Kızlar ben istanbulda iyi bir falcı arıyorum. Önereceğiniz kimler var ? İstanbul en iyi falcılar nerede?
Tanrım sen benim aklımı koru hala tüylerim diken diken, Arkadaşım Ebrarın her sözüne koşulsuz inandığı bir Medyumu vardı, haftada olmazsa bile in günde bir mutlaka bakım yaptırırdı ve ben bu durumdan rahatsız oluyordum, dün Florya sosyal tesislerin de kahve içerken yine Ebrar ile Medyum Semihin bur randevusu vardı.
görüşmeleri esnasında Medyum Semih, Ebrar hanım şu an yanınızda bulunan kırmızı buluz Siyah pontolon giymiş olan kızıl saçlı arkadaşınız Betül hanıma söyler misiniz beni tanımadan lütfen gıyabımda konuşmasın, demişti...
evet haklıydı Medyum Semih, yani başımda oturan Sümeyye ye ( iyi bir dışarı çıktık, nereden çıktı bu Medyum Semih yine, bu kız neden inanır ki bu saçma sapan şeylere) demiştim.
Ebrar Medyum Semihin her sözüne Evet, tamam, olur, sorarım gibi cevaplar veriyordu ve en sonunda telefonunu elime tutuşturarak ( medyum Semih senin ile konuşmak istiyor) demişti.
daha ben,, ne işim olur benim Medyum ile diye düşünürken, çok işiniz var benim ile hanım efendi karninızda ki bebeğin babasının nerede olduğunu ancak ben söyleyebilirim, demişti.
Anan Allahım daha ben Ebrara bile soyleyetmemiştim hamile olduğumu ve
Murathan bir aydır haber alamadığımız.
E peki nasıl olmuştu da hamile olduğumu Muratin beni terk ettiğini ve giderken yalnızca duvarda asılı duran evlilik resmimizi aldığını,.
evet Gerçekten de Ebrarın aylardır ısrar ile İllede Medyum Semih demesini şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Keşke daha önce Ebrar'ın sözünü dinleyip tavsiyesine uysaydım.
Bu bir gerçek olamaz sanki birebir benim ile tasamisti 27 yıllık hayatımı.
iyi ki seni tanıdım iyi ki Varsın Medyum Semih, biraz geç oldu ama olsun, böylesi de çok güzel.
Ebrar bana tavsiye etti, bende Medyum Semihi sizlere tavsiye ediyorum, hayatınız da bir kere olsa bile mutlaka Medyum Semihe falınıza batırın, duyduklarınıza inanamıyacaksınız çünkü brn hala şoklardayım kızlar1116 Yorumla
Balık+1 yılCanım numarası Yok mu nasıl baktırıcaz yazmışsın da nerde kendisi
Koç+1 yılNerde
Boğa+1 yılBende numarasını istesem
İkizler+1 yılReklam yapçaksan azcık inandırıcı ol aman allahım ne ya
Aslan+1 yıl@Gizliüye1500 bende tahsin ali hocayı öneriyorum ben gittim yüzyüze görüştük yeri yurdu belli adresi belli ben işlem yaptırdım kocamla aram çok kötüydü eşim beni istemedi nefret etti biz boşanacaktık hoca bir işlem yaptı 1 günde bana sarılarak uyumaya başladı bana güzel sözler söylemeye başladı adam bu işi biliyor tavsiye ediyorum sultanım diyor çok mutluyum allah razı olsun nunarasını vereyim belki birisine lazım olur 0539 837 45 45
Terazi+1 yılO şarlatan beni dolandırdı 450 TL mi kaptırdım telefonlarımı meşgule attı engelledı şerefsiz onu mu ovuyorsunuz parayı aldıktan sonra engel atıyor
Terazi+1 yılMedyum Semih dılandırıcı sakın inanmayım isteyene dekontu yazısmalarıda gönderırım beni bakım yapıccm dıye ıkı hafta oyladı sonrada paramı alıp engel attı
Terazi+1 yıl@Gizliüye1500 sahtekar dolandırıcı medyum Semih
Terazi+1 yıl@evrim933 beni dolandırdı ınanmayın
Terazi+1 yıl@evrim933 beni dolandırdı
Terazi+1 yıl@Aslı7u beni dolandırdı inanmayın sahtekara
Terazi+1 yıl@Gizliüye1500 benim 450 liramı dolandırdı
Terazi+1 yılMedyum Semih dolandırıcı 05530868280 numarası parayı aldıktan sonra engel atıyor 450 TL mi dolandırdı
Koç+1 yılkız hadi ordan ufak salla ben ona para gönderdm 200 tl sonra her yerden engelleyip beni bir dha arama dedi pisliğim teki o
Boğa+1 yılmedyum semihi kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun her şey hikaye
Boğa+1 yıl@Kardelen2525 katılıyorum sana uzak durun semihten
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 795 cevap paylaştı. k.bakma ama ne kadar günah biliyor musun resmen Allahı yok sayıyorsun ve geleceğin nasıl olacak diye bir insandan bekliyorsun ve bu hiç iyi bir şey değil..
Merak ediyorsan ben sana söyleyim sen o falcıya gittikten sonra önce maddi olarak zarar göreceksin sonrasınıda zamanla göreceksin70 Yorumla
+1 yılbizim muhassebecimiz çok iyi bakar seni ona yönlendireyim bize arada bakıyor istanbulun neresindesin
02 Yorumla
Terazi+1 yılmedyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak
Koç+1 yıl@meli7777 o da dolandırıcı medyumun teki
+1 yılAbe bakıvereyim falcıklarına..Bizim çiçekçi teyze süper bakıyo..Gitmesen mi sen ona bi..?Cadde de
68 Yorumla
Yengeç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın
Yengeç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca
Boğa+1 yılKartların kraliçesi diyorlar dedikleri kadar varmış çingene katına baktirdim muhteşem yorumluyor Gülay hanım
İkizler+1 yıl8 yıldır ilişkimiz devam ediyor ama erkek arkadaşımdan bir türlü evlilik teklifi gelmedi. Yani bir aldatma yok herhangi bir problem yok ama neden evlenmek istemediğini anlayamıyordum. Medyuma danışmaya karar verdim. İnternet araştırmalarım sonucunda Medyum Hülyanın yorumlarından dolayı onu arama ihtiyacı hissettim. Medyum Hülya bakım yaptıktan sonra herhangi bir problem olmadığını sadece erkek arkadaşımın beni çok sevdiğini ve beni kaybetmek istemediğini ve evliliğin bu büyüyü bozacağını düşünüyormuş. Medyum Hülya yaptığı çalışma ile erkek arkadaşımın endişesini yok ederek evlilik birlikteliği yolunda adım atmamızı sağladı. HÜLYA MEDYUM
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca
Koç+1 yılBenim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere
Koç+1 yılSevdiğim adam dün gece evime gelip bana aşkını ilan etti ve evlenme teklifi etti nedenmi? Tabiki ellerinden öperim buradan saygıyla selamlarım medyum Mehmet hocam sayesinde 2 hafta önce aradım kendisini ayrılmıstık sevgilimle. Cok kötüydüm ve Mehmet hoca bunu hissetmişti sana evlilik büyüsü yapalım dedi direk. Ve basladık işlemlere bugün 2. hafta ve yarından itibaren evlilik hazirlıklarına baslioruz sevgilimle Mehmet hocam Tekrar tekrar cok teşekkürler Ellerinden öperim seni heryerde metedicem söz…
Boğa+1 yılBende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Geçen ay baktırdım şu Medyum Semih beye. Bağzı falcılar medyumlar vardır ya hani Sana soru sorar ordan yürür öyledir diye düşündüm. Konuşması çok kibar ve diksiyonu akıcı biri. Kendi kendime bu değişik nasıl bunları biliyor dedim. Onunla alakalı kötü bir benzetme yaptım aklımdan Bana aynen şunları söyledi. Bak kardeşim insanları tanımadan etmeden Giyim Kuşam Ses tonuna göre yargılayamazsın. aklındaki o çirkin düşünceleri çıkart dedi. Ben nasıl ya bir dakika siz ne yaptınız ya nasıl olur ben onu aklımdan geçirmiştim sadece Ve gerçekten tlf özür dileyerek kaparım korktum. Sonra beni geri aradı daha seans bitmedi hakkın geçmesin dedi. Evimde ki 3 tane yapılan muskayı gözümün önünde getirti ya bir anda boş su kasesine 3 muska geldi Sordum soruşturdum Defalarca Farklı numaradan aradım büyü yaptırmak istiyorum diye yapmam ben diyor ben ahiretimi karartamam ben kötüye kullanamam diyor Medyumsemih senin sayende eşimle evliliğimi kurtardım tavsiye ederim
01 Yorumla
Koç+1 yılYeri nerde peki
+1 yılBAKIRKÖYDE SÜPER HERŞEYİ BİLEN FALCI BULDUM KIZLAR KEYFİNO CAFE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BIRI kızlar İstanbul'da çok fal baktırdım ama fal arastirdim bakırköyde en iyi falcı yazdım keyfino Cafe gris medyum Okan diye birini heryerde met etmişler bende merak ettim bu met edilen falcidan randevu aldım baktırdım ben böyle bişey hayatımda ilkkez gördüm adam adan zye hayatımda ne olmus ne olucak herseyi söledi çok memnun kaldım bense herkese keyfino Cafe gris medyum okanı tavsiye ediyorum tekkelimeyle süper ne söledise harfiyen yaşadım adam cinlimidir nedir baktıran kızlar tüyleri urpericek sok olucak benden solemesi numarasinida aldım kızlar baktiran kızların aklı gidicek
22 Yorumla
İkizler+1 yılne kadara baktırdın? ve randevu almak zorunlu mu? hemen cevaplarsan seviniriim :)))
Kova+1 yıl@ııdontknow inanma yorumu yazan kesinlikle kendileridir alakasi yok hic birseu cikmiyor soyledigi arkadasimda baktirmisti salliyo resmen
+1 yılKızlar super falcıya arayana super falcı buldum dıyebılırım bakırkoyde cok falcı var ama ben bole bısey gormedım adam dehset super bakıyo ısım soy ad alıyo baktıran kısının senın hayatını sanyesınde onune dokuyo senle yasıyomus gıbı anlatıyo bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede adam fal bakıyo grıs medyum okan dıye bırı ben baktırdım telefona sarıldım arkadaslarımı cagırdım super falcı buldum dıye arkadaslarımda baktırdı onlarda sok ıcınde kaldılar baya bı sıra vardı ama bekledımıze deydı herkese tavsıye ederım adam super verdıgı tarıhte hersey cıktı yasadım
10 YorumlaGülay ablayı deneyin derim lütfen ilişki üzerenine soyledikleri gerçekleşmiş biri olarak öneriyorum ilk duydugunuzda hadi canım diyorsunuz sonra tek tek yaşayınca anlıyorsunuz ne demek istediğini ben burdan bilgilendirme aldım
90 YorumlaEskişehir'de bir keresinde falcıya gitmiştim Allah o falcının belasını versin dicem olmayacak.. En iyisi Allah bana hidayet nasip etsin Fal, şu, bu çok saçma Gitme derim
20 Yorumla
+1 yılben telefondan baktırdım seda ablaya çok tavsiye almıştım onun üzerine denedim ve cok memnun kaldım kahvede detaylı bakan ve tutturan bir onu gördüm herkese da anlatıyorum bir heyecanla:)) bu forumlarda az dolanmadık İstanbul'da gitmedik yer bırakmadım herhalde.. ama bu semih hakkında bilgisi olan varsa mesaj atabilir mi? su falı istiyorum
10 Yorumlaistiklal cd sindeki mona lisa cafe yi ısrarla tavsiye ederim arkadaşlar
gezmediğim yer kalmadı ama mona lisa yı tek geçerim
her yerin favori falcısı vardır fakat mona lisa da boş yok
çok sık falcıları yenileniyor ama hepside başarılı
bence bu işi biliyorlar fiyatlarıda diğer mekanlara göre uygun11 Yorumla
Akrep+1 yıltam olarak yer neresi
+1 yılbana gel uflerim okurum bakarım hehehe
taksime git symbol face batu denilen bir totos var 4 sene önce idi resmen gün gün 1 senemi cıkardı hatta yazdı kagıda ve ben tırstım resmen11 Yorumla
Akrep+1 yılNe kadardı fiyatı
ben dün Medyumfenomen adlı bir Medyum fal baktırdım. adam annemden bur mi ras kaldığını ama bir türlü ele geciremedigimi hayatımda her şeyin ters gittiğini ve bunun sebebinin bahçe kapımın eşiğinin altında ki büyü olduğunu söyledi. önce inanamadım ama eșikligi dökünce gördüklerime inanamadım hemde üç taneydi tüylerim diken diken hala. gidin bulun bu Medyum ve dersinize derman olun derim
00 Yorumla
+1 yılFalcılar genelde taksjmde olur
Once adını sonra ana adın sonra baba adinı
Sonra dogum tarihini sorarlar sonrada iste analiz yapıp baslarlar bir seyler söylemeye00 Yorumla
+1 yılMedyum Semih başka birisini tanımam üstüne Adam bana direk isim verdi 3 tarih söyledi 3 dede o büyük sırlarımı bildi Rüyamda ne gördüğümü nasıl bilir bir insan ya çok korktum bakarken herşey doğruydu ilk 2-3 dk ücretsiz bakıp kendini ıspatladı sonra ödeme yaptım
34 Yorumla
Akrep+1 yılNerden ulaşabiliriz instagramdan yazınca bir kaç tane çıkıyor numarasını yazabilir misin veya ulaşmamızı sağlayacak bir şey?
Akrep+1 yılBide ne kadara bakıyor
Balık+1 yılNumarasını verebilir misin rica etsem:)
Koç+1 yılaslaaaa gitmeyin ona sakın anam parayı alana kadar tel acıyor sonra asla açmaz ve bir zaman sonra engelliyor seni komple 350ye bakıyor tabi engellemeyip bakarsa ahahah
arkadaşlar aldığım duyuma göre gökhan hoca bu işi tam anlamıyla yapıyor giden gelecek sebastiyan :) cıktıgın biri varsa ayrıldıysan ve cok uzun zaman olmadıysa senin sevgi yolunda oluyormus senin üzerindeki sorunlar kalktıgında kendi istegiyle sana geliyor demesine göre biri hayatından sebebsiz cıkarsa ummu teraful oldugu için gidiyor buda ibranice olarak temizleniyormus felan filan fistan ama geliyor sahidim o adam gelecek sebastiyan ve geldi :) yaşlarında saygılı usak:)
10 Yorumla
+1 yılBağdat Caddesi Symbol Cafe'de bakılıyor.Serkan özellikle tavsiye ediliyor.İsim biliyormuş fakat geleceği tutturamıyormuş haliyle
02 Yorumla
Koç+1 yılTeşekkürler
Koç+1 yılRica ederim :)
Falcı geldi hanııımmmm... Şimdi ben sana beynine oksijen yolların tıkanmış desem inanmazsın fakat yine aynı ben 3 vakte kadar yakışıklı bi çocuk çıkcak karşına desem hemen inanırsın dimi köfte seni.
04 Yorumla
Koç+1 yılDoğru konuşsana sen.Ne haddine böyle konuşmak.Biraz saygı duy.Sen beni ne kadar tanıyorsunda böyle yok beyin yolların yıkanmış filanHaddini bil.
Yay+1 yılKusura bakma böyle fal burç soruları görünce kendime engel olamayıp misilleme yapıyorum. bu saldırı kişisel değildi.
Balık+1 yılCanım o bahsettiğin adamı söyle lütfen numarası yok mu nerde bakıyor
Balık+1 yılMedyum olanın numarası Yok mu
kaç yasındasın kardeşim sen? yapma eyleme hadi eskiler cahillikten yaparlarmış sen bari yapma Türkiyenin gidişatı hiç iyi değil.
bu arada şükür namazı kaç rekattı millet? halime şükür edicemde.00 YorumlaBenim ablam süperdir bu konuda ama dostlarına bakıyor gece komsular geliyor fal için o derece :D
20 Yorumla
+1 yılo kadar para vercekseniz yedi göbek sülalenin falına bakarım yeminle :(
çay ,kahve hangisini istersen hem de..00 Yorumlagenelde beyoğlu ilçesi galata semti istiklal caddesi civarında olurlar
00 Yorumlatatlim taksim mis cafe durma kos git adamin dibiler..
00 Yorumla
+1 yılSelam ben geçen telefondan birine baktırdım.. kahvenin fotoğrafını çekip gönderdim.. 1 saate yakın baktı.. sohbet havasında geçti zaten. Ben memnun kaldım numarasını yazabilirim kızın adı Seda olması lazım..
10 Yorumla
+1 yılsaçmalama yaa tüm paranı bir falcıya yedirmeyi düşünmüyosun herhalde
01 Yorumla
Koç+1 yılBiraz meraklıyım ya :)
internet üzerinden fal baktıramayacaqına göre bulamassın bnce .s.s
02 Yorumla
Koç+1 yılinterten üzerinden baktırmayacağım zaten.Önerileri alıcam
Terazi+1 yılKizlar Ortakoyde bir falcı buldum muhteşem bakıyo. Leyl cafe diye bir yer kızın adi ecem. Ben ilk baktirdigimda nisanlimin adını söyledi.. Acaip iyi enerjiside öyle.. Hem kahve hem tarot baktı. 25 TL ödedim. Mutlaka tavsiye ediyorum gidin..
+1 yılfalcı can var Kadıköyde. Eğer enerjisi iyiyse ve sana bakmayı kabul ederse ona baktır. Kendisi bir yere bağlı çalışmıyor ve referans olursa kabul ediyor. Şulenin arkadaşıyım dersen şansın yüksek olur. randevu al çok merak edyosan
00 Yorumla
+1 yılYaz ne öğrenmek isitiyorsun ? Suya bakıp söylüyorum...
02 Yorumla
Koç+1 yılBurdan yazsam mesela herseyi suya bakarak soylermisin😂😂
Terazi+1 yılmedyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak
Medyum semih var kadıköyde bir kafede denk gelmiştim sonrasında irtibatımı kesmedim. Gerçekten çok başarılı tavsiye ederim hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı şimdiye kadar
11 Yorumla
Koç+1 yılHangi kafe de
Gizli Üye(36-45)+1 yılbesiktasda symbol cafe var nilaya bakdir güzel bakiyor
03 Yorumla
Koç+1 yılTeşekkürler...
Balık+1 yılTarot uzmanı yurtdışı eğitimi var fiyatı uygun tavsiye ederim katına çingene gayet başarılı
Yengeç+1 yıl@Nisaaltindag bebe cok begeniyorum Gulay ablayı
+1 yılGülay hanım şahane katına çingene baktirdim inanılmaz söyledikleri tek tek çıktı
40 Yorumla
+1 yılBakırköyde amcanın yeri diye bir kafe açılmış şu zamana kadar baktırdıklarımın hepsi hikaye, giderseniz mulaka cumhura baktırın ben artık başka falcı aramam
00 YorumlaTelefonla istersen antalyada seda var ben tavsiye üzerine baktırdım çok isabetliydi sıramı beklerken benden önce baktıran kıza da sordum o da memnun kalmıştı
00 YorumlaMerhaba Seramon,
İstanbul Sarıyerde tarot ve kahve falı bakan biri var, yakınsa numarasını verebilirim,14 Yorumla
Yay+1 yılNumarasını alabılırmıyon
Boğa+1 yılNumara sını alabilirmiyim
Boğa+1 yılBen de alabilir miyimm
+1 yılfalciara. com bir site var telefonla fal bakıyorlar harikaaaaaa, kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumlacübbeli ahmet hocaya git :) telefon numarası netten bulursun .. ama dikkat et
01 Yorumla
İnstagram da falapell var inanılmaz iyi bakıyor bana ne söylediyse çıktı. Tavsiye ettiğim herkes de çok beğendi. Kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumlaİstanbul taksımde seymbol cafe batu bey mutlaka deneyin veya cadde bostanda ki subeler inde Serkan bey
01 Yorumla
taksim damlalar'da nur hanım var, harika bir kadın, tavsiye isterseniz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
00 Yorumlamedyumergun gerçekten harika biri aynı zamanda yaşam koçu ben gittim çok etkilendim bir git derim begenmemenin imkanı yok
00 Yorumla
+1 yılMerhaba adanada ki hoca ne kadara bakıyor acaba ve telden ulaşabilir miyiz?
10 Yorumla
+1 yılBeşiktaştaaa cafe bias var ismail dene derimm. İyiydi
111 Yorumla
Oğlak+1 yılKızlar ben size bir falcı tavsiye edim bu falcıya baktirin derim heryerde bu falcıyı ovguyle bahs etmişler biz 6 arkadaş toplandik bu met edilen falcıya gittik keyfino Cafe diye biryer var bakirkoyde kızlar orda gris medyum Okan diye bir falcı var kızlar çok beğenip sok olucaksiniz müthiş falcı bence 6 arkadaş şaşkın kaldık bide adamın falında bildigin sira var sıra bekledik ama deydi şiddetle keyfino Cafe gris medyum okanı herkese tavsiye ediyorum kızlar herşeyi harfiyen soluyor biliyor ne soledisede yasadik herkese tavsiyem süper falcı
Başak+1 yıl@Nehircennet ne kadara bakılıyor?
İkizler+1 yıl@Nehircennet ne kadara bakılıyor ve randevu almak gerekiyo mu kesin?
İkizler+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine tavsiye edebilirim.
Balık+1 yılkartların kraliçesi dedikleri kadar varmış çingene katına baktirdim Gülay cafe
Aslan+1 yılGülay cafe gayet başarılı pişman olmazsiniz denemiş biri olarak tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlar
İkizler+1 yılGülay cafe katına çingene baktirdim muhteşem yorumluyor duyacaklariniza hazır olun işinde çok çok başarılı
Koç+1 yılBende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz
İkizler+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla
görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem
yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet
hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim
telefonunu ama sora internetten buldum yine tavsiye edebilirim.
Fal cafe baba vanga da hazal var fırıldak sokak no 25 da kadıköy de
04 Yorumla
İkizler+1 yılHani Fal haramdı, günahtı
Boğa+1 yıl@Karrizmatik deli gibi sevince haram olmuyor. gidiyorsun. ama ben hiç bir zaman falcıyı inancıma değişmem sadece dediklerini dinlerim. bana destek olur.
Boğa+1 yılbelki hazal birazcık da bunun için vardır olmaz mı
İkizler+1 yılBunlar bahane olamaz.
Gidip. falciya. para. veriyorsunuz
Haram günah
+1 yılMelisa asya binnazabla sitesi
Caddebostan symbol serkan00 Yorumlaarkadaşlar size arzuhal cafeyi öneriyorum deneyin bnce
00 Yorumlakadıköy zodiac cafe, alpay bey çok iyi tarot ve kahve falı bakıyor, tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılevrendenmesajvar.com bir bakmalısın derim..Dua edersin...
00 Yorumla
+1 yıltaksimde g.saray lisesinin yanı çok iyi kahve yapıyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben çok iyi bir falcı biliyorum 50 liraya bakıyor muhtesem ötesi kahve ve su bakıyor
07 Yorumla
Koç+1 yılkim ?Özelden yazrmsın
Balık+1 yılben de merak ettim, bana da özelden atar mısın adresini?
Kova+1 yılbende merak ettim banada yazarmisin özdelden
İkizler+1 yılbanada soylermisin
Terazi+1 yılMümkünse banada yapabilirmisiniz kim ve nerde olduğunu
Oğlak+1 yılBende ogrenebilirmiyim ozelden
Boğa+1 yılBirgül abla mi
Bizim caminin imamı bakıyor, adresini vereyim istersen?
00 Yorumlabenim annem çok güzel bakar, ayazmaya gel :)
01 Yorumla
Oğlak+1 yılHangi ayazma 😂
Astroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Öneribişceğim kebapçı var kanks
00 YorumlaKeşke burada olaydın :D Anam bakıyor bazen :D
09 Yorumla
İkizler+1 yılbenimkine de bakabilir m iya
Başak+1 yıl@EvleneceksenGel Sana yok :)
İkizler+1 yıl@cicikız63 niye be :)
Başak+1 yıl@EvleneceksenGel işte :D
İkizler+1 yıl@cicikız63 ya nettim ben sana :D
Başak+1 yıl@EvleneceksenGel şaka şaka gel :D
İkizler+1 yıl@cicikız63 tamam iyi ağırla beni :D
Terazi+1 yıl@EvleneceksenGel medyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak
bulduysan banada soyle:)
00 Yorumlabir zodyak vardı ama öldü heralde o
02 Yorumla
İkizler+1 yıl@meli7777 reklam olduğuna gercekten inanmadık aptalız dimi
Taksimde var ama söylemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef İstanbul'da değilim
00 YorumlaVega cok iyi dediler..
00 YorumlaYakamoz kafe ve Melekler kahvesine git
01 Yorumla
Var vallahi. Mütiş kadin.
03 Yorumla
Terazi+1 yılBu müthiş falcı nerdedir?
+1 yılBakırköy Secret Cafe Tutku kesinlikleee
01 Yorumla
Akrep+1 yıliyi biliyormu
+1 yılcinci hoca falan?
05 Yorumla
Koç+1 yılAy yok o kadar değil
Balık+1 yılbeyoglu sembol kafede mehmet var her bir boku bildi :D yolunuz düşerse ugrayın derim. evin içinde gibi anlattı herseyi
Aslan+1 yılGülay hanım işinde çok başarılı onu tanımaktan baktırmaktan inanılmaz mutluyum fiyatları uygun cıngene katına ındırımde bu fırsatı kacırmayın
Aslan+1 yılBir telefon kadar uzak Gülay abla sempatik enerji harika yorum ve öngörüleri şahane 05301814473
ben varım
00 Yorumla
+1 yılFala degil imana gel..
01 Yorumla
Koç+1 yılBenim imanımın sana mı kaldı.Sen önce haddini bil
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İstanbul'da önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı? En iyi falcılar nerede?
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne