İlk olarak yolda yürürken birisinin elini omzuma koyması. Nedense acayip ayar oluyorum. Sanki birisi beni kısıtlıyormuş gibi oluyor. Normal bir yerde beklerken de öyle. İkinci olarak kişinin zekada geriliği. Bir lafı 10 kere anlatıyorsun ama kafası basmıyor ya ona acayip ayar oluyorum. Özellikle iş hayatında bu tür durumlar kalkıyor. Üçüncüsü çakmağımın alınması. Bir de yolda yürürken elimi cebime attığımda bulamazsam yemin ediyorum alan kişiyi öldürme hayalleri falan kuruyorum. O an cinnet geçirme anım olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Birincisi ukala tavırlar ile üst bakış atmak ve buna benzer boş eylemler sinsilesi oluşturup sinsilik yapmayı sevmem. İkincisi umursamaz tavırlar bir yere kadar iyidir ama fazlası zarar bunu da pek sevmem. Üçüncüsü ön yargılı bir insanla tartışma yaşamak ya da öyle birinin zihniyetinin düşüncelerine maruz kalıp, pis diliyle laf etmesi hiç hoşuma gitmeyen özellikler sıralamasında yer alır. Ayrıca pintiliği, mız mızlığı ve cimriligi hiç sevmem. Ha bir de el şakasından nefret ederim 😜
En sinirimi bozan şey yargılanmak, haksızlığa uğramak.. Biri beni dinlemiyorsa ben de onu görmem olur biter.. Bazı insanlar cidden her haltı biliyorum edalarında takılıyor mesela buna da ayrıca sinir olurum.. Tamam anladık biliyorsundur ama biraz mütevazı da olmak gerek.. Keyifli günler.. 😊
El kol şakası hiç sevmem aşırı sinir olurum.. Çizgilerimi geçmeye çalışması,, iki yüzlülük yapması,, yalan söyleyip arsızlık yapması,, sözümü kesmesi,, üstünlük taslaması,, görgüsüz görgüsüz hareketler falan uyuz olurum.. 🤭
Dürtülmek. Nefret eder dürten parmağı kırasım geliyor. Karşımda birinin ayağını sallamasıns tahammül edemiyorum. Yanımda sakız ciğnenmesi. Bir lafı on kere anlatılması. Israr edilmesi. Salak yerine konmak.
Uff cok tahammülsüz insan olduğumu söylemiştim 🤦♀️
Böyle bazi insanlar var miy miy konuşuyor onlar var ya deli ediyor beni sinirden, Beklemek, bekletilmekten hiç hoşlanmam, Gereksiz laubalilik en sinir edici hareket , El , kol şakaları ve Anlamsız şakalaşma gereksinimi Dalga geçilerek konuşulması , Benim hakkımda toplu bir ortamda sormadigim düşüncelerini söylemesi, Hayatındaki olumsuzluklardan ve kendini överek anlatması Bı de konuşurken anladın mı demesi Emri vaki davranılması...
Benim karşımda arsız arsız ağzını şapurda şapurda sakız ve yemek yemesi, eslemesi. Ellerini omuza koyması ve benim yanımda durduk yere bağırması bi de benim yanımda müziğin sesini son sese kadar açması bunlar beni yeterince sinirlendirmeye yerter de artar
Valla bir bakışı bile yetiyor. Eğer birini sevmediysem her hareketi ağzını açması bile sinirimi fena bozuyor. Diğer türlü birinin bana karşı temasta bulunarak konuşması ve fikrini kabul ettirmek için bağırması. O sırada kızamazsam eve gelince ağlıyorum. 😂
Günde onlarca erkek ile aldatır Dı sevgilim ama elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim tüm erkekler den nefret ederim derdi. Bunlara gerek yok biliyorum seni kızmıyorum desemde asla kabul etmez Di yaptıgını sen kuruyırsun derdi. Twitter ifşa bile atıldı p*rno ları sanayide ki çocukların çogunda video ları var p*rno yapıp çekmişler hep inkar 😀🙊
Dürtülmek. Bana dik dik bakılması. Bana yalan söylenmesi. Gelip karşımda benimle konuşucaklarına arkamdan konuşmaları. Sevdiğim bir insanın sırf ona karşı iyiyim diye , onun yaptığı hataları gözardı ediyorum diye bana salak muamelesi yapması ve beni kullanması. Ve bunlar gibi bir sürü şey var. Ama çoğunlukla rahatsız olmama rağmen kendimi yorup sinirlenmiyorum. Ama bazen birinin beni dürtmesi bile beni delirmeme neden olabiliyor.
Beni ezmeye calışması özellikle konuşmak iatesıgım ögrenmek iatesıgım konuda kestirip atması, benı olmasıgım kişi sıfatına sokması.. Tahammulumünde buna olmaması. Ya sabır diyemem fazla
Yalancılıkla suçlanmak, samimi özrün görmezden gelinmesi, yanlış anlaşılma olsa dahi yanlışın düzeltilmesine müsaade edilmemesi,.. Yine de insanız değil mi? Sabır güzel bir meyvedir :)))
Kendi hakkında 42 saat konuştuktan sonra ee kanka sende hiç anlatmıyosun ne var ne yok diyip ben anlatmaya başlayınca ağzımdan çıkan iki kelimeyi dinleyip inanırmısın geçen aynısını yaşadım gibi cümlelerle yine kendiyle alakalı konuşması
Maaşımın sorulması. Gerçekten anlamıyorum maaşım yüksekse borç mu isteyecekler, düşükse yardım mı edecekler? Ne için sorduklarını anlamıyorum bu yüzden en sinir bozucu şey bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kolay kolay sinirlenmem de haksızlık ve nankörlük karşısında sinirlenebilirim.