Sigarayı bırakmıştı babam. Sözde onu rahatlatan en etkili şeyi bugün bi faydasını göremedim diye bıraktığından bahsetti. Faydası olacağını düşündüğünüz neyi bıraktınız?
Sevmeyi derken karşı cinsten birini , dinlemeyi artık sadece kendimi dinleyeceğim, zaten bencildim daha bencil olacağım ailemle iletişim kuracağım uzak olunca faydasını da gördüm aslında ama bu kararları aldım
Fayda olarakk olaya bakmıyorum kimseden bi şey bekleediğim yook ama faydası olmadığı halde zararı varsaaa bırakırımmm.. Buna örnek olarak akrabalar diyebilirmm 😅 Zatem kimseyi takmıyorummm.
Dışarıya çık gez özellikle arkadaşın varsa daha kolay veya evcil hayvanın birkaç saat dışarda geçir bir parka veya özellikle kalabalık olmayan orman tipli yerlere veya deniz kenarı olur hem yürü sporunu yap hemde kitabını al oku sessizliği dinle evden çay götür istersen yoganı da yap doğa ile bütünleş insan tabiatına uygun olarak. Sonra her sabah mutlaka kalkınca üstünü değiştir evde otursan bile sonra ciddi ve mantıklı da olmaya başlarsan ve yatağından uzak olursan oluyor. Ek olarak önerim kendini işlenmiş şekerden, basit karbonhidrattan ve kafeinden uzak tutman onlar yorgunluk yapıyor insanı yatmaya sevk ediyor. Kahveyi de günde bir bardaktan fazla almazsan. Birde yeni bir şeyler yapmayı dene hem beynini de dinç tutarsın
Verdiğin önerilerdeki faaliyetlerin faydalarının farkındayım, bunları her yapmayı denediğimde kesinlikle çok olumlu sonuçlar aldım fakat benim sorunum şu ki istikrar sağlayamıyorum, bir gün iki gün iyi güzel devam ediyor sonra, sonrası yok 🤦♀️ yine düştük dipsiz kuyuya
Kendimi anlatmaya calismak. Sen ne soylersen soyle ne yaparsan yap karsindaki senin icin ne dusunuyorsa dogrusuda o. O yuzden o ne der bu neder demeden istedigimgibi yasiyorum hayatimi.