Sevgilimde anksiyete var ve İzzet Güllü denen bir adam yüzünden 4 gündür ilaçlarını içmeyi bıraktı napmalıyım?

Sevgilimde kaygı bozukluğu var onun için endişeleniyorum bazen çok şiddetli anksiyete nöbetleri geçirebiliyor kendisini delirecek ya da ölecek gibi hissediyor sürekli su içme ihtiyacı duyuyor göğsü sıkışıyor nefesi daralıyor anlayacağınız çok zor durumlar yaşıyor çok üzülüyorum onun için 2 ay önce babasıyla trafik kazası geçirdi ve onları biri fark edene kadar babası gözünün önünde acılar içinde öldü ve onun psikolojisi bu yüzden alt üst oldu şu an bunları ağlayarak yazıyorum keşke böyle olmasaydı aklını kaybedecek diye ödüm kopuyor o eski neşesi, gözleriyle gülümseyişi falan yok artık etrafına neşe saçan çok iyimser bi adamın bu hallere düşmesi beni kahrediyor 😔😔😔 neyse işte youtubeda karşısına çıkan izzet güllü denen bi adam yüzünden artık ilaç içmiyor bıraktığından doktorunun haberi bile yok 6 ay kullanması lazım o ilacı daha.

Güvenilir biri mi şu izzet güllü merak ediyorum? O da psikologmuş ben birkaç videosunu izledim tuhaf bir adam gibi geldi herkes yorumlarda ona dualar falan ediyor amaa bilemiyorum sevgilim naparsam yapiyim ilacını içmiyor izzet güllüye çok güveniyor bu adamı tanıyan eden bu adam sayesinde iyileşen biri var mı nolur söyleyin bilgilendirib beni
Sevgilimde anksiyete var ve İzzet Güllü denen bir adam yüzünden 4 gündür ilaçlarını içmeyi bıraktı napmalıyım?