Geçmişiniz size ne öğretti veya siz onu doğru şekilde öğrenebildiniz mi? 

Geçmişim kendimden taviz vermemeyi, olaylar karşısında dimdik durabilmeyi ve de hayatta herşeyle karsilasabilecegimi ve bunlar karşısında özgüvenli bir biçimde durabilmeyi öğretti.
Bir de pilav yapmayı öğretti. Pirinç taneleri suda yüzüyordu artık yüzmüyorlar. 😄☺️
Merhabalar 🎈 Geçmişim bana; kimse için değil sadece kendim için yaşamam gerektiğini, en ufak şeyleri dahi takmamayı ve sadece hayatın kısa olup yaşamam gerekip her koşulda gülmem gerektiğini öğretti. Geçmişim ders olup, ona göre yol alıyorum…
Kimse hakkın da kısa sürede bir izlenime kapılmamam gerektiğini , sırf sevgi halini gördüğün birine birşeyler anlatmamam gerektiği kimsenin ikinci şans hak etmediği, nato kafalılara şaf anlatmak için uğraşılmaması gerektiğini vs daha uzar.
Cevap
10Cevap
Doğru ya da yanlış öğrettiğini zaman gösterecek. Ama bana öğrettiği insanların göründükleri gibi olmaması.
Ne olursa olsun her konuda tek başına mücadele etmem gerektiğini
1. beklentiler herzaman üzer.
2. Az konuş çok gözlem yap
3. çok kitap oku.
4. kesin fikirli olma
5. Kimseyi kınama.
Kendime her zaman şefkat göstermem gerektiğini ve asla kendime nasıl davranırsam insanlardan da öyle muamele göreceğimi
Sabrı en başta sonraysa öğrettiği çok şey var.. olgunluk böyle kazaniliyo galibam
Kimseyi sevmemem gerektiğini ve kimse için fedakarlık yapmamam gerektiğini öğretti
Haıyatta tek önemli şeyin aslında kendim olduğunu ve ben mutluysam herşeyin mümkün olduğunu öğretti.
Asla hemen güvenmemeyi ve asla değerinden fazla değer vermemeyi🙄
Kimseye güvenmemem ve kendimle mutlu olmam vakit geçirip kendimi eğlendirmeyi öğretti
Kimseye ve kimsenin sevgisine güvenmemem gerektiğini.
Geleceğimizi. Geçmişimiz neyse geleceğimiz de üç aşağı beş yukarı odur.
Geçmişteki ben şimdiki ben değilim gelecek zamandaki bende ilerde şimdiki ben olmayacağım.
Çok çabuk unutan bir insanım, geçmişi unuttuğum için pek bişey öğrenemedim 😄
Şimdi de yaşamayı gecmis gecici silindi gitti gelecek diye bir sey zaten yok
Geçmişim bana yalnızlığın asilliğini öğretti. En güzel haliyle... İçin paramparçayken dışarıya güçlü görğnmeyi öğretti.
Kimseye güvenmemem gerektiğini ama ben bu konuda iyi bir öğrenci değilim herkese güveniyorum hala😬..
Ne olursa olsun güçlü kalabilmeyi, her zaman şükretmeyi bilmeyi.
Eski zamanı hiç kimse bilmek istemez hele benimkini.
İstediğin şey olmadan önce heveslenme
Kimseye bel bağlama tek tabanca ol.
Kimseye güvenmemeyi kime iyilik yaptiyssm hep yapmasaaydin oldu karşiligi
Bu hayatta tek olduğunu 👉🤔👈
Kimseye güvenmeyecegımı ögrettı
Her kesin göründüğü gibi olmadığını.
Iliskiler hakkinda cok sey öğretti.
Boş ver degmiyor ne yaparsan yap boş boş boş.
her kararı tek başıma almam gerektiğini öğretti
Gü ven me!
Kimseye güvenme..
Hayallere kapılmamayı.
Kimseye Güvenmemem gerektiğini 👍
Kavga etmeyip sabırlı olmayı
İnsanlara hemen güvenmemek gerektiğini 🍁🍂
Ölmeyi
Fazla hırsın insana zarar verdiğini
Kimseye güvenme.
bu gün boşvermeyi...
N adlı kızdan uzak durmayı..