Ya da sadece karşıdakinin duymak istediği şeyi söylerim genelde bu teknik ne istediğine göre değişiyor aslında fazlada açık etmek istemiyorum kendimi.😂🙈
En iyisi soruyu beğenin anlaşalım
Kendimi olmadığım biri gibi göstermeye, birilerinin gözünü boyamaya hiç çalışmadım. Ne gerek var? Sevmiyorum öyle taktikleri. Kimsenin benim hakkında yalan yanlış izlenim edinmesini istemem, neysem oyum. Herkes beni olduğum halimle değerlendirsin isterim. Birinin gözünü boyamaya ihtiyacım yok, mevcut "ben" yeterince iyi izlenim oluşturur zaten 😉
Dogrusunu söylemek gerekirse doğal bir insanım tek yaptığım şey sevgilim varken ilişkimiz monotonlasmasin diye küçük bir takım değişiklikler yapmak. Mesela ara sıra küçük tartismalara girmek, arada bir despot biri olmasamda despotluk yapmak falan filan 😄 çok düzgün giden ilişkiyi bile sorguladiklari için hatunlar o triplerini Az da olsa böyle göz boyayarak düzeltiyorum 😁✌️
İçim dışım birdir zaten. İçimdeki kusurları boya ile kapatmak gibi bir huyum yok. Ama şöyle ki konuşurken ki duruşum, ona olan hitabetim ve ses tonumu kullanarak karşımdaki insanı ister istemez bana olduğumdan daha büyük anlamlar yüklemesine ve bana karşı 🤏 hsyran olmasına sebep olabilirim 😉
Hiç bir şey. İnsanların gözünü boyamak için şekilden şekile girmem, girenleri de anlamam. O boyalar birgün akar, maskesiz kalırlar valla. Her zaman olduğumuz gibi görünmeli, sonradan başımız ağrımasın 😃 iyi kötü ne varsa karakterimde hepsi benim, beni ben yapan şeyler. Aman bunu da kaybetmeyeyim diye değişip, göz boyayamam zaten çok zahmetli olacaktır 😌💅
Cevap
60Cevap
Şahika'm için her taktiği yaparım.😅
Belli başlı uygulamalarım yok, insanların duygularından habersiz yaşıyorum.😒
Sana bunu ss alıp atacaktım ama kızarsın diye atmadım 😂😂🤣🤣🥲
Vay canına, aşık oldum.
Bu tür şeyleri bırakalı çok oldu. Kendime insanlar kim ki gözlerini boyayım, türlü türlü oyunlara gireyim diye soruyorum.
Hiç böyle bir çabam olmadı herzaman heryerde ne isem oyum. aksi mümkün olamaz kişiliğimé ters.
Ya ben valla öyle toplara giremiyorum. Zaten çabuk yorulan bir insanım. Birde göz boyamak ile uğraşamam :D
İnsanın sevilebilmesi için kendisi gibi olmaması gerekiyor tezinin yanlış bir yol olduğunu, gereksiz kalabalık ve sahte bağlar yarattığını anladığımdan beri olağanüstü derecede kendimim. Hayatımın dönüm noktasının geleceği o güne kadar ruhumuda alıp birlikte hüzünlü şarkılar dinlicem ve mutlu insanları da çekemeyip onlara kötü davranıcam -.-
Hiç böyle lüzumsuz davranışlarım olmadı. Neysem oyum kimseye yaranmam.
Insanların hakkımdaki düşünceleri için bir uğraşta bulunmam neysem oyum duygularını da yeterince belli eden bir insan olarak bir taktikte bulunamam gerçek özüm için kalacak olan kalır oyunlara lüzum yok
karimdaki nefret ettiyim insan bile olsa onu deyerli hiss ettirmek icin onu ne kadar cok sevdiyimi soylerim yalanciktan yani cooğu adam inaniyor zaten buna taktik bu olarda beni seviyolar ahahah ben olari swvmedogim halda😂😂🙃🙃🙃🙃
Göz boyamak için şekil şüküle uyqulama taktik gerek yok insan istediqi kisiye kalbini saray istemediqine zindan hoslandiqin kisi süttür qit dese hosuna gidee başkası dese aqzin bozuk der o yüzden yırtınmaya gerek yok karşıdakine baqlı yani.
Güzel insan dün nerelerdeydin ya görüşlerini okudum neyin var
Kaldırdılar soruyu hukukçu ya
Niye laan
Soru biçiminde değilmiş gitti orkiden fkdhf
Hımm anladım
Çok anlayislisin ya tabi kaçtı buranın artık gitcem ya
Senin yuzunude gördük ta tamamdır artık flfjdd
Hiç insanların gözünü boyamaya çalışmadım neysem o oldum herzaman.. yapmacık davranmayı sevmem.. ve davrananlardanda nefret ederim insan neyse o olmalı bana göre doğal içten samimi olmalı...
İnsanların gözünü boyamaya ihtiyaç duymuyorum. Neysem O'yum. Ne eksiği ne de fazlası. Ne sanalda ne de reelde olmadığım biri gibi davranmam; öyle davrananlardan da nefret ederim..
Çok saçma. Bir insanın gözüne girmek için kendiniz olmaktan vazgeçiyorsunuz. Tırşıkçılık ve isotçuluktur bunun adı. Kendiniz olun, sizi kabul eden böyle kabul etsin böyle sevsin.
Bırak o da bana kalsın canım. Şimdi burada açıklarsam bana Özel bir durum kalmıyor ki. 😏
İçimde her zaman akrep kıyafetim giyili dolaşırım, ne olur ne olmaz diye. 😎
Hiç bu konuda kendimden taviz vermedim. İnsanlar beni sevsin diye uğraşmam.
İkiyüzlülükten başka birşey olmaz.
Kendim gibiyim. İsterse sever istemezse sevmez. Benden birşey kaybolmaz.
göz boyama için imaj ya da maddesel birseylere ıhtıyac duymayalı cok oldu. gerek yok.
ne isek o.
cay var ıcersen , yol var gidersen hesabı.
Göz boyamam ne düşündüysem onu derim karşılık alamazsamda yani teşekkür etmek ya da benzer şeyler bir daha asla demem. 😊
Eğer bi çıkar için ona yakın olmam gerekiyorsa samimi davranır masum kızmış gibi gözünü boyarım istediğimi alınca yolda görsem tanımam öyle davranırım
Pek öyle şeyler ile işim olmaz ben düz mantık bir insanım.
Birinin beni beğenmesi veya onaylamasi için taktiksel hareketler de bulunmam
Aslında deli dolu biriyim ama bunu sadece ailem ve çok yakın arkadaşlarım bilir diğer insanların yanında sessiz sakin
Bir taktiğim yok tam tersi olumsuz yönlerimi belli ederim ve sabırlımı bakarım çünkü bende ilk ve son olması önemli
İçimden geldiği gibi doğal birisiyim göz boyamak ve yapmacık olan her tavır benim mizacıma ters
Ben direk mevzuya yani rüşvete girerim hepte işe yarıyor.
Bazen iyi kız rollere burunuyorum kxndjdme ama halbuki alakam yok
Beceremem ben hos gerci hic denemedim öyle bisey ama neyse 😅
Kimsenin gözünü boyamaya çalışmıyorum. Doğal davrandım hep.
Hiç göz boyama çabam olmadı, hep neysem o oldum insanlara karşı, belki de bu yüzden kaybettim..
Maskara ya da sürme kullanırım, far tercih etmiyorum herkese yakışmaz. Sjsjjsjs
Ben genelde ses ya da boydan foto atıyorum yeterli oluyor
Yapamıyorum ben bu tarz şeyleri yüzüme gözüme bulaştırırım en güzeli doğal olmak...
Kimsenin gözünü boyamak gibi bir çabam yok neysem oyum...
Hiç öyle şeyler ile uğraşamam. Her zaman dosdoğru net oldum.
Beceremem ki öyle şeyleri illa ki açığa çıkar o yüzden anlayışlı ve sakin bir karakterim var
Taktik uygulamıyorum kendiliğinden gözleri boyanıyor 😏
Yok be öyle kendim gibi davranıyorum ama bunu yaparken göz boyuyorsam bilmiyorum
Hic oyle bir amacim olmadi yalakaligi oldum olasi sevmedim.
Göz boyamak göz sağlığına çok zararlıdır. O yüzden böyle bir girişimde bulunmuyorum
Kendim olmak ama sonradan boya yüzünden beni bile görmüyor 😂😂
Hayır yok neysem oyum o yüzden yalnızım bu huyumdan memnunum
Varrr meselee 1 tenesi meseleeee şöyle boya alip gozlerine sıkıyom puahaha
öyle bir taktiğim olmadı çünkü zaten çok insan istemiyorum hayatımda..
dis görünüsümü seksiligimi kullaniyorum herseyi yapabilmek icin.
Düzenli fitnes yapıyorum kanka başka bişey yapmıyorum
Onu da kendim için yapıyorum zaten de nişanlımın da hoşuna gidiyor ama yapılı olmam
O an ne istiyorlarsa onu soylemek gercek hislerimi saklamak.
Düşüp dizini yaralayan çocuklar gibi beni üzen olaylara acımadı ki diye zoraki gülümsemek
İnsanların gözünü boyamakla uğraşamam, üşenirim sjsjs
iki dakika birini bi pohpohlayayım sonra istediğimi yaptırıyom
Hiç yalan konuşmuyor gibi davranıp aslında hiç yalan konuşmam yalanını atmam her zaman ise yaradi 😉
Birşeyi yaparken soruyorum ve gözünün içine bakarak yapıyorum yarıyo işe
Neysem oyun göz boyamam sonra başıma dolanıyor uğraşıyorım
Kimsenin gözünü boyamak gibi bir çabam olmadı
Kızlar filli boya var ona göre
Djsjjdjdjsjxks
Ay sorma nedense çok seviyorum bu fotoyu 😃😂
Koyacak başka foto bulamadım napayım çiçek böcek mi koyayim xjksjzjsns
Bir adet sulu boya kutusu bir adet fırça ve suluk
manipüle etmeyi sevmem manipülatifleride sevmem
Boyam yok ki taktik nasıl olsun 😏
Resimdeki kızın göğüsler çok güzelmiş
Yok ki, insanların gözü umrumda değil sanırım. :D