Peki siz hangisinde daha cüretkarsınız kendinize 🤔👒

Merhaba,
İki konuda da gayet cüretkarım. Kimseye kendimi ezdirmem ve hakkımı yedirmem. Ayrıca kendimi eleştirirken lafımı kendimden bile sakınmam. Bir sürü eksiği olan bir insanım. Önce sen tam mısın ki, insanların eksiklerini yargılıyorsun derim.
Tam sorguluyorum baktım hatalıyım yine biryer den birsey bulup haklı duruma çıkartıyorum kendimi
Teşekkür ederim
🙏🙏
Savunurken daha iyiyim. Kendime kızarım ama ne kendime ne de başkasına yedirmem de.
🙏🙏🙏
Sorgularken baya acımasız oliyorum kendime karşı. En ufacık yanlışı hatayı ki bu benim yüzümden olmamışsa bile kendimi suçlu bulup kızıyorum. Ve sonuç boş zaman kaybı oluyor... Benimki sırf kendime acı çektirmek için yaptığım bisi oluyor sanırım 🤧
Cevap
21Cevap
İkisinide yaparım kendime. Çevremdeki insanlara da aynı şekilde davranırım. Haksızlığa gelemem kesinlikle kabullenmem. Karşı tarafın gözünden kendimi sorgularım, sonuçta herşeyi bilen mükemmel biri değilim.
Kendimi harcarken çok cüretkar, cok comertim. Baskasinin hakkini cok güzel ararım. Ama kendime gelince sira, sonunda vicdanim sizlar diye korkuyorum. Galiba en büyük haksızlığı hep kendime ya0rtim.
Müthiş öz eleştiri yeteneğim vardır. O yüzden söverken de överken de hakkımı yemem.
Aldıgım çok ders oldu kendimden. En çok ben kendime örnek oldum.
Kendimi adaletten ayrı düşünmem.
İcabında sorgularken, icabında savunurken..
Fakat daima cüretkarım.
İkisi de, realist olmanın kötü yanlarından biri de bu sanırım hem kendine atıyosun sonra biri atınca da kendini tutuyosun😂😅
Ağzı olan herkes kendini savunabilir. Ancak kendini sorgulamak ve yüzleşmek cesaret ister. Herkes bunu yapamıyor.
Kendimi sorgulamada üzerime tanımam ama savunmadada o kadar iyiyim.
Çoğu an cüretkar olan birisi, farklı zamanlar yaşarken de aynı cesareti sergiler.. Sergilemeli..
Ben agresif ve baskınım kendime karşı. Söylemlerim de o denli afresifleşir bu durumda...
Valla yanlış anlama cumleni pek anlayamadım ama kendime karşi daha cüretkarım bundan bahsediyorsan
Alayına mokoko :dd
acayip savunurum savunurken de hep torpil geçerim.
Kendimi sorgularken ☕
Savunurken diyelim efendim..
Sorgularken daha cüretkar oluyorum
Ben hep cüretkârım 😄👊🚬 Keyifli geceler..
Savunurken çok vahşiyim 😈
Kendimi sorgularken daha cüretkar davranırım
Pis sorgularım kendimi yerden yere vururum
Kendinle ne kadar çok konuşuyorsun bugün 😄
İki türlü de cüretkar biriyimdir.
Kendimi daha acımasız sorgularim
Ne uçuruyorsun?
sorgularken
İkisinde de cüretkarım.
ikisinde de.
Sorgularken hep
Sorgularken ⚖️