Abi küfür bence siniri ifade etmek için bir unsur ya isteyen itici bulabilir yerinde söylenen küfür gayet iyidir ben asla sinirliyken küfür etmem diyenlere uyuz oluyorum dışına vurmasada o kişilerin içinden ana avrat gittiğine eminim napıyonuz sinirlenince şiir mi okuyoruz IQ
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İstediğim zaman istediğim yerde istediğim şekilde küfür ederim ve bu kimseyi zerre alakadar etmez zerre ilgilendirmez itici bulsunlar umrumda olmaz
Demi yani
İtici buluyorsan sktr git yani napim wpdptösğcş
Birde yorumlarda iki kişi kızda daha itici demiş ne saçmalık mk
Aslında küfür yerine cuk oturursa hiç itici olmaz ama küfür etmek için zorlama küfür edilirse bayağı itici olur.
Ben cuk diye oturtan tayfayım
İtici bulmuyorum açıkçası küfür etmeyen kız/erkek görmedim çevremde oyuzden alışkanlık bile denebilir...
Yani oturuyorsun kitap okuyorsun sakin sakin dingilin biri geldi şap diye vurdu sırtına birde gülüyor küfür etmede ne yap yani
Aynenn öyle yaw başka türlü sinirde nası belli edilecek
Ben şahsen o an küfür etmezsem onun ebesini s*kerim ve lafla değil ciddi ciddi o elini kırarım
O an ikisinide aynan da yapicaksin yoksa o sinir zor geçer
😂😂 Sevdim seni knk tam benim kafadansın
Aşırı olmadı sürece itici bulmuyorum sinirlenince istemsizce ciktigida oluyo yni
O bu değilde knk gözlerin çok güzel
Teşekkür ederim 🙏
Hayir. Knk detayda anlatmissin ztn diyecek bir sey kalmiyor😃
Kızlarda daha cok itici duruyo sinirlendiğin zaman küfür edersin ama bos yere kufur edilmeyi itici buluyorum
Abi bende böyle şeyleri cinsiyete göre sınıflandıranları daha itici buluyorum
Küfür eden kız erkek itici mi diye sormussun bende kızları daha cok itici buldugumu soyledim herkes aynı fikirde, aynı goruste olmayabilir herkesin kendi tercihi ve görüşü sen bulmazsın başkası bulur
Bende kötü birşey dememiştim zaten ayrıca kız ya da erkek hangisi daha itici dememiştim / ın anlamını bilmiyorsan bu yaştan sonra ben öğretemem
👍🏻
Anlaşmamıza sevindim teşekkür ederim
Her ne sebeple olursa olsun küfür iticidir. Ne erkeğe ne kıa yakışır. Hiçbir zaman küfür meşru gösterilemez
Sinirlenince küfür etmeyen insanların içinden sövdüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Sen insanların kalbinden ne geçtiğini bilemezsin. Ayrıca herkesi kendin gibi sanma
Cok yakin arkadas ortamimda kufurbaz haydoyum ama duzgun ortamlarda ne kendime ne baskasina yakistiriyorum
Onlarda ayrı bir denyo mk sen etmiyor sanki AA çok ayıp şu saatten sonra ayıbın yolları gayıp
Kendim ediyorum ama goreceli olarak ciddi bir yerse neden kufur edeyim. Daha sakin konusarak da kendimi ifade edebiliyorum.
Biz öyleler iki yüzlü ya da argoca dingil diyoruz teşekkür
Ben de iyi gunler diliyorum. Hayatta da iyi sanslar diliyorum zira kimi insanlarin tek caresidir sans.
Şans çok hafife alınan bir kavram ama anlatsam kapasiten yetmez bazen hiçbirşey bilmeden şansın sayesinde ayakta kalırsın ha bu arada bana şans dileme zira itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Ben itsem hakikaten de gökten kemik yağıyor. Bu yaşta isteyebileceğim her şeye sahibim tek konuda bana laf edemezsin ondan tabii ki sana şans dileyeceğim. (Kendime de)
Karakterin herşey olduğunu sanıyordum oysa ki yanlışımı düzelltiğin için teşekkür. ( hayırdır niye gizlendi)
Tartisilmayacak biriyle tartistigim icin kendimden utandim cunku. Ondan gizliye aldim kendi ayibimi ileride gormek istemiyorum bile bu arada durduk yere bana kufur ettin onune gelene boyle hakaret etmeni tavsiye etmem hem insanlarla aran bozulabilir hem de dava falan acarlar ugrasirsin durduk yere. Kendine iyi bak dostum eger yanlis bir sey soylediysem de affet.
evet çok itici buluyorum
Aşırı değilse itici değil
Aşırısı itici
Değil ak
Kızlarda bir kademe daha itici
Böyle şeyleri cinsiyete göre sınıflandıranlar daha itici
https://voca.ro/16O073q7ZPC7
Siteye ulaşılamıyor
Ses attım ya bende açıldı neyse
Evet çok iticidir
Evet çok
Evet itici