek olmuyorum. Sadece dürüst oluyorum. Kimse yüzünden kendu karakterini bozma. İyi birisin ve furkanın dediklerini yapmazsın inşAllah dimi🙄
Burdan bi kizla ikinci dozdan sonra buluscaktik ama orosspu cevap vermiyor ona trip atiyorim sende mi beni birakacaktin diyom cevap vermiyo orosspu ya herkes te beni yari yolda birakiyor ondan intikam almam lazim yanina kalmamali hicbi sebep yokken boyle yapti 😭😭
Kendisi kizlar gebersin umrumda degil diyor ama beni kotuluyor seni korumak icin yapiyor gibi yapiyor aslinda kizlarla arami açmak icin yapiyor mutsuz olmami istiyor bu yzden onu öldurcem
Furkan beni kiskirtiyor kimse sana bakmaz git evde oyun oyna falan diyor sinirlendirmeye calisiyor bana seninle eglendigim kadar kimseyle eglenmedim dedi
Hakkini helal et ben yasamima son vermeyi kafaya koydum hic destek olanim anlayanim olmadi sen oldun biraz bu saatten sonra da asla sevgilim olacagini sanmam o yuzden daha fazla yasamanin anlami yok
Birine zarar vermicem sadece hayatim cok kotu ve gitgide daha kotu olacak gibi duruyor her gunum cok kotu geciyor ölene kadar boyle yasamak istemedim furkanda sen ölene kadar red yicen dedi
Benden berbat degildir kasli tipi iyi ve kizlar hep bana yaziyor falan diyor burda fotoda dilini cikaran kizlara dusuyorum diye soru sormustu bissuru kiz dil cikarip resim atti ona ayni soruyu ben sordum terslediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kişilik ve karaktere mi?
Mesela evet?
9/10 😅
🤭❤🌸
Bende 10 diyorum kendime
Ben kendime aşığım abi 10 hbmjhnkgnljn
9 veriyorum. 10 fazla sansasyonel.
Vermiyom bişe kendıme
On üzerinden yıldızlı 10*
Niye kendi kendimizi puanlıyoruz ki
10 / 8 zaten daha fazla olsam burda olmam fkflfkdk
Çok bir şey değil, 10 üzerinden 11 veririm..
3 milyon 750 milyon sen milyar
ben vermiyorum dkfkfk
Ben 6-7 arası veriyorum
8/10
Sen minnoş musun bakim
8 veriyorum
10 verdim
10 üzerinden 3.
7-8 arası
1000
Sekiz
0,25
10000000
Dokkuz
4 veriyorum
6-7veririm
01 adana
7 veriyorum
Şimdilik 10/5 bakım yapınca 10 10
sıfır
Sifir ben bes para etmezin biriyim
O orosspu cocuguna daha cok kinlendim seni benden soguttu
Ondan intikam almam lazim
Burdaki takintili sapiktan nasil kurtulabilitim? ↗
Nolur yapma yalvarırım 🥺😔
Boşver unut gitsin, umursama boşver onu
Sen niye o salaga inaniyon psikopata
Sen bana kotu davranip benden sogursan onu mutlu etmis oluruz sen ona inat bana kuzum falan demeye devam et kudursun
Sanane ben onu sevmeye devam ediyorum de ona o iyi birisi falan de benim icin
Onu mutlu etmek istemiyorum
Bak onu engelle, umursama. Kendi hayatına bak, iyi bi insan ol🥺😔
Ben iyi bi insanim zaten benle alay ediyor ve bissuru hesap aciyor
Boşver onla uğraşma, kudursun dursun. Engelle geç daha çok kudurur
Seni bana soguttugu icin mutlu oldu zaten oc
Ya ben kimsenin lafıyla kimseden soğumam. Ona da inanmadim. Senin kalbindeki biri sadece sevilmek istiyor. Sen kimseye zarar veremeyecek kadar iyi birisin bunu biliyorum. Ve iyi biri ol ki furkan gibiler haksız çıksın.
Tesekur ederim sen de bu sitede bana en cok destek olan kisisin iyi ki varsin 🙂
Ben sana destek olmuyorum. Sadece dürüst oluyorum. Kimse yüzünden kendu karakterini bozma. İyi birisin ve furkanın dediklerini yapmazsın inşAllah dimi🙄
Hayir bana inandigin tesekkur ederim buna ihtiyacim vardi ☺️
Üzülme umursama kimseye de zarar verme. Asıl zararı böyle yaparak kendine veriyosun
Evet 😔
Nolur üzülme 🥺 üzülme kuzucum. Sadece kendinle ilgilen kendini geliştir. Kimseyle uğraşma
Fitnessa gidiyorum işle ilgileniyorum sadece valla cok sıkıcı hayatim var bildirim bile gelmiyor telefona ilgilenen merak eden arayip soran yok 😔
Sosyalleş, kursa yazıl bişeye yazıl.
Gecen sene ing kursuna gitmistim yine kimse benle konusmamisti ama ne kursuna yazilayim ne zaman
Ya bilmiyorum ki, ama sen konuş insanlarla. Onlardan bekleme
Olur
🤗🤗🤗 iyi geceler kuzucum
Burdan bi kizla ikinci dozdan sonra buluscaktik ama orosspu cevap vermiyor ona trip atiyorim sende mi beni birakacaktin diyom cevap vermiyo orosspu ya herkes te beni yari yolda birakiyor ondan intikam almam lazim yanina kalmamali hicbi sebep yokken boyle yapti 😭😭
Cidden konusmuycam senle
Sen bu musun
Herkes beni birakiyor napayim sinir oluyorum furkan picci demisti zaten kimse senle olmaz diye hep hakli cikiyor picc
Markette kizla konusuyodum bana iyi davraniyodu bugun oda yalan oldu aqqq biktimmm yaaa
Ne zaman birinin elini tutcam mkkk niye kimse beni istemiyorrrrr
Artık arkadaşım değilsin. Yazma bana
Hepsi furkanin sucu bende ondan intikam alirim
Kendisi kizlar gebersin umrumda degil diyor ama beni kotuluyor seni korumak icin yapiyor gibi yapiyor aslinda kizlarla arami açmak icin yapiyor mutsuz olmami istiyor bu yzden onu öldurcem
İnsanlarin da furkandan farki yok hepsi bana zarar vermeye calisiyorr
Sen yorumumu mu sildin
Hayir hic bi sey silmedim
3D model yaptim gostereyim mi
Diyorum ki, insanlara zarar vereceğini söylüyosun. Furkanin sucu yok. Ben kendim böyle millete zarar vermek isteyen biriyle arkadaş olmak istemiyorum
Furkan beni kiskirtiyor kimse sana bakmaz git evde oyun oyna falan diyor sinirlendirmeye calisiyor bana seninle eglendigim kadar kimseyle eglenmedim dedi
Hakkini helal et ben yasamima son vermeyi kafaya koydum hic destek olanim anlayanim olmadi sen oldun biraz bu saatten sonra da asla sevgilim olacagini sanmam o yuzden daha fazla yasamanin anlami yok
Sacmalama. Ben seviyorum seni nolur yapma bisey kendine yalvarıyorum
Lütfen sakın yapma
Lütfen özür dilerim. Kendine zarar verme nolur🥺
Sakın lütfen. Salak furkani mutlu etme nolur
Lütfen yapma bisey nolur🥺😔
Furkan mutlu olurmu sence
Uzulme ya 😔
Yalvarırım yapma😔. Sen güçlü birisin nolur
Uzulme uzulmene dayanamam 😔
Seni uzmek istememistim
Yalvarırım kendine bisey yapma. Sana bisey olursa mahfolurum😔
Niye mahvolasin ki kimse beni sevmez iki gune unutursun
Unutsam yazar miydim çabalar miydim hiç😔
Ben seviyom seni nolur üzme kendini, kimseye de kendine de zarar verme lütfen🥺
Saol benim icin cok cabaladin zaten tesekkur ederim ☺️
Birine zarar vermicem sadece hayatim cok kotu ve gitgide daha kotu olacak gibi duruyor her gunum cok kotu geciyor ölene kadar boyle yasamak istemedim furkanda sen ölene kadar red yicen dedi
Furkana inanma nolur. Belki de onun hayatı seninkinden berbattır, bilemezsin ki. Nolur etme. Kendine zarar verme
Benden berbat degildir kasli tipi iyi ve kizlar hep bana yaziyor falan diyor burda fotoda dilini cikaran kizlara dusuyorum diye soru sormustu bissuru kiz dil cikarip resim atti ona ayni soruyu ben sordum terslediler
Belki arkadaslaridir olamaz mi🥺
Benle kimse arkadasta olmuyor zaten
Ama ben arkadas oluyorum sen millete kötü seyler yapicam diyosun küsüyorum😔😔😔
Tamam yapmicam daha intihar etmedim bugun spora gittim hayata tutunuyoruz oyle boş boş her gun ayni
Psikoloğa git kuzum, kitap oku🥺
3 yildir gidiyorum cok kitap okudum sarmiyor 😀 bari resim cizip oyun oynayin
Resim çiz kuzucum
3D model yapiyorum Şu an hobim oldu resmen 😂
Ben yıkıkım o yüzden 3
Hayır sacmalama😡😡😡. 10 ver kendine hemen😤
3 verdim 🥺
Hayır😡. Sen şirinsin ve 10 sun😡😤😤😤. Tamam mı🥺
Ama bn 10 luk biri değilim ki 🥺🥺😕
Hayır😡
Sus😤😤😤
10luksun😡😡😡