Selam Gençlik 🌻💛🙂 Sizce, eğlenmek, gülmek için bahane aramak, hatta saçmalamak bir insan için en doğal hakk mıdır yoksa tam bir utanç sebebi midir? Niçin daha mütebessim, neşeli, eğlenceli insanlar olmayı bir türlü başaramıyoruz? En ufak bir aksilikte hemen neden iğrenç küfürbazlara bağlıyoruz? Bizler ne zaman bardağın komik tarafından bakmayı başaracağız?😃😃
Birlikte saçmaladığım bir dostum var. Dışardan gören çoluk çocuk koca koca insanlar cık cık der 😂 İnanılmaz eğleniriz ve dünya umrumuzda olmaz. O yüzden güzeldir ve bazen gereklidir. Her zaman aklı başınsa yaşanmaz.
En tabi hakkıdır insanın saçmalamak. Hiç kimse toplumun dayattığı ölçütlere göre yaşamak zorunda değil. İster saçmalar, ister güler, isterse ağlar insan. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değildir. Nasıl mutlu olunuyorsa, öyle devam edilmeli..
bizler her zaman kendimize yontan insanlarız eğer bizden güçlü birileri varsa pay veririz zayıf birileri varsa pay alırız saçmalamak güzeldir bunu ancak samimi hatrı sayılır sevdiğimiz ve bizi anlayan kişilerin yanında yaparız
Kime göre neye göre saçmalamak... Kişilerin ne düşündüğüyle ilgili değilim. Ben kendime bakarım. O AN herkes tarafından saçmalıyor olarak görünmek beni enterese etmez ben bu durumdan mutlumuyum budur önemli olan.
Ya hadi sacmaladiklarimiz oluyor'da.. grup icinde boyle sesiz sakin hic konusmayan oluyor. Ve tam ilk konusmasi sacmalamak ile geciyor ya o cok komik :) sonra ben en iyisi susayim diyorlar :P