Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer'in sözü gibi unutmak insanlığa verilmiş en büyük armağandır diyebilirim. İnsan bir süre sonra yaşadığı acıyı , hüznü bir şekilde unutuyor ya da alışıyor. En azından eskisi gibi hissetmiyor ve geriye kalan süreçte aklına bile gelmiyor. Her şeyi hatırlasak belki daha kötü olurdu. İyice kafayı yiyebilirdik , bu yüzden Haluk abimizin dizide ki repliğine katılıyorum ve unutmak diyorum. :D
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b görüş paylaştı.
İnsana verilen en büyük hediye duygularıdır. Yaşadığımız her olayı farklı duygularla algılayıp, anlamlandırmak, hissetmek mucizevi bir şey bence. Sevmek, sevildiğini hissetmek, duygusal acı çekmek, neşelenmek, unutmak... Hepsi ayrı bir his yayıyor içine. Ve hepsini birbirinden ayırt edebilecek şekilde hissedip yaşıyoruz.
İnsanoğluna verilmiş en büyük hediye acı ve duygularıdır. Kalbini kıranlar aklını başına getirmek için hayatına girenlerdir. Hakkını yiyenler daha çok mücadele etmen için motive edenlerdir. Arkandan konuşanlar bir şeyleri doğru yaptığını bildirenlerdir. Kısacası hayatınızda ne kötüyse uzun vadede iyiliğiniz içindir.
Bence insana verilmiş en güzel hediye kalptir. Kalbimiz, dibi görünmeyen bir kuyu misali içine Dünya'daki herkesi alabilecek kadar büyük ve kısacık bir sözden incinebilecek kadar da hassastır.
~içine sevgimizi, umutlarımızı hatta hayallerimizi koyduğumuz kalp en değerli hazinemizdir 🌸
İnsana verilmiş en büyük hediye bence var olma amacı ve bu hayattır, çünkü bu hayata bir kez geliyoruz sağlığımız yerinde her şeyimiz ile, doğup büyüyoruz ve zamanla her şeyi öğreniyoruz, güzel bir eğitim veya elimizdeki para ile kendi hayatımızı şekillendiriyoruz ve bizi biz yapan kararlar, her şey birden bire oluyor kız arkadaştı falan derken ve mutluluk, bence insana en büyük verilmiş hediye kendisidir ve var olma amacıdır.
En İyi Görüşler