Ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç evden dışarı çıkamıyorum ergenliğim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum agorafobi sosyalfobi çekingenlik utangaçlık var çok kapanık kaldım hiç açılamadım ömrüm eve kapalı geçti gidiyor senelerdir evde bunalarak sıkılarak yaşıyorum bunalsam da sıkılsam da hiç dışarı çıkamıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi vallaha git öldür diycem kendini artık. Hakketen sıktı ama aynı soru. Sende psikolojik bir sorun var her gün aynı soruyu sorup kendini ezmek hoşuna gidiyor herhalde
Nasıl öldürecem ki kendimi kolaysa sen öldür o zaman ben kendimi ezmedim ki ne alaka
Hep aynı şeyleri diyosun iyi değilsin sen abicim. Biri sana şunu yap bunu yap diyince de bahanen hazır amacın ne yani? Kendini ezdiriyorsun. Şimdi böyle dedim diye de benim hakkımda böyle düşünüyorsun diyceksin biliyorum. Hep aynı şeyleri diyosun kendini basbaya ezdirmek mi hoşuna gidiyor bilmiyorum böyle yapıyosun işte. Sana tavsiye vermek de istemiyorum kimse de istemez zaten artık çünkü hayır yapamam diyosun zaten ben buyum diyorsun. Ne diyeyim ki sana o zaman ya da neden aynı soruları soruyorsun ki bunları sorgula derim sadece
Ben ne sordum şimdi sadece soru sordum ve kendimi anlattım kimseden bir şey beklemedim ki 8 senedir buradayım kimseden beklentim olmadı dışarı çıkamıyorum ne yapıyım ki bunun çaresi çözümü yok zaten ben burada kendime hiçbir zaman ezik demedim kendimi anlattığım zaman herkes bana ezik diyor sende diyorsun zaten yani neden hoşuma gitsin kendime ezik dedirtmek
Abicim biliyorum evet senin hangi cevapları verdiğini ve bana vereceğini de çözdüm artık ama sen mutlusun böyle anlamıyorum hoşuna gidiyor artık bu herhalde. Şimdi değilim diyeceksin ama neden bir şey yapmıyorsun diyince de zibilyon tane bahanen var gerçekten sen kendini bu hale sokuyorsun. Ayrıca anlatamıyorum öyle diyeceğini de biliyorum ama ben sana ezik falan demedim ama herhalde senin kendini öyle görmen hoşuna gidiyor
Mutsuzum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hiç mutlu olamadım senelerce evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum bu durumda nasıl mutlu oluyum ben kendime hiç ezik demedim bana ezik diyen insanlar yani çocukluğumdan belli hep dışlanan ezik görülen aşağılanan biriyim zaten
Ve yine Bycılız, yine birilerinin sabrını taşırırken.
@GizemliStalker aynen öyle dostum o kadar haklısın ki işte. Ne desen boş ama anlamıyor kendisi şahsen. Bir şey demek istemiyorum bende o yüzden
@Khaleesi12 5 satır kelime ezberlemiş, millet ne derse desin o kelimeler üzerinden cevap veriyor.
@ByCıLız bu konuda millet seni eleştirmekte sonuna kadar haklı
@GizemliStalker aynen öyle dostum. Yani gerçekten amacı ne bak bir çözsem keşke. Yani gerçekten 32 yaşındaysa ve böyle saçmalıyorsa ne diyeyim ki? Onun yarı yaşındayım ama bir şeyleri ondan daha iyi anlıyorum. Yani neyse bilmiyorum işte bence bir doktora gitmesi lazım işte ama neyse kabul etmez. Doktor eve gelsin oda olur yani 😂
@Khaleesi12 ben saçmalamıyorum ne yapıyım şimdi 32 yaşında olduğuma inanmıyorsan kimliğimi mi göstereyim ya da e devlet şifremi de vereyim bak istersen işsiz bekar olduğum oradan belli olur zaten 8 senedir buradayım 24 yaşından belli buradayım ne amacım olacak kimseye zararım yok sadece içimi döküyorum yalnızlığımı burada gideriyorum burada herkes soru soruyor sorunlarını anlatıyor bende soruyorum anlatıyorum anlayan yok ama yine de buna ihtiyacım var
@Khaleesi12 bu arkadaşın ki ciddi bir hastalık, yani hafif görülecek bir şey değil. Benim kızdığım nokta ise 7/24 dert yanmak yerine asla mücadele etmiyor. 8 senedir aynı soruları soruyor ama arpa boyu kadar yol alamamış. İşin şu kısmına anlam veremiyorum, sürekli aynı soru sormaktan insan nasıl sıkılmaz?
@ByCıLız abi senelerdir evde olduğunu sağır sultan bile biliyor artık. İnsanlar sürekli senden aynı soruları görünce beziyor. Bu konuda kendine çeki düzen ver artık lütfen. Sürekli aynı soruları sorup milletin tepkisini çekme. Senle uğraşan biri vardı ne oldu o mesele?
@GizemliStalker ben kimsenin tepkisini çekmiyorum burada amacım kendimi anlatmak ifade etmek benle uğraşan kişiyi de engelledim zaten
@ByCıLız nasıl tepkisini çekmiyorsun? Ben her sorunda en az 2 kişinin tepki gösterdiğini görüyorum. :)
Yani benim tepki çekmek gibi bir amacım yok
@GizemliStalker aynen öyle evet bende onu diyorum işte dert yana yana nereye kadar işte. Burda amaç nedir dostum seninde bildiğin gibi? İnsanlar soru sorar yardımcı olmaya çalışır. Tabi @ByCıLız abi ise insanlar tavsiye verse bile hep aynı cevabı veriyor ve ilerleme kaydetmiyor asla. Bende işte senin gibi bunu anlamıyorum neden o zaman soru soruyorsun? Yeterince dert yandın yani nereye kadar böyle gidecek. Görüldüğü gibi hakketen üzgünüm ama ağır bir psikolojik sorunun var abi ve işte ilerleme kaydetmiyorsun. Bende sana bir şey demek istemiyorum. Kimse istemiyor hatta çünkü aynı hep. Ayrıca abi kimsenin tepkisi değil bütün site biliyor artık seni bu sorulardan dolayı 😂😂. Yani neyse öyle işte
@Khaleesi12 zaten kimse aslında ona birsey demek istemiyor. Şimdi 1 sorusuna gelip tavsiye veriyor aynı cevapları alıyor, sonra 10 kere daha aynı soruya denk gelince iyimser yaklaşanda patlıyor.
@ByCıLız bazı amacımız dışında gelişir;)
@GizemliStalker evet katılıyorum ama sadece ne duymak istiyor bilmiyorum artık. Bende bir kaç kere cevap verdim yalan yok ama hep aynı şey ve her şeye bahanesi hazır zaten ne diye cevap versin ki insanlar da o zaman işte.
Anladım haklısınız ne diyim benden bıktınız farkındayım zaten 8 senedir buradayım beni hiç anlayan olmadı herkes yargılıyor 1 dostum bile olmadı gerçek hayatta olduğu gibi burada da sanalda da dışlanan biriyim yalnızlığımı kabullenmek için zorluyorum kendimi kolay değil bazı şeyleri kabullenmek bu durum beni çok yıprattı ama zaten artık bu durumu kabullenmeye başladığımı hissediyorum neyse tamam daha fazla meşgul olmayın benim yüzümden ama şunu söyleyim ben burada bu zamana kadar kimseden bir şey beklemedim yani yardım destek istemedim sadece içimi döktüm sorunlarımı anlattım ama kimseden bir beklentim olmadı hâlâ yok sadece soruyorum çünkü yalnızlık yani hiç arkadaşım olamadığı için çevrem olmadığı için kendimi burada anlatıyorum neyse ya uzattım kusura bakmayın iyi akşamlar
@Khaleesi12 inan ne duymak istiyor ne yapmak istiyor bende senin gibi çözemedim:) by clıza geçende dedim, sana bir sihirli değnek lazım diye, yoksa böyle gelmiş böyle gidecek gibi görünüyor
@ByCıLız seni yorum yapan herkes anladı (istisnalar hariç) ama sen anlayamadın ve tavsiyelere uymadın. İnsanların yapabileceği başka ne olabilir ki? "Beni burada hiç anlayan olmadı" dersen, haksızlık etmiş olursun. Bak mesela normal bir yorumu bile acitasyona çekiyorsun. İğneyi kendine batırmalısın bence. Çık şu kafadan
@ByCıLız abicim gerçekten sen bizi anlamak istemiyorsun asıl. Hatta sen kimseyi anlamak istemiyorsun ama soru sormaya devam ediyosun. 8 senedir buradasın ve insanlar ne kadar çabalıyor sana yardım etmek seni anlamak için falan ama asıl sen onları anlamıyorsun ve herkese dediğim gibi aynı şeyi diyosun. Abicim niye kabulleniyorsun kim sana kabullen dedi sen ikisini de yapmıyorsun. Yani sana insanlar diyor çabalayabililirsin falan ama bahanen hazır diyosun. Sen kendini bu hale sokuyorsun başka kimse değil. İnsanlar seni düşünürken sen kendini asla düşünmedin ve düşünmüyorsun. Gerçekten 32 yaşındasın neredeyse iki kat yaş olarak benden fazlasın abi biraz mantıklı düşün bari Allah rızası için be. Ayrıca da anlatmak senin ihtiyacın olan şey değil bunu anla artık. Aylardır günde 4 kere aynı soru. Eğer iyi gelse gelirdi sana. Psikolojik destek alman lazım ama anlamıyorsun bunu işte. Eğer alsan hepsi geçicek ve dua edicek din hatta bize. Yani bizim senin için gösterdiğimiz çabanın %10 u sen göstersen keşke her şey düzelecek ama maalesef işte. İyi akşamlar abi madem
Evet dostum sonuna kadar haklısın ama işte keşke kendi de farketse bunu
Psikolojim bozuk zaten o başka bir konu benim psikolojim neden bozuk bu yaşıma kadar eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz yaşadığım için herşeyden mahrum kaldım herşey içimde kaldı hayallerim gerçekleşmedi senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim tamamen evde geçti senelerdir evde bunalarak sıkılarak yaşıyorum bu yüzden bozuk psikolojim benim asıl sorunum psikolojim değil kişiliğim işte bunu kimse anlamıyor herkesin kişilik yapısı farklı ben çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz biriyim bu değişecek bir şey değil bu yaşıma kadar istesemde hiç değişemedim çocuklukta ergenlikte yaşamam başarmam kazanmam gereken şeyleri yapamadım temelimi o yaşlarda atamadım ve yetişkin bir olarak hep eksik yetersiz zayıf güçsüz kaldım daha da kapandım hayata topluma uyumsuz kaldım sosyal olamadım bunu herkes basite alıyor bunu psikolog falan düzeltemez ben biliyorum bu durumu yaşayan benim kendimi biliyorum herşeyin farkındayım 5 10 15 20 sene öncede aynıydım evdeydim sessizdim asosyaldim çekingendim asosyaldim seneler geçti 32 yaşındayım hâlâ aynıyım istesemde değişemedim ailem bile dışarı çıkaramıyor beni yani herkes bana dışarı çık diyor çalış diyor sosyalleş diyor gez diyor bu kadar basit mi yani ve bu benim tercihim seçimim falan diyorlar bu mu anlayış ben bu anlayış falan değil neyse ben burada kimseden yardim beklemiyorum zaten artık sorduğum sorularda da öyle bir şey yazmıyorum yardim edin destek olun diye sadece mantıklı şekilde soru soruyorum
Abi neyse ben diyeceğimi dedim sana. Bende eskiden gerçekten aşırı derecede asosyaldim ama aştım çaba göstermeye çalıştım senin aksine. Tabi sen göstermiyorsun hemde hiç böyle yaşamaktan mutluyum diyorsan ne diyeyim ki? Ne diyeceğini biliyorum az çok yine elimde değil falan diyeceksin ama zor bir şey değil sana öyle geliyor isteğin olmadan zaten yapamazsın. Böyle kalmak sorun değilse peki bir şey demiyorum sana daha fazla. Diğer türlü çaba göstereceksin bir şeyler için
Ben bu durumdan mutlu olduğumu hiçbir zaman söylemedim nerden çıkardın bak işte bu mu anlamak hayır bu yargılamak yani sen daha gençsin ben 32 yaşındayım bak çocukken ya da ergenlikte çözülmesi gereken bir sorundu ama ama çözemedim sen aşmışsın ben aşamadım o yaşlarda aşmam gerekti benimde yani 15 18 20 bu yaşlar sınır ondan sonra zorlaştı 30 dan sonra da zaten imkansızlaştı
O zaman Allah rızası çaba göster madem be aynısın hep. Olmuyor olmuyor diye anca bahanelere sığınıyorsun. Ayrıca çözülmez bir şey değil sen bunu öyle etmişsin kendi kafanda ama değil hemde hiç. Düşünemiyorsun basbaya bu konuda artık. Bunun yaşı yok işte burdan kaybettin zaten. Sen hiç çaba göstermiyorsun nasıl aşasın bunu aşamazsın asla. Kendini kandırmaya devam et abi ben ne diyeyim daha sana ki
Burada beni anlayan yok sende anlamıyorsun basit geliyor sana ve herkese ama bana basit gelmiyor bu durum ben bu yaşıma kadar değişmek düzelmek istedim değişemedim çocukluğum ergenliğim gençliğim hep böyle geçti hiç yaşayamadım senelerdir evde pencereden dışarıya bakıp insanlara imrenerek yaşıyorum ben istesemde başaramadım bu yaştan sonra da bu durumun değişmeyeceğini bilmiyorum sadece çaresizce çırpınıyorum ayrıca bu durumu yaşayan bilir anlar yaşamayan anlayamaz dışardan korkuyorum çıkamıyorum bunun çözümünün olduğunu da sanmıyorum
Hayır boşluktan sıkılmam pek yoğunluktan falan sıkılırım
Sıkıldığım oluyor bazen