Göz devirmek genelde aevmediğin birine yaparsın farketmesini istersen sevmediğin şeylere göz devirirsin yani kötğ bişey tabi ki bi insana baksan göz devirse insan kötü hissediyo duygusuz biri değilse
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki yakın arkadaşın sen konuşurken ona kızarken göz devirdi saygısızlık mi
Eğer bişeyi istemediği halde biri sürekli söylüyosa insan bıkar söylemesinden ama hani ondan bıkar araları açılır gibi değil yani sadece o anlık o konuşmadan bıkar geçer asla aranız açılmaz yani körü amaçla yapmadıysa çok takılma böyle şeylere çok üzülme rahatla biraz rahat ol öylesine yapmıştır diye düşünüyorum
İstemsiz mi yapardiniz?, bende m@l arkadaşım çok yapardı fark etmeden bende yapmaya başlamıştım 3 ay önce mi ne annem niye göz deviriyosun konuşurken dedi ben bilmiyorum tabii ondan sonra duzelltim artık
Yani gözlerini yukarıya kaldırarak sağa ya da sola doğru çevirmek 🙄. Genellikle karşındaki insanı sevmeyen, sinirlenen ya da takmayan insan yapar. Tabi bazı insanlarda tik de olabilir. Acaba soruyu yanlış mı anladım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göz devirmek genelde aevmediğin birine yaparsın farketmesini istersen sevmediğin şeylere göz devirirsin yani kötğ bişey tabi ki bi insana baksan göz devirse insan kötü hissediyo duygusuz biri değilse
Hayır sadece konuşmandan bıkmıştır veya yapmicağı olmicak bişeyi konuşuyısundur oda anlık devirmiştir bu durumda kötğ niyetli olduğunu düşünmüyorum
Neden insan karşındaki kişinin konuşmasından bıkar?
Eğer bişeyi istemediği halde biri sürekli söylüyosa insan bıkar söylemesinden ama hani ondan bıkar araları açılır gibi değil yani sadece o anlık o konuşmadan bıkar geçer asla aranız açılmaz yani körü amaçla yapmadıysa çok takılma böyle şeylere çok üzülme rahatla biraz rahat ol öylesine yapmıştır diye düşünüyorum
Farkında olmadan yapmışda olabilir ben mesela sadece kafamı yana çevirdiğimi sanıyodum ama farkettim ki gçz deviriyomuşum yani
Çok takılma bötle şeylere rahat ol
You are the best
Bana 3 milyarlık eşya almış bende mecbur kabul ettiğimi söyledim böyle birseyi kabul edemem dedim tekrar tekrar bana göz devirdi bana anlamı ne?
Israrla almanı istemiş ve sen kabul edemem vs diyince uğraşmak istememiş demek ki öylesine yapmıştır bence çok takma kafana yani
Bir ara çok yapardim, gözlerini devirme bana derdi arkadaslarim.😄 Kötü birşey zaar
Beni kaale almıyor, saygısızlık tabii ki
Peki sen onu suçlarken bunu yapıyor neden yapıyor olabilir
İstemsiz mi yapardiniz?, bende m@l arkadaşım çok yapardı fark etmeden bende yapmaya başlamıştım 3 ay önce mi ne annem niye göz deviriyosun konuşurken dedi ben bilmiyorum tabii ondan sonra duzelltim artık
Yani gözlerini yukarıya kaldırarak sağa ya da sola doğru çevirmek 🙄. Genellikle karşındaki insanı sevmeyen, sinirlenen ya da takmayan insan yapar. Tabi bazı insanlarda tik de olabilir. Acaba soruyu yanlış mı anladım
olumsuz bir beden dili hareketidir
evet
göz devirmek ciddiyetle yapılan bir konuşmayı ciddiye almamaktır
he he demenin başka bir yoludur
off yeter artık sus anlamı da çıkabilir
Sen ona kızıyorsun o da sana gözlerini deviriyor ne hissedersin neden yapıyor olabilir
yaptığı hatayı kabul etmediği için de göz devirebilir
bunda bişey yok boşu boşuna kızıyorsun diye de göz devirebilir
ama karşı için yapılan bir yanlışsa
ciddi bir yanlışsa
karşı tarafın gururu kırıldıysa
ne olursa olsun karşıdaki kişi onu dinlemeli
yani senin için bir şey ifade etmeyebilir
ama benim için çok ciddi bir konudur
ve bu konuya göz deviremezsin
benim gurur duyduğum şeyle göz devirerek onu küçümsüyor
elbette hoşuma gitmez kötü bir davranıştır
YOU ARE THE KİNG
Neden insan karşındaki kişinin konuşmasından bıkar
thank you princess :)
yeterince sevmediği için tahammül gösteremez
veya hep aynı şeyleri konuştuğu için sıkar
Bana 3 milyarlık eşya almış bende mecbur kabul ettiğimi söyledim böyle birseyi kabul edemem dedim tekrar tekrar bana göz devirdi bana anlamı ne?
kabul etmeme nedenin karşıya garip ya da anlamsız gelmiştir
o yüzden göz devirmiştir
misal ben dondurma yiyemem çünkü tadını sevmiyorum
karşıdaki kişi bu söylediğin nedeni çok komik bulur ve göz devirir
almama nedenin neydi peki senin
Çok pahalı olduğunu dedim almışsın bir kere ama gerek yok dedim o da göz devirdi bana beni kaale almıyor mu?
peki bu kişi senin neyin olur
Arkadaşım çok görüşmeyiz 7 ay falan oldu tanışalı
Sonuç?
sonuç olarak nedenini anlamsız bulmuş ve göz devirmiş
almama nedenin karşıdaki kişiyi tatmin etmemiş
You are the Best
O ne oluyor be
Göz devirmek nasil olur?
İlk defa duydum
Deneyim derken. d
Yoo