Hayatımda en çok Çirkin isimli İngiliz kırma muhabbet kuşuma değer veririm. Beni gerçekten karşılıksız seven bir varlık. Bir hayvan olarak değil, bir kardeşim gibi görüyorum. 🍂Doğum günü: 17.03.2009Peki siz hayatınızda en çok kime değer verirsiniz?
Serkan yazdığımı silmeden önce lütfen oku. Ben çok kötüyüm günlerdir kendime gelemiyorum çok mutsuz ve üzgünüm. Biliyorum sen artık bana değer vermiyor sevmiyorsun. Ama bu derece de yapma lütfen ben senin düşmanın değilim 🥺 psikoloğa gittim seni anlattım bana bizim son konuşmamız kötü olduğu için değersizlik duygusu hissettiğimi ve bizim son kez konuşup iyi ayrılmamiz gerektiğini söyledi. Serkan ben bildiğin gibi değilim bana yardım et lutfen 😔 bitmiş haldeyim sen değiştin ama hala bir kalbin var mutlu olduğun her saniye benim azap içinde olduğumu bir düşün lütfen bana yardım et😢 🥺🙏
Herkes ve herşey hayatına devam ediyor ben niye böyle oldum 😢 kime ne kötülüğüm oldu. Beni istemediğini söyledin ama bende böyle olsun isyemiyorum. Tamam diyip yoluma devam etmeyi istemiyor muyum sanıyorsun? İnan bana denedim. en son sana yazdım sen yorumumu sildin bende dedim ki tamam bu son elimden geleni yaptım ama kendimi ağlarken buluyorum devamlı. Geçen mike çıktım sana seslendim cevap verirsin diye 😢 ama hiç konuşmadın😢 neden böyle oldu Serkan 😔 insan bu kadar üzülür mü bunun sonu nereye gidiyor herkese var da bana iyi bir hayat yok mu😢 bunu bana düşmanım yapaydi ya:( hayatta en değer verdiğim varlık değil seni hiç kötü hatirlayamiyorum 😢 biraz anlamaya çalış lütfen
Ben sana benimle konuş hayatımda kal demiyorum zaten sen bunu istemiyosan diyemem ki. değişmişsin bir kere. Ama bunu yaparken de ardında kalbi yaralı insan bıraktığını unutma. O derece bağlanmışım ki ben bile inanamıyorum. Kitaplarının, müziklerin, şarkıların, çirkinim, o sevdiğin ağacın, sigaranın sevdiğin çayın yok olduğunu düşün bir. Yalnızlığa duyduğun ilginin yok olduğunu. İnsanlarla aranda koruduğun mesafenin yok olduğunu istemediğin durumların senin yakandan yapiştiğini düşün bir acı çekerken elinden birşey gelmediğini hayal et😢 ben bunu yaşıyorum. İnan bana bu kadarı çok fazla çok fazla 😢
Beni bir zamanlar sevdiğini değer verdiğini unutma. Bir zamanlar gideceksen dostum olma bağlanirim kopamam dediğimi unutma 😢 bana kurtulamadigin bir yük gibi davranma bu çok ağır çok zor. Beni koruyup kollayacagini söylediğini hep yanımda olacağına söz verdiğini unuttun mu 😢 ben durduk yere bağlanmadım sana sen ki biliyordun benim psikolojimin zaten iyi olmadığını senin kalbin çok iyiydi hiç bir şeye zarar vermeye koyamazdi ne oldu sana 🥺 ben senden yardım istiyorum başka birşey değil 😢