O yolları ararken içine girdiğin stresin içine girdiğini fark edince, girdiğin stresle yaşanan inception etkili paradoks. Az düşünmektir diye düşünüyorum, aslında her insan stres şiddetini kendi belirler. Etrafın da olmasını istemediğin durum, ortam, insan vs. bunları ne kadar düşünürseniz o istemediğiniz şey olmayacaksa bile olur. Bu da insanı daha çok bunalıma sokar. onu için düşünme, ne olucaksa olsun. Bir şarkı ya da kitap, dizi, film, eğlenebildiğin insanlar… Bana göre gayet yeterli kafa dağıtmak için.
Ben stres kaynağını çözümlemediğim sürece es vererek, hava alarak yaşadığım stresi azaltabilen biri değilim. En fazla anlık kullandığım meşguliyet, odak noktası değiştirme uzaklaşmamı sağlıyor.
Koşmak, trafikten uzaklaşmak, az otomobil kullanmak. Taksi kullanmak. Engeny Grinko dinlemek... Duş almak. Yoga meditasyon yapmak. Kendimi ayna karşısında öyle görünce gülmek... :)
Takıyorum kulaklıklarımı. Rap fon müzikleri var. Bazıları çok dinledirici ve düşündürücü. Son ses onları dinlerken oje sürüyorum makyaj yapıyorum. Stres gereğinden fazlaysa elimi kolumu falan bağlarım heralde hiç başıma gelmedi sinirli bi yapım var
@cileklivodka1 Boks mu? Harika gerçekten, bende senin gibi amatör olarak boksla ilgileniyorum. Sana birkaç soru soracaktım ama ulaşamadım, Bana ulaşma şansın var mı rica etsem? :)