Kızlara baktımda mavililerden daha ağır konuşmuşlar. Zaten mavililerin çoğu da ağzının suyunu akıtmaya gelmiş hani bana hani bana diye. Yaptığın doğru değil adın gibi biliyorsun. Ama bu seni kötü bir insan yapmaz. Şu hakaret edenler önce bir kendilerini tartsınlar. Sen açıkça söyledin diye taşlamak kimsenin haddine değil. Günahı seni yakacak ama uyarı hatırlatması da düşer bunu duyurduklarına. Ben senin bunu yaptığına değil fotolarının başkalarının ellerinde ne olacağı belirsiz olmasından dolayı pişmanlık duyduğuna kanaat getirdim. Eğer pişmanlığın sadece bu yöndeyse bu daha vahim :(
23 Yorumla
Soran+1 yılpişmanlığım bu yönde değil tabi ki hiç bişey umrumda değil ki. karakter olarak durdum düşündüöim biraz :)
- +1 yıl
O zaman sen kendini yargıladığında bunu hissettin. Tekrar yapmazsın umarım. Umrunda olmayabilir ama yargılamak onların işi değil. Kendi eksiğiyle ilgilensin herkes. Boş beleş diye kirletemezler fikirleriyle. Evet, herkes konuşsun fikrini söylesin yalnız başkasının hakkına dikkat ederek değilse susacak!
Soran+1 yıltürkiyedeyiz boşversene canım bu onların hepimizin işi.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇıplak resım atmayla o... olman mantıksız aslında o... yu cok ıyı anlamak lazım cinsel bab da ben o... olan ınsanlara veya toplmun o sekılde yargıladıgı ınsanlara veya hıtap ettiği insanlara o gözle bakmıyorum beyındekı bekaretın veya namusun bozulması bence ınsanı o yapar. Resım atmana gelınce ınsanlar bır sekılde kendılerını tatmın edebılıyor tabıı bu rahatlık ınsanlara pahalı patlayabılıyor zamanla yanı sen aslında sımdı yaptıklarını yarın evlendıgın zaman aklına geldıgı zaman aslında vıcdan yapabılırsın veya karsındakı ınsanın senınle o yuzden konusması tamamen belkı bızım gozumde senı o apmaz ama sen onun ıcın o... ldun Hayırlıolsun :) zaten ınsanda bır kısının o... su olur dımı bol sans :):)):)
00 Yorumla
+1 yılSeninle tanışmıyoruz değil mi?
023 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum :D
- +1 yıl
Tanışmadıysak chat yapahhhh!!!
Soran+1 yılaaa çok ayıp bee :D
- +1 yıl
Tanışmadıkça değil...
Soran+1 yılifşa edeceksin beni :)
- +1 yıl
İfal belki.. İfşa kesinlikle hayır!!
Soran+1 yılifal ne demek:(((
- +1 yıl
Ekle anlatayım. (Bu sitede ekleme yoktu demi?)
Soran+1 yılsen beni ifşa edeceksin :D
- +1 yıl
İfal edeceğm! Bayılırım ifal'e! :)
Soran+1 yılo ne demek ahlaki bişey sanırım :D
- +1 yıl
Mc_Ejder@Tohat_2014 Yeaahh!! Ekle anlatayım.
Soran+1 yıltokat mı gerçekten :D
- +1 yıl
Hayır. Erkeklik kalitesini memleketinin karakterina bile işlemiş bir şehir burası.
- +1 yıl
Tek parmak yazamıyorum ben yhaaa!! Erkeklik kalitesini memleketinin hayvanının karakterine bile işlemiş bir şehir burası.
Soran+1 yılhımmm isyankar rapçi misin sen :p
- +1 yıl
Öncelikle bu kadar çabaya insan bir EİC çakar.
İkinci olarak sence şu tipte, iki saattir yaptığımız muhabbeti yapacak zeka sığasını görüyor musun?
Üçüncü olarak: Ekle bişey denicem.
Soran+1 yıltamam :))
- +1 yıl
EİC yapıyon beni eklemiyon. Kırıldım.
Soran+1 yılekliyim de ifşa et :p
- +1 yıl
Ekle de rica et, ifşa etmeyeyim.
Soran+1 yılrica edicem bir dr :p
- +1 yıl
Durdum artık, fazla naz rapçi usandırır..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Şu an pişman olarak görüyorum seni... Bundan önce yapmış olduğun şeyler kafanı kurcalamasın. Zaten yüzünü gizlemişsin ve senin gerçekte kim olduğunu bilmiyorlar.. Asıl mesele bundan sonrası... İnşallah yine nefsine yenik düşmezsin... Ayrıca vucüdunu teşhir etmen sana ne gibi yarar sağlıyor onuda anlamış değilim... Bir kaç tane sapık erkeği kendinden geçirsen ne olur geçirmesen ne olur.. Zaten o abazalar dişi sinekten bile tahrik olurlar yani bu senin marifetin değil... Akıllı ol ve kesinlikle pişman olacağın şeyler yapma...
10 Yorumlaya bu kız bu soruyu paylaşıyor kaldırılmıyor aynısını ben soruyorum neden kaldırılıyor? adminler lütfen biraz saygı ya lütfen. acımız var ya. çıplak foto attık bir kaç insana ve suistimal edildik. acaba hamile miyim değil miyim onu sordum yardım istedim. lütfen biraz saygı ya bu hanfendinin sorusu niye duruyo da benimkisi ben gülmeye daha yeni başlamışken lak diye kaldırılıyo?
313 Yorumla
Soran+1 yılhahha
Soran+1 yılsoruda şunu belirttimde ondan kaldırılmadı sorudan silmişker tabi soru başlığımı bile değiştirmişler :p
Yönetim, bu tamamen bir kişilik sorusudur lütfen kaldırmayınız! ya ben anlamıyorum ks moderatörleri hangi ara bu kadar muhafazakar oldu ahdjgl KİŞİLİK KATEGORİSİNDE BU SORU!- +1 yıl
bırak ya kızlara tolerans tanıyorlar. benim paylaştığım soruların yarısından çoğu kalkıyor. bak dün soruda aynen şöyle yazdım. üzerime fındık ezmesi döküp yalamak isteyen var mı yazdım. hatta kategoriyi de cinsellik seçtim. anında silindi ya. bak sen paylaş bakim siliyolar mı silmiyolar mı. silerlerse ben üyeliğimi silerim. o kadar eminim. çifte standart var arkadaş. tüm sorularım siliniyor.
Soran+1 yılhaklısın ama erkekler genelde abaza soruları soruyolar benim gibi soru soran kız nadir.
Soran+1 yılne sordun yaa çok merak ettim :D
- +1 yıl
ya dedim ya işte çıplak fotomu bu kızlar benim masumiyetimi kullanıp aldılar. ben de saflığıma denk geldi çok pişmanım o fotoları gönderdiğime ama iş işten geçti. facede gezerken sağ tarafta ateşli dul erkekler diye bir sayfa gördüm ve sayfanın profil fotosu benim o çıplak pozlarımdan biriydi. yani çok benziyordu. emin olmak için boy aynasının önünde eğilip bacaklarımın arasından aynaya baktım ve gördüğüm sahne aynı o fotodakiydi yani benim fotomu kullanmışlar sayfada. bunu yazdım ve lütfen cevap verin hamile miyim değil miyim diye sordum.
Soran+1 yılaa çok kötü ya :/
Soran+1 yılasdjdfgkgl
Soran+1 yıl:(((((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizin sulalesi rahat abi giren cikan belli degil sanalda kendini tatmin etme sen or. sp. lugun sinirlarini asmissin zaten bir kerhaneyee git ver alicin cok olur senin
34 Yorumla
Soran+1 yılsülalemi nerden biliyosun tatlım? kerhane ortamlarını senin kadar iyi bilmiyorum anlatsana biraz :)))
Cevap sahibi+1 yılSen biliyodursun canim banaa sanaldaa orospuyum reelde namuslu kariyim ayaklarina yatmaa
Soran+1 yılahhajakf
Soran+1 yıl+1 canım ahsmf
Banada at bu konuyu tartışalım :) Yani Sanat gözüyle bakmak başka olur tabi hatlar gayet dolgunsa niye kötü biri olasın gayet güzel efendi hanım hanımcık bir kızsın bence ne olmuş yani çıplak güzelliğin ışıltılarına dayanamayıp açmıssan hiç valla afferin ama sen dediğim gibi at bu durumu tartışaım :D ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılavagsjdöf güldürdün
+1 yılBügün kötü olan yarın iyi olabilir belli olmaz. Yaptığın şey ise kötü değil "çok çok kötü" laf olsun diye söylemiyorum. Kim bilir nelere mal olmuştur, belki yuva bile yıkmışsındır nerden bileceksin. Ama sen bundan sonra bari iyi biri olmaya çalış. Sadece olmaya çalış. Yapabildiğin kardır unutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağol :)
Evet kötüsün olmasan bile öyle gözüküyorsun bizde öyle anladık
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hayatın senin özelin kimsenin düşüncesini o kadar önemseme
33 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin?
Cevap sahibi+1 yılSeni ne mutlu edecek ne rahat hissettirecekse onu yap
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılface te görüşelim :)) ben de sana atarım :) tanımadığın insanlarla konuşmak daha güzel geliyo bana.. hem daha rahat oluyosun. hem daha heyecanlı :)
13 Yorumla- +1 yıl
Benimlede gorusurmsun şeker
Soran+1 yılama ben lez değilim :)
- +1 yıl
ben de değilim :)
Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. 135 inci olim bari nerden buldun o kişileriki cok kişiyle ilgilenmek kotu de kişiye gore degısır bazılarına gore normal bazılarına gore o. sayılabılırsın :)))
00 Yorumlaherkesin kendine olan saygısıdır. karışılmaz edilmez. burada da sorulmaz. sorulmuş madem net bir cevap verilmez. kendine olan saygı meselesi sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılsaygımı çoktan yitirdim :)
+1 yıleğer benimle de o sohbetleri yapmazsan evet o* karakterlisin
yok ama benimlede o sanal sohbetleri yaparsan o. r. o. spu karakterli bilmem ne ne alakası var maceraperest özgür ruhlu bir kızsın05 Yorumla
Soran+1 yılöyle değilim sanırım bir çok insan kaşar zihniyetinde buluyo.
- +1 yıl
tamam bence de kaşarsın ama hakkında söyle düşünmem benimle sanal seks yapmana engel olmaz umarım
Soran+1 yılsaçmalama istersen babam yaşında herifsin :D
Soran+1 yılben de bişey diyo sandım :D
- +1 yıl
baban yaşında değilim o yaş öylesine seçildi. çok çıtır sayılmam ama dişe gelirim sen gel bir düşün bunu he ;)
seninle sanal sohbet edip karakterin hakkında yorum yapabilirim... bakalım O.. karakterli misin bekliyorum seni :))
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi tabi :p
+1 yılayıp yani yaptığın!! senin gibilere ne dendiğini sende çok iyi biliyosun.. ama çok cahilsin keşke ölsen:d:D
10 Yorumla
+1 yılBu seni kötü bir insan yapmaz. Gerçi fotoğrafları görmeden bir şey diyemeyeceğim :D
16 Yorumla
Soran+1 yılbeğenirsen çok iyi olurum gözünde eminim :D
- +1 yıl
Hehehehe. Makarayı geçiyorum da cidden kötü yapmaz. Ruhu onozbu da çok ağır gelir. Çılgın diyelim yeterli olur sonuçta abartılacak bir şey yok fırsatı olsa herkes yapar sonuçta.
Soran+1 yıl:))) çılgın değilm
- +1 yıl
Kötüsün l*n o zaman :D
Soran+1 yılaa çok ayıp :D
- +1 yıl
Bizim neyimiz eksik? Biz de istiyoz sitenin cengaverleri olarak. Atmazsan kötü biri olacağın kesin bak insanların isteklerini yerine getirmemek onu kötü yapar :((
bak sımdı suratın ğörünsün ğörünmesin onun bir önemi yok fotorafi sen attın kendıne yedire biliyormusun şu an karşı tarafi tarik eddin sadece eline ğecen birşey oldumu olmadı dımı
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılEtrafta bu kadar kaşar varken kaşarın kilosu neden bu kadar pahalı?
11 Yorumla
Soran+1 yılhıhı tabi
+1 yılHayır bence çok tatlısın ne kötülüğü :P
41 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi :((((
+1 yılne dememizi bekliyordun. sen dünyanın en müthiş kadınısın senden iyisi yok.
egonuzu tatmin edebildik mi efenim :D02 Yorumla
Soran+1 yılevet evet haha
- +1 yıl
şimdi indirelim sizi oradan aşşağıya bu kadar tatminkar olmak iyi değildir. başına bir iş gelir.
+1 yılnamusun sadece bekaretten ve dokunmaktan ibaret olmadığına ıspatsınız..
22 Yorumla
Soran+1 yılbence de :/
- +1 yıl
Uvvvv...
+1 yıl100'ünce erkek üye olarak soruna cevap veriyorum, kesin en iyi cevap ben olmalıyım..
033 Yorumla- +1 yıl
Vallaha mı?
Soran+1 yıl100 değilsin :) soru koktu ya :/
- +1 yıl
Hayır 100'üm..
+ soruna cevap verdikten sonra F5 yapıp teyit ettim =/
Kandırma beni, ağlarım annem ühüüü
Soran+1 yıl100. yü EİC seçicem diye bişey dediğimi hatırlamıyorum bebiş^^
- +1 yıl
Ne umutlarla hızlı hızlı yazıp soruna cevap vermiştim oysa =((
Kendimi kullanılmış gibi hissettim. Sorunun oku çıktı resmen, haklısın..
Soran+1 yılhala 100. olduğuna inanmıyorum :(((((
- +1 yıl
Çok kötüsün sen yaa =/
Soran+1 yılbebek gibiyim ^-^
- +1 yıl
Maşallah =(
Bi' en iyi cevap seçti Kişilik & Karakter'de +3 puan gelsin =((
Soran+1 yılne en iyi cevabı?:/
- +1 yıl
"Seçte" yazacaktım, yanlış yazmışım kuzu =/
Soran+1 yılkişliğine puan eklemek bana düşmez bebiş :(
- +1 yıl
Hayır onu demek istememiştim. Sormuş olduğun sorunun kategorisi '' Kişilik & Karakter " olduğu için onu şeetmiştim ben =(((
Soran+1 yılolsun ben hiç bir şekilde puan eklemem sana ^^
- +1 yıl
Bana gıcık oldun? =//
Soran+1 yılhayır neden oluyum ki? neden öyle hissettin ki? :/
- +1 yıl
Ya sen benim her dediğim çok çabuk inanıyosun =/
Ben şaka yapıyorum..
Soran+1 yılhehe sende öyle ben senin dilinden karşılık veriyodum zaten :p
- +1 yıl
O kadar yazıştık ve halen beni en iyi cevap seçmiyorsun, öyle mi? =//
Soran+1 yılhep eic, hep eic allah bilir 400-500 tane eic cevabın vardır hala eic peşindesin :p gıcık oluyorum eic çok olanlara:p
- +1 yıl
Yok yahu ilk kez yaptim =//
Soran+1 yıl106 tane eic cevabın var gözün doysun:p boşversene kahve? :/
- +1 yıl
Soğuk bi' şeyler alıyım ben..
buzlu + sütlü malibu lütfen
Soran+1 yılben uyanmak istiyore soğuk kahve o zaman :p
- +1 yıl
Saat 3 yahu =/
Çalışan birine bunu söylemenden ötürü seni şiddetle kınıyorum..
Soğuk kahvemi olur yahu, ocakta ısıt onu asdnmkşdg
Soran+1 yılsirkelendim ve kendime geldim :(((( sende ne soğuğa geliyosun ne sıcağa :p
- +1 yıl
"Ne emmeye geliyosun, ne gömmeye" gibi oldu sanki asdnjkmgfd
Ben sıcaktan yana değilim azizim, malibumu bile buzlu istedim.
Soran+1 yılevet onu diyecektim aslında demedim asdjdkf malibu falan ne iş? hiç içmedim çok fakirim :((((
- +1 yıl
Çok mu fakirsin, keşke ölsen o zaman =((
malibu favori içeceğimdir benim, google'dan bakabilirsin =)
Ulan ne yazıştık be, halen eic seçmiosun =((
Soran+1 yılgta da malibu plajı mı ne vardı ordan biliyorum bir tek varoşluğu uçlarda yaşıyorum :((((
seçsem mi seçmesem mi bilemedim ;/- +1 yıl
Kıyamam annem =(
Seçte, konuştuğumuza değsin gizli =(
Soran+1 yılseçicem de hayvan kadar eic'bın var :p bakıcam :p
Resim atmadigin kisilere kotu birisi olabilirsin ama resim attigin sanal arkadaslarin seni emin ol iyi biri olark goruyordur:)) kimin seni nasil gordugin7n pek bir önemi yok sen kendini nasil biri olarak görüyorsan oylesindir:)))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
bence normal bise kötü karsilamiyorum bunu yani... Tahrik ediyorsunuz birbirinizi iste kötü birsey yok... o*ospu para karsiliginda bedenini verenlere deni cniiimmm
00 Yorumla
+1 yılİlk defa yaptıysan bir anlık bosluğuna denk gelmiş diyebilirim ama yalnış birşey Gördüğün gibi abazalar sayfada. Kaybedilen değerler bir daha yerine gelmez dikkat et yaptıklarına
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha takma canım ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılOr... Olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun başarılar ve bol kazançlar.
27 Yorumla
Soran+1 yılaaghskfkg yaaaa
Cevap sahibi+1 yılBu işin yaaaası beeesi olmaz. Resmi yolladında ne oldu bir yerlerin tavanmı yaptı? Kızım az kendinize gelin sizler gibi yüzünden ne aşkın adı nede insanların birbirne namus güveni kalmadı. Allah islah etsin seni ve senin gibileri.
Soran+1 yılhaklısın canım
Cevap sahibi+1 yılSenin canına tükürüyüm ;)
Soran+1 yıltükür :D
Cevap sahibi+1 yılSen neyin kafasını yaşıyosun hayırdır bu özgüven patlaması nerdne geliyor?
Soran+1 yılnereden geliyo :D ne özgüveni bebeğim :D
Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. seninle tanışmıyoruz ama sen çok kötü birisin
00 YorumlaGet a fuck.!! Sknti yapma koy ver götüne hayatın gitsin.
00 Yorumla
+1 yılya yüzün görünmüyorsa ne önemi var ki? onu anlamadım yani kim nasıl nerden tanıyacak sıkıntı yapmana gerek yok bence, bende kızlara çok gönderdim yani tecrübe konuşuyor :D
00 YorumlaYüzün gözükmüyor zaten, erkek arkadaşın yoksa karşı tarafı delirtip istediğin cevapları almak için iyi fikir.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bunun için yapıyodum
Soran+1 yılevet net.
+1 yılLibidonu dizginlemeğe çalış. Afrodizyak etkili yiyecek, içecek, koku ve tahrikedici herşeyden uzaklaş.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
+1 yılbir daha atmazsın olur biter kasma be canım bu kadar:D
20 Yorumla
+1 yılBenim hayatta yapmayacağım birşey bu. Seni yadırgayamam ama bana doğru gelmiyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbana da :(((
- +1 yıl
Bidaha yapmazsın o zaman :)
Soran+1 yılpeki :(
Ne derece attın ki bir özelden konuşalım bence iyi birine benziyorsun, arkadaş olabiliriz gibi gibi :P
00 Yorumla
+1 yılbana niye atmadın zalım seni sanalız işte. hem bir fizik bir karakte yorumu yapardık :) ne uyuz şeysin es geçiyosun bizi :)
00 YorumlaKaç para karşılığında atıyosun onuda yazsaydın bir kaç talibi çıkardı belki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpara yok :P
+1 yılolabılır bu senın kotu oldugunu kanıtlamaz belkı o an ıcın ıhtıyacın var dayanamamsın kımsede yok hayatında cok caresız kaldın bır an ıcın paylastın ben olsam bende aynısını yapardmm
00 Yorumla
+1 yılBende attım şeyimin fotosunu jigolomuyum şimdi? ya boşver, bidaha atmazsın olur biter işte niye kasıyosun?
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin?
- +1 yıl
Öyle tabi. Pişmansan yapma bir daha olsun bitsin. Yüzün görünmüyor zaten. En fazla attığın kişi bakıp 31 çeker. Geri dönüp silemezsinya. Ben hiç kaydetmiyorum bile anlık. Gerçi ilişkilerim de öyle :/
Soran+1 yılsağol yapmam tabi ki bir daha
Yok gayet nprmal mesela bak insanlar bundan para kazanıyor avrupada çok kullanılan bir site chatasy. com
03 Yorumla
Soran+1 yılben para için yapmıyorum ama.
Soran+1 yılpeki :)
Bazen insanlar genclikte böyle hatalar yapabilir pisman misin :)
00 Yorumla
+1 yılbir bitmediniz a. k. yaptıysan yaptın kardeş bize ne?
05 Yorumla
Soran+1 yıldimi :D
- +1 yıl
:D çok sıkıldın değil mi :D
Soran+1 yıla neden :D
- +1 yıl
bunların hepsi sıkıntıdan yani onu demek istedim
Soran+1 yılanladım zaten ben de neden sıkılayım ki dedim.
orospsun. yanlış anlama sormuşsun söyleyeyim dedim.
08 Yorumla
Soran+1 yılhaha
Soran+1 yılgülmekten yerlere yatıyoruz ahhahdk
Soran+1 yılzenginlikle fakirlikle bir ilgisi yok bu işlerin fakirler sanki melek töbe töbe :p
Soran+1 yılyav he he
Aslında bir anlık refleks sonucu hepimiz buna benzer hatalar yapıyoruz, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
00 YorumlaBana da fotoğraf atabilirsin. O mükemmel fotoğraflarını ben de görmek istiyorum.
00 Yorumlaha sanalda yapmışsın ha gerçekte... kendin nasıl bir kız olduğunu zaten söylüyorsun..
00 YorumlaBiz erkekler çok sapığız bence bize foto atmamalısın
00 Yorumla
+1 yılkendinin fotolarımı banada atta elizabet oalım..)))
00 Yorumlabende tanımadığım kızlara şeyimin resmini çekip gönderiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAynı fotoyu banada yolla bakayım bir iyimisin kötümü ona göre karar veririm. :)
00 YorumlaKeşke banada atsan oresimlerden bende sanal sohbet çılgınıyım evliyim ama sanal sohbetten vaz geçemiyorum, bana takılırsan memnun olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVucüt senin vücüdün ne bok yersen ya ister resim cek yolla istersen durmadan siktirrr ama o* karakterli oldugunu belirtip kendini bilmen iyi birsey birde böyle düşün )))
03 Yorumla
Soran+1 yılahahha güldürdün ya
Cevap sahibi+1 yılTişikkir ederim soru sormak iliştirilere acık olmaktir ))
Soran+1 yılher zaman :)))
Bence bu sitede çıplak foto paylaşmak hem siteye hem de kullanıcılarına saygısızlıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşmak yok saçmalama :D soru dikkat çeksin diye :D
Teşhircisin erkekleri etkilemeyi seviyorsun malzeme yapsınlar istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılteşhirciliği seviyorum.
Soran+1 yılhayır sağol :D
+1 yılBak şekerim sen aslında sadece şeytana uymussun. Dua et Allah a tovbeni et. Canını sıkma. Sen iyi olmaya bak. Hataların affı yok mu? Üzülme. Bir daha da bunu yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz öylesin evet. Kaç kişiye yaptın bunu öğrenebilir miyim ve karşılığında ne aldın?
060 Yorumla
Soran+1 yılkarşılığında bişey almadım amacım teşhircilik :)
Cevap sahibi+1 yılKendini sergilemek heyecan ve zevk veriyor sanırım sana... Bir kısmınız böyle aslında. Ama çoğunuzu engelleyen birkaç unsur var. Bunlardan birkaçı din faktörü ve cesaret. Bunları aşsa onlar da senin gibi istediğini yapar eminim. Pişmanlık yaşadın mı hiç?
Soran+1 yılevet pişmanım.
Cevap sahibi+1 yılO da geçer emin ol. Unutursun ve belki aynı şeyleri tekrarlarsın falan. Ama bunun bir de öbür tarafı var o konuya hiç girmeyeceğim ;)
Soran+1 yıl:))))) affedilirim belki
Cevap sahibi+1 yılUğraşman gerek. :) Ne yapman gerektiğini biliyorsundur herhalde. ;)
Soran+1 yılben hiç bişey için uğraşmam ya olur ya olmaz bu böyledir :)))
Cevap sahibi+1 yılÇıplak foto atarken de uğraşmadın di mi :) Ayağına mı geldi yani hepsi :)
Soran+1 yılhihi :D
Cevap sahibi+1 yılBenimki boş bir soru olmuş neyse demek istediğim uğraşmışsındır eminim bu iş için bile... ;)
Soran+1 yılbuna uğraş denmez o.. denir agajdş
Cevap sahibi+1 yılFake olduğunu düşünmeye başlıyorum ama ;) Yiyor musun la yoksa bizi
Soran+1 yılşu an eğleniyorum seninle eğlenmedim tatlım yanlış anlama;)
Cevap sahibi+1 yılTatlım derken ;) Hem eğleniyorum demişsin hem eğlenmedim...
Soran+1 yılvirgül koymamışım kb. :(
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılır şekilde tekrar yazar mısın :)
Cevap sahibi+1 yılHeeeey
Cevap sahibi+1 yılOrospuuuu desem gelirsin ama değil miiii
Soran+1 yılsenden beklemezdim yeni gördüm :)
Cevap sahibi+1 yılBen de beklemiyordum ne yapayım 1 gündür takmıyorsun beni. Yeni görmüşmüş. :)
Soran+1 yılne dediğni anlamadım ki :D
Cevap sahibi+1 yılAnlamadıysan niye sormuyorsun bu mudur yani cevap vermemek nedir :D Tatlım tersleyecek halim yok ya seni. :D
Cevap sahibi+1 yılDur ya önceki mesajlarda anlaşılmayacak bir şey yok 6 saat önce yazdığım şeyi mi anlamadın? :S
Soran+1 yıl1 gün öncekini anlamadım veya anlamaya üşendim :/
Cevap sahibi+1 yılYa ama neden kiii : Önemsiz birisi miyim ben senin için... Sensin anlaşılır yazmayan :))
Soran+1 yılkimse önemsiz değildir. anlamadığım şeylerin üstüne düşmem misal matematik :))
Cevap sahibi+1 yılSöz konusu ben olunca düşmelisin tekrar tekrar sormalısın. :) Matematik demek ben demek, gel öğreteyim. :)
Soran+1 yılsayısal zekan var cıks. duygusuz ve taş kalplisin :/
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun duygusuz ve taş kalpli olduğumu tanıyor musun beni :)
Soran+1 yılçevremdeki sayısal zekalardan ötürü :/
Cevap sahibi+1 yılBen ikisinin birleşimiyim desem inanır mısın bana? ;)
Soran+1 yılno no no ya hep ya hiç
Cevap sahibi+1 yılBu cevap oldu mu şimdi
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılSıkıldın mı yani hemen
Soran+1 yılneden böyle sorular soruyosun tatlım seni tanımıyorum bile ^^
Cevap sahibi+1 yılTanımıyorsun ve senden beklemezdim diyorsun bu da bir çelişki :) Al işte sana tanımak için fırsat sunuyorum...
Soran+1 yılbeklenti ve tanışmak arasında çok büyük bir bağlantı yok ^^ hem sen neden gizlendin :/
Cevap sahibi+1 yılBağlantı yok da ben olmasını istiyorum tamam mı :) Önce tanımaya başla zaten belli eder kendini her şey. Ezik hissettim kendimi bu yüzden... İsmimi bilmiyor musun sanki. :*
Soran+1 yılneden ezik hissediyosun :((( gizliden çık lütfen :/
Cevap sahibi+1 yılÇıkarsam ne değişecek :) Bir şartla çıkarımmmmm
Cevap sahibi+1 yılYazsaydın hani beni ikna ederdin falan çıkardım gizliden belkiiii
Soran+1 yılne değişebilir tanrı aşkına? ^^
Cevap sahibi+1 yılİşte onu soruyorum ben de en fazla merhaba dersin. O da zor gibi... Lütfen dedinnnn :)
Soran+1 yıliyi de neden :D
Cevap sahibi+1 yılMerak :D nasıl insansın sen ya 22 dakikadır açıktı ismim şimdi gizledim bu kadarı olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılVazgeçme hadi :D çabala çabala
Soran+1 yılahhdfhj taktın
Cevap sahibi+1 yılTakarım tabiii. Karşılıklı çabalarsak hedefe ulaşırız ha ne dersin?
Soran+1 yılyahu ne hedefi, çıplak foto atacağımı sanıyosan yanılıyosun ona göre canım agahsjf
Cevap sahibi+1 yılÇıplak fotonu ne yapayım nette milyonlarcası mevcut zaten istesem girer bakarım. Gizliden çıkmamı istiyordun işte senin hedefin bu. Benim hedefimse senin bana mesaj atmanı sağlamak bu kadar yani.
Soran+1 yılhmm anladım :D
Soran+1 yılnası atıcam ki gizlisin :/
Cevap sahibi+1 yılDeğilim işte değilim hadiiiii :)
Cevap sahibi+1 yılOyun oynuyorsun galiba...
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum heeeeyyy
Soran+1 yılyahu yüzlerce cevabın arasında seninkini zor buluyorum.
Cevap sahibi+1 yılBana daha çok oyun oynuyormuşsun gibi geldi. Ctrl+F yap "Biraz öylesin" i yapıştır direkt bulsun işte çok mu zor.
Soran+1 yılgizlisin sana nasıl ulaşacam :D
Cevap sahibi+1 yılAçtım işte ulannnn gizli miyim şu annnn
bir keresınde bende fotograf atmıstım yanımdada arkadas vardı halbukı karın kasımı cekıp yolladım sansıma sokayım polıs cıktı kız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılahlak polisi mi? :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılgönderdiğim en kötü fotoğraf ayak fetişisti sevgilime ayak resmimi atmaktı :D o da ona yetti zaten :D
012 Yorumla- +1 yıl
l*n yoksa sen tahanın sevgilisi misin :D
Cevap sahibi+1 yıltaha kim be :D
- +1 yıl
Whatsapptan bir sevgilim ayağının resmini çekip atıyor falan demişti
Cevap sahibi+1 yılyok ya farklı biri bu :D
Cevap sahibi+1 yılhani üstüne basılan iğrenç organ :D
Cevap sahibi+1 yılbu konuyu ayak fetişistleriyle konuşmalısın :D
Cevap sahibi+1 yılçünkü fetişist değilsin..
- +1 yıl
ooo feet&toe alırım bir lokma :))
Niyetin neydi peki? Bunu yazarsan kendi sorunun cevabını da öğrenmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılneden dikkat çekmek istiyorsun yeterince ilgi görmüyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
sanki sen biraz kudurmışsun kır zincirlerini sal kendini ver birilerine sende zewkını al sayende birileride mutlu olsun :)
00 YorumlaBence atma san daha iyi çünkü kimin sana ne amaçla yaklaşacak bilemez sin
07 Yorumla
Soran+1 yılherkese atmadım bir kaç kişiye
Soran+1 yılneden:/
Soran+1 yılifşa etmiyceğin ne malum :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarakterine yorum yapamam da gerçek hayattan tanıdığın biri çıkar diye endişelenmiyormusun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılyok pek aklıma gekmedi soru bu zaten istediğini söyleyebilirsin :))
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat