Duygularını sesli söylemek iyi gelir. Sesli söylesen kendine, beyinden uzaklaşır. Merak etme iyiyse kalır, kötüyse gider. Hep mutlu olmaya çalışmak insanı yorar. Hep kötü hissetmekte öyle. Kötü hissetmekte beynin ihtiyacı, iyi hissetmek gibi. Anılar duygularla kodlanır. Kötü olan duyguları kodlama sesli söyle hatta, yüksek sesle. Özgürce söyle. HANGİ KÖTÜ ALIŞKANLIĞINI BIRAKMAK İSTERSİN?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru🙂
Hangi kötü alışkanlığını/huyunu bırakmak istersin?
Şöyle bir düşününce aman aman bir kötü alışkanlığım yok. Yani toplumun kötü alışkanlık diye gösterdiği kavramlara sahip değilim. Kendimce bazı alışkanlıklarım var oda bana özel ve kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde.
Fazla duygusal düşünüyor olmak kötü huy sayılır mı bilmiyorum ancak bu bir çeşit girdap. Hatta daha ötesi de diyebilirim. İnsanın kendine vereceği zararı doğuran, besleyen ve en geniş yerlere kök salan bir duygu. Birine gösterdiğin sevginin temeline ağır hasar kaydı atacak olmayı belki tahmin etmeden, tahmin edilse dahi başına buyruk bir şekilde seni kendine çeken bu duygusallık illetinden kurtulmak istiyorum.
Yukseleninzi biliyormusunuz onunda etkisi büyük. Ben de aynı sizin gibi duygusalliktan muzdaribim ve yengeç yuselani baligim. o yüzden yorumunuz dikkatimi çekmişti.
Rica ederim. Keşke herkeste bir parça olsa. duysallik aslında başka güzel duyguları ve huyları da peşinde getirir bana göre. bunlarin başında empati ve bencil olmamak gelir.
Fevri bir insanım. Bu huyumu sevmiyorum çünkü saman alevî gibi aniden parlayıp sönüyorum. Saniyesinde pişman olmasam yine amenna ama bu sefer de yükseldiğim kişiye yükseldiğim için üzülüyorum.
Ben kendimi kaybetmek istiyorum, keşke sadece huylardan vazgecebilseydim, her gecen gün kendimden bir adım daha vazgeçiyorum, bakalım daha ne kadar sürecek, bu arada kusura bakma sorunla pek alakalı deildi ama doluydum biraz öyle yazmak istedim
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
50
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okuyunca insana cesaret geliyor aslında. Sonra da yargılanma hissini düşünüp vazgeçiyor. Aslında uzun uzaya konuşmak gerek bazı şeyleri, gel gelelim dinleyeni bulsak, anlayanı bulmak zor. Bugün için öfkemi bırakmak isterdim. Geçmiştense bir kaç yanlış fantaziyi.
1
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Olgun birisin sanırım. Ses kaydı dinler misin konuşsam?
3 sene önce aniden sigarayı bırakmıştım.2 haftadır içiyorum. 2 haftadır içimde anlamsız bir fırtına var. bir şeyler eksik, ama ne bilmiyorum. umarım sigarayı tekrar bırakırım.
😊 aynen ama ilaç la bıraktı kardesim bakalım bende sosyal guvenceden temin edicem. o sekilde deneyeceğim. çünkü kardesim oyle bıraktı 2 sene oldu oda bırakalı😊
Erkeklerin dokunduğu bir kadına, ya da ne bileyim, sevgilisi olmuş kadinlara yaklaşamiyorum. tiksiniyorum gibi bir hisse kapiliyorum. ve bu yüzden bu yaşa geldim hep yalniz kaldim... keşke bu huyum olmasa.. diğer erkekler gibi önüme ne gelse yesem aç köpek gibi... ama malesef huyum kurusum. herseyin bana ozel olmasini istiyorum. sadece kadinlar konusunda değil, her konuda böyleyim.. ambalaji yirtilmiş hiç birseyi satin almam. hayatimda aldiğim eşyalar hep sifir.. ikinci el eşya almadim hayatimda.. yalniz olecem, kaderim boyleymiş 😔
Bir huyum hatalı ise ikrar ederim. Zararım sadece kendime ise vazgeçmem. Başkalarına kendini taşıtan tipler vardır.. Huyum o hatta ilerlemez. Haddini bilen kötüyüm.😃😃
Günaydın lotus hanım.. 12 sene bir fiil motor kullandım.. sonrasında motoru bırakıp araba da da sürat yapmaya başladım 4 ayrı aracı pert edip 10 larca kemiğimi kırdım, hala akıllanmadım.. o adrenalin tutkusu başka birşey..
Aslında kötü alışkanlik mı tam emin değilim ama. Biri hakkında nasıl bir düşüncem varsa yüzüne karşı direk söylerim. Bunun kötü mü iyi mi oldugunu tam çözemedim