Kusuru kendinde mi ararsın yoksa başkasında kusur bulmak için uğraşır mısın? Kusurlu olduğunu kabul eder misin? yoksa sana göre sen kusursuz, mükemmel biri misin?

Benim kusurum fazla değer vermek ben o kadar çok değer veriyorum ki karşı taraf beni elde edebilmek için çaba harcamaya gerek duymuyor benim tek kusurum bu.
Herifin bin kere anlattı dmi sana
Heriiif heriifffff
Ahhh ve hatunum
*be
Herif 🥳🥳
Ballll♥️
Jsjsjjs
Vardır her insanın kusuru... Benim de vardır..
İnsanlar çoğu zaman kendi kusurlarını, hatalarını görmek istemez... Hatalı oldugumun farkına varirsam bunu kabul ederim...
Haksız olduğum konu da çekinmeden haksızlığımı kabul ederim lakinnnn haklı olduğum konuda da karşımdaki insanın kim olduğuna bakmam ve davamı sürdürürüm. :)
Cevap
25Cevap
Stres yapmak ve kafaya çok takmak, elimde olmadan üzüyorum kendimi. İyi niyetim de beni ömrüm boyunca rahatsız etmiştir hep..
Bende o yüzden eridim bittim kendimi 100 yaşında bütün savaşları görmüş en büyük işkenceleri çekmiş gibi hissediyorum 😐
Onlarda bitsin erken yaşta saçları bembeyaz olsun ins😐
Umarım 😏
Kusuru her zaman kendimde ararım Karamelam. Benim bir çok kusurum var say say bitmez. Eğer bir kusurumu fark edersem düzeltmek için her şeyi yaparım
Biliyorum
Bu hayatta kimse mükemmel değil bende mükemmel değil. En büyük kusurum sevdiğim insanların kalbini çok kırdım.
😐
Her insanin belirli başlı kusurları vardir. Elbet ben çok deger veriyorum sonunda zararlı cikanda ben oluyorum.
Hihiiimm
Aşırı şüpheciyim insanlardan nefret ediyorum hepsini şeytan olarak görüyorum.
Artık bende öyleyim 😄😄
Zor bir durum karşıma çıkan herkesten paranoya derecesinde şüpheleniyorum :(
Bu kusur değil aslında bu zamanda olmasi gereken bizde ki en büyük kusur başta fazla güvenip teslim olmamiz sonucunda hayal kırıklığına uğraya uğraya bu hale geliyoruz
Orası öyle de bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım.
Başkasına kürdan batiriyorsam kendime kılıç batiriyorum
Ne güzel
Ben kusuru her zaman kendimde ararım ilk önce. Benimde kusurlarım var tabi ve ben kusurlarının farkındayım. Kusursuz insan yoktur
Zaman zaman çok avelleşitorum. Yani kendime yakıştıramıyorum. Sanki karakterimden kopuyorum. En sevmediğim şey bu
Aşırı sevmek.. Hatta haddinden daha fazla sevmek...
İnsanlığımın olması. Etrafta insan olmayınca zorlanıyorum malum 😄
Kendimde kusur ararım genellikle ince düşünürüm hep
Tüm kusurlar benim. Ben her kes gibi olamam, Başkalarının kusurlarını aramak bana uymaz. Allah var zaten o her şeyi görüyor, biliyor.
insanların hayatımdaki zamanı çoğu zaman kelebek ömrü kadar..
çabuk siliyorum insanları..
İnsanlara değer vermek
Verme değmiyorlar
Farkındayım. Bir umut şaşırırım düşüncesindeyim:)
Çok bekledim şaşırmayı olmuyor 😄
İyi niyetimin son kullanma tarihi 22 Eylül. O günden sonra düşüncem tamamen değişecek😄
Hmm 👉👈 hayırlısı olsun o zman
~kusurum çok da kendimi gömmeyeyim şimdi
🤭🤭
Çabuk kalp kırmamdır maalesef
Hmm🤔
Olsun canin sağolsun senin
Dokunsalar ağlayacak gibiyim zaten boşver unut gitsin
Yorgun ve bitigim
Alkol sigara kumar var ve faşistim
Aferin iyi halt ediyorsun 😄
O da kusur bak ekle listeye ksks
Varım tabi nolmuş 😏
Tahtalı ksksks
Belli belli sksksk
Nshehhxgwkkaudnvbxhamisundhdukwkueujcbhdusuakduksnxhsiekid
Kazanabileceğine inanıyor musun ksksks
Başla
Dowjfeojfoehfwojfwjfowjfw8fjwpfjwpfjwpfjapdjapdjwofjwfonwfowjfıwjdowjd8wjf8wfnowfjwojfwpfhpdhwpfnwpfjwfowjfowkdpwfjpwfmwpfmwpfkw8gmf9ekfpefkpefkepgkepjgpejgpfjonownfpakfpwfmpwnfpwnfpwnfownfoenfowbofbeıtvetıcowtvepngpengpengpebgepbgehoebgrbfncpnecp3nfpencpemformfpengpwypmeggpekfpemgpengpenpnkpnwğlgğegkeğgek9gdo9ekg9egk9rgk9kf0wkf9wkg9ejge9nf38fh83jrpngrpgmrpngfgşemhpegnpegbgpebfowotwkysyldcyecylecylecyoevyley epyveoy eoyvwot 2otv2otvwotb3pcneonfefepfjef8k3pfn3f3jgr8ccjr8fj38fj3g84gk944gk48gk38gj49fj84n8rnx84nc4j94gjprggm4pgj48jg38jg39gk93jt9k3f9k3g9m3f93kge0gk9ejgp2kt82jr r8h2rco2ct8qvt8evy82vt82vto2vy83gt8gt38to3ht83gt8h2tpthe8ht83y8v3gt82vtbpwthwtğwğtj9j2d9k3f9emg8ejf28fj28dn 9fj39md39fk39kd kd 9fk39fkek9gke9gkwğfkeğkge9kfe9kgekgk9kge9kye9ekg9egk9ekg9kg9keog9egkğekg9efje9jwpdjı2dljwfpjw8jfp2kfğ2mfo2ke8jd8k2xonpwdbp2nx8mz9mx9mc0cmkfdğk2fpfldoroeuuwıeyeorle3kmrmfnfmcmncbcnkfkffm2fğkeğfwjt9qhr9wkf9r1rkwğfjwpfjsgpnsvpcencpekfğfnecğwncğwlcüwkgwügküwgkü2hk0elg9or0hk3h0lrg0lehğle9gelw9glwhla0hlag0lqflw0lqgükqtülq0rqk9rwktoevvjorvvmo4jgj48jg83kgpegkefğkeg9kegk99egkgkgeğer roh2prh2odkkfkfkfslfsmgepgmepgmelğqğkdğkrjr2pjrp2jp2jf3pf83jfo2dj1odj2d82jdej8dj82zhw8dwhs82hd82dh82hf82fj28dh29dy2ğdığ2jfğefj9f2fkw9fıw9fka9fmwf9fncw9ckex9me0zm29fn3pfm3fğk3ğfk30gle0gkğfk3üşfefkğefme9gmgğegkrğgjrğcneğfnrpfenfğ1kgwğvmegkeüfmwğfwğfbwştmeptj2tp3hypj3ptn3tğt3tnp3jtp3tn3ğyj3ğyj3ğ3tnğ4jy
XnhduehxhdhnxjdusmmcjdmkamcnusimamxhcuskiskxjjsudnueuxnjsjdnvudnjsuamsjsjjxjsismmduekmxjdjcjimfjdiklsmxjsuifkksmsidjnchsuakdkmxidmncudueukslmzjxjndjzsmjxjdusolsmcjuixmsjziskjxuxjejidjnzuwoeiuruxnzapsodumxjeuxndnhcjduzksudjcjdnudkxkdmicmdkikxjeuncsoeournxmkskbxusjmeiskksuxmsjsjzunsjjxjjsjsjsjeusnjsusncjusjsjsjusndusjsjjmskzmmszkjxjdjdjdbhcjsjsjsjeunakaiaujnfkzkJsjjzjzushhsyeheuheyehdhshehynzkaomsnzbbxhysjaiwujdbnzkwieunznbxgslaoiwyjdnzksosmmxueknxuemxhehuowlzmxnieoufuuoaoamznbdudjslsimslsofmuxuduzmlaosurunzmlsnjxnfhchsmisuznznhzuskmdhduisowlsmnhxjdjzmskozmsjuzksjdhdjuzmmsodyruosolznxbyfndudmlzifnhxuoapwlnxhusmanxhsmKdhmsjxmskzjzmhxhnsjzmnfhzmdnuemzjsmkskskmzjdjxnnsjzmmdnzndunxjdheuiaokznbdhxnhskidunfmzndhujsnfbxumslsufusmmxbcbkzhdhssskkdkzmznfhudksoslmxhfuekxnfhduudjzlaieufhkseihfnxksufbndukaksmxhfudkzksodjfjxkskdhurjznjdidksksjdjjdjskdkkdjfjndjskdkjdjdjdjmsjfusollaodiidzmbchyzndukzjjzhjdusmzkielosmnxbdyzkjeukdidmhyurooslzmhxyhzjdjcnudmumrufnalososuuxndbydnjrjxjdnhr
😭😭😭
Bir dahakine ben kazanicam görürsün 😈
Bööö🤪
İşte bişey diyeme diye MÖ değil bö skskks
😂😂😂 üzme beni be az yüzümüz güldü scmayin ksksk
Saol 🤕
Geç daha iyi olur
Off off
Tek kusurum kusurlu olmamdır.
🙃
Degiiiiiiiiiiiillllllllllll
Yaaaa dövecem seniii offf 🙈😂
Yorumların uçtu gitti sksks
Kusur aramam hiç, haddimi bilirim
Çok yemek.çok konuşmak.
kendim kusurluyum başlı başına
Fazla çekingenlik. Hayatı kaçırıyorum resmen.
En büyük kusurum çok hoşgörülü olmam sanırım.
Zayıf kalmış eksik yönlerim.
Kusursuzum 😏😎
Biliriz
Hmm doğrudur
Tek kusurum kusursuz olmam (:
😐😐😐
Noldu
Hiiic
Tamam Abılammm
🥰.
biraz yüz versem demek ki saldıracak bu
Kesinnn
Biraz cilve yapsam demek ki neler olacaktı
😂😂😂 yerim senin cilveni
Sen bunu tanıyor musun yakından
Hiç tanımıyorum ki
tamam
önyargısız olmam
Kusur mu o sence 🙄
kusur gibi
Yorumlar püfff oldu nedense sksksk
la boş yapıyorlar o yüzden sildim benim yoruma atlayacak kadın daha bu dünyaya gelmedi çünkü
Naptın kim bilir kıza😂
Hiçbir şey yapmadım durduk yere laf atıyorlar benim gibi masum erkeğe @karamelaaaa
Ah kıyamam sksksk
Aynen öyle elde edemeyince laf atıyorlar işte ben yüz vermedim bunlara o yüzden öyle salak gibi yazmışlar @karamelaaaa
Çok haklısın
Aynen öyle oldu
herkeste vardır kusur...
Ben kusurlu biriyim çok kusurum var
Cinselliğe düşkün olmak.
Üşengeçlik olabilir
Aşırı seks
En büyük kusurum kusursuz olmamdır.
Kusurlarımla kendimi seviyorum
Öfkem
Değer vermek
Kendimde ararım, kusursuz insan yok