Önce duş mu alsam, yoksa önce kahve mi içsem ya da önce duş alıp bornozla kahve keyfi mi yapsam ya da biraz daha mı uyusam diye düşünürken çoktan ayılmış oluyorum. 🤣
Birçok şeyi düşünüp planlıyorum yapım gereği. Kendimi bildim bileli program, plan, hayat düzeni, dersler, iş gibi akademik konularda panik biriyim. Yani hep ''ya yetişmezse, ya unutursam, ya uzun sürerse'' gibi tedirginlikler var. Bu yüzden işimi asla yarına bırakamıyorum. Bir gün bırakmayı düşünsem bile rüyalarıma falan giriyor. :D Bu yüzden kalkar kalkmaz özet halinde o gün ne yapacağımı düşünürüm. Sonrasına çoğu zaman bunu bir kağıda dökerim ya da telefonuma not alırım. Ve yapmam gerekenleri, yapmam gereken saatten erken yaparım ki aksilik çıkmasın.
Yatak odasından balkona çıkıp, '' bugün de ölmedim'' ilk cümle. Sonra neşeli bir kahkaha. Duş almak için en yakın banyo ya ulaşma... Ritüel tekrar ediyor bir süredir aynı şekilde... . . . # Neşeliadam
Merhabalar 🧁 Sabah uyandığımda düşündüğüm ilk şey, “acaba günlerden ne bugün” diye soruyorum kendime. Sonra hemen telefona bakıyorum. Çünkü cinsim ben, günleri birbirine çok karıştırdığım oluyor..
Çok susadığım aklıma geliyor kalksam mı kalkmasam mı düşünürken yine uyuya kalıyorum bı uyanıyorum saat 1 oluyor diyorum kalkıp ne yapayım bu saatten sonra akşama kadar bir daha yatıyorum asdhfhah