• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

İstanbul'da önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı? En iyi falcılar nerede?

Seramon
Seramon Takip Et
Xper 5 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
93
Yapay Zekaya Sor
Kızlar ben istanbulda iyi bir falcı arıyorum. Önereceğiniz kimler var ? İstanbul en iyi falcılar nerede?
İstanbul'da önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı? En iyi falcılar nerede?
Fal Soruları En İyi Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi

En İyi Cevaplar

• K_melike
    K_melike Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Boğa
    +1 yıl

Tanrım sen benim aklımı koru hala tüylerim diken diken, Arkadaşım Ebrarın her sözüne koşulsuz inandığı bir Medyumu vardı, haftada olmazsa bile in günde bir mutlaka bakım yaptırırdı ve ben bu durumdan rahatsız oluyordum, dün Florya sosyal tesislerin de kahve içerken yine Ebrar ile Medyum Semihin bur randevusu vardı.
    görüşmeleri esnasında Medyum Semih, Ebrar hanım şu an yanınızda bulunan kırmızı buluz Siyah pontolon giymiş olan kızıl saçlı arkadaşınız Betül hanıma söyler misiniz beni tanımadan lütfen gıyabımda konuşmasın, demişti...
    evet haklıydı Medyum Semih, yani başımda oturan Sümeyye ye ( iyi bir dışarı çıktık, nereden çıktı bu Medyum Semih yine, bu kız neden inanır ki bu saçma sapan şeylere) demiştim.
    Ebrar Medyum Semihin her sözüne Evet, tamam, olur, sorarım gibi cevaplar veriyordu ve en sonunda telefonunu elime tutuşturarak ( medyum Semih senin ile konuşmak istiyor) demişti.
    daha ben,, ne işim olur benim Medyum ile diye düşünürken, çok işiniz var benim ile hanım efendi karninızda ki bebeğin babasının nerede olduğunu ancak ben söyleyebilirim, demişti.
    Anan Allahım daha ben Ebrara bile soyleyetmemiştim hamile olduğumu ve
    Murathan bir aydır haber alamadığımız.
    E peki nasıl olmuştu da hamile olduğumu Muratin beni terk ettiğini ve giderken yalnızca duvarda asılı duran evlilik resmimizi aldığını,.
    evet Gerçekten de Ebrarın aylardır ısrar ile İllede Medyum Semih demesini şimdi çok daha iyi anlıyorum.
    Keşke daha önce Ebrar'ın sözünü dinleyip tavsiyesine uysaydım.
    Bu bir gerçek olamaz sanki birebir benim ile tasamisti 27 yıllık hayatımı.
    iyi ki seni tanıdım iyi ki Varsın Medyum Semih, biraz geç oldu ama olsun, böylesi de çok güzel.
    Ebrar bana tavsiye etti, bende Medyum Semihi sizlere tavsiye ediyorum, hayatınız da bir kere olsa bile mutlaka Medyum Semihe falınıza batırın, duyduklarınıza inanamıyacaksınız çünkü brn hala şoklardayım kızlar

11
    16 Yorumla
    • Gizliüye1500
      Gizliüye1500
      Balık
      +1 yıl

Canım numarası Yok mu nasıl baktırıcaz yazmışsın da nerde kendisi

• Aslı7u
      Aslı7u
      Koç
      +1 yıl

Nerde

• evrim933
      evrim933
      Boğa
      +1 yıl

Bende numarasını istesem

• KatherinePierce
      KatherinePierce
      İkizler
      +1 yıl

Reklam yapçaksan azcık inandırıcı ol aman allahım ne ya

• Nazaslii
      Nazaslii
      Aslan
      +1 yıl

@Gizliüye1500 bende tahsin ali hocayı öneriyorum ben gittim yüzyüze görüştük yeri yurdu belli adresi belli ben işlem yaptırdım kocamla aram çok kötüydü eşim beni istemedi nefret etti biz boşanacaktık hoca bir işlem yaptı 1 günde bana sarılarak uyumaya başladı bana güzel sözler söylemeye başladı adam bu işi biliyor tavsiye ediyorum sultanım diyor çok mutluyum allah razı olsun nunarasını vereyim belki birisine lazım olur 0539 837 45 45

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

O şarlatan beni dolandırdı 450 TL mi kaptırdım telefonlarımı meşgule attı engelledı şerefsiz onu mu ovuyorsunuz parayı aldıktan sonra engel atıyor

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

Medyum Semih dılandırıcı sakın inanmayım isteyene dekontu yazısmalarıda gönderırım beni bakım yapıccm dıye ıkı hafta oyladı sonrada paramı alıp engel attı

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

@Gizliüye1500 sahtekar dolandırıcı medyum Semih

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

@evrim933 beni dolandırdı ınanmayın

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

@evrim933 beni dolandırdı

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

@Aslı7u beni dolandırdı inanmayın sahtekara

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

@Gizliüye1500 benim 450 liramı dolandırdı

• Kardelen2525
      Kardelen2525
      Terazi
      +1 yıl

Medyum Semih dolandırıcı 05530868280 numarası parayı aldıktan sonra engel atıyor 450 TL mi dolandırdı

• Nurella2811
      Nurella2811
      Koç
      +1 yıl

kız hadi ordan ufak salla ben ona para gönderdm 200 tl sonra her yerden engelleyip beni bir dha arama dedi pisliğim teki o

• ÖzelimEce
      ÖzelimEce
      Boğa
      +1 yıl

medyum semihi kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun her şey hikaye

• ÖzelimEce
      ÖzelimEce
      Boğa
      +1 yıl

@Kardelen2525 katılıyorum sana uzak durun semihten

En İyi Cevaplar

• ebbla
    ebbla Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 53%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 795 cevap paylaştı.

k.bakma ama ne kadar günah biliyor musun resmen Allahı yok sayıyorsun ve geleceğin nasıl olacak diye bir insandan bekliyorsun ve bu hiç iyi bir şey değil..

Merak ediyorsan ben sana söyleyim sen o falcıya gittikten sonra önce maddi olarak zarar göreceksin sonrasınıda zamanla göreceksin

7
    0 Yorumla
  • adrenalin2012
    adrenalin2012 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43 , eic 31%
    Oğlak
    +1 yıl

bizim muhassebecimiz çok iyi bakar seni ona yönlendireyim bize arada bakıyor istanbulun neresindesin

0
    2 Yorumla
    • meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

medyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak

• Nurella2811
      Nurella2811
      Koç
      +1 yıl

@meli7777 o da dolandırıcı medyumun teki

• Mecnun_Çınar
    Mecnun_Çınar Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    Terazi
    +1 yıl

Abe bakıvereyim falcıklarına..Bizim çiçekçi teyze süper bakıyo..Gitmesen mi sen ona bi..?Cadde de

6
    8 Yorumla
    • evrimakca
      evrimakca
      Yengeç
      +1 yıl

Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın

• JaIIe
      JaIIe
      Yengeç
      +1 yıl

Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca

• Güngörcuk
      Güngörcuk
      Boğa
      +1 yıl

Kartların kraliçesi diyorlar dedikleri kadar varmış çingene katına baktirdim muhteşem yorumluyor Gülay hanım

• nneessrriin
      nneessrriin
      İkizler
      +1 yıl

8 yıldır ilişkimiz devam ediyor ama erkek arkadaşımdan bir türlü evlilik teklifi gelmedi. Yani bir aldatma yok herhangi bir problem yok ama neden evlenmek istemediğini anlayamıyordum. Medyuma danışmaya karar verdim. İnternet araştırmalarım sonucunda Medyum Hülyanın yorumlarından dolayı onu arama ihtiyacı hissettim. Medyum Hülya bakım yaptıktan sonra herhangi bir problem olmadığını sadece erkek arkadaşımın beni çok sevdiğini ve beni kaybetmek istemediğini ve evliliğin bu büyüyü bozacağını düşünüyormuş. Medyum Hülya yaptığı çalışma ile erkek arkadaşımın endişesini yok ederek evlilik birlikteliği yolunda adım atmamızı sağladı. HÜLYA MEDYUM

• meraIdeniz
      meraIdeniz
      Boğa
      +1 yıl

Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca

• YeLLiizz
      YeLLiizz
      Koç
      +1 yıl

Benim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere

• OyaSuLtan
      OyaSuLtan
      Koç
      +1 yıl

Sevdiğim adam dün gece evime gelip bana aşkını ilan etti ve evlenme teklifi etti nedenmi? Tabiki ellerinden öperim buradan saygıyla selamlarım medyum Mehmet hocam sayesinde 2 hafta önce aradım kendisini ayrılmıstık sevgilimle. Cok kötüydüm ve Mehmet hoca bunu hissetmişti sana evlilik büyüsü yapalım dedi direk. Ve basladık işlemlere bugün 2. hafta ve yarından itibaren evlilik hazirlıklarına baslioruz sevgilimle Mehmet hocam Tekrar tekrar cok teşekkürler Ellerinden öperim seni heryerde metedicem söz…

• Kulbra
      Kulbra
      Boğa
      +1 yıl

Bende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz

AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

• Supatisi
    Supatisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    Koç
    +1 yıl

Geçen ay baktırdım şu Medyum Semih beye. Bağzı falcılar medyumlar vardır ya hani Sana soru sorar ordan yürür öyledir diye düşündüm. Konuşması çok kibar ve diksiyonu akıcı biri. Kendi kendime bu değişik nasıl bunları biliyor dedim. Onunla alakalı kötü bir benzetme yaptım aklımdan Bana aynen şunları söyledi. Bak kardeşim insanları tanımadan etmeden Giyim Kuşam Ses tonuna göre yargılayamazsın. aklındaki o çirkin düşünceleri çıkart dedi. Ben nasıl ya bir dakika siz ne yaptınız ya nasıl olur ben onu aklımdan geçirmiştim sadece Ve gerçekten tlf özür dileyerek kaparım korktum. Sonra beni geri aradı daha seans bitmedi hakkın geçmesin dedi. Evimde ki 3 tane yapılan muskayı gözümün önünde getirti ya bir anda boş su kasesine 3 muska geldi Sordum soruşturdum Defalarca Farklı numaradan aradım büyü yaptırmak istiyorum diye yapmam ben diyor ben ahiretimi karartamam ben kötüye kullanamam diyor Medyumsemih senin sayende eşimle evliliğimi kurtardım tavsiye ederim

0
    1 Yorumla
    • ygmur66
      ygmur66
      Koç
      +1 yıl

Yeri nerde peki

• Meneksegonul
    Meneksegonul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    Oğlak
    +1 yıl

BAKIRKÖYDE SÜPER HERŞEYİ BİLEN FALCI BULDUM KIZLAR KEYFİNO CAFE GRİS MEDYUM OKAN DİYE BIRI kızlar İstanbul'da çok fal baktırdım ama fal arastirdim bakırköyde en iyi falcı yazdım keyfino Cafe gris medyum Okan diye birini heryerde met etmişler bende merak ettim bu met edilen falcidan randevu aldım baktırdım ben böyle bişey hayatımda ilkkez gördüm adam adan zye hayatımda ne olmus ne olucak herseyi söledi çok memnun kaldım bense herkese keyfino Cafe gris medyum okanı tavsiye ediyorum tekkelimeyle süper ne söledise harfiyen yaşadım adam cinlimidir nedir baktıran kızlar tüyleri urpericek sok olucak benden solemesi numarasinida aldım kızlar baktiran kızların aklı gidicek

2
    2 Yorumla
    • ııdontknow
      ııdontknow
      İkizler
      +1 yıl

ne kadara baktırdın? ve randevu almak zorunlu mu? hemen cevaplarsan seviniriim :)))

• Cilekkkk34
      Cilekkkk34
      Kova
      +1 yıl

@ııdontknow inanma yorumu yazan kesinlikle kendileridir alakasi yok hic birseu cikmiyor soyledigi arkadasimda baktirmisti salliyo resmen

• Elelanahels
    Elelanahels Takip Et
    Xper 2 Yaş: 56
    Koç
    +1 yıl

Kızlar super falcıya arayana super falcı buldum dıyebılırım bakırkoyde cok falcı var ama ben bole bısey gormedım adam dehset super bakıyo ısım soy ad alıyo baktıran kısının senın hayatını sanyesınde onune dokuyo senle yasıyomus gıbı anlatıyo bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede adam fal bakıyo grıs medyum okan dıye bırı ben baktırdım telefona sarıldım arkadaslarımı cagırdım super falcı buldum dıye arkadaslarımda baktırdı onlarda sok ıcınde kaldılar baya bı sıra vardı ama bekledımıze deydı herkese tavsıye ederım adam super verdıgı tarıhte hersey cıktı yasadım

1
    0 Yorumla
  • Hatturdu
    Hatturdu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    İkizler
    +1 yıl

Gülay ablayı deneyin derim lütfen ilişki üzerenine soyledikleri gerçekleşmiş biri olarak öneriyorum ilk duydugunuzda hadi canım diyorsunuz sonra tek tek yaşayınca anlıyorsunuz ne demek istediğini ben burdan bilgilendirme aldım

9
    0 Yorumla
  • Pharmacy
    Pharmacy Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    Akrep
    +1 yıl

Eskişehir'de bir keresinde falcıya gitmiştim Allah o falcının belasını versin dicem olmayacak.. En iyisi Allah bana hidayet nasip etsin Fal, şu, bu çok saçma Gitme derim

2
    0 Yorumla
  • aysenurgez
    aysenurgez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    Yay
    +1 yıl

ben telefondan baktırdım seda ablaya çok tavsiye almıştım onun üzerine denedim ve cok memnun kaldım kahvede detaylı bakan ve tutturan bir onu gördüm herkese da anlatıyorum bir heyecanla:)) bu forumlarda az dolanmadık İstanbul'da gitmedik yer bırakmadım herhalde.. ama bu semih hakkında bilgisi olan varsa mesaj atabilir mi? su falı istiyorum

1
    0 Yorumla
  • falkolik
    falkolik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    Oğlak
    +1 yıl

istiklal cd sindeki mona lisa cafe yi ısrarla tavsiye ederim arkadaşlar

gezmediğim yer kalmadı ama mona lisa yı tek geçerim

her yerin favori falcısı vardır fakat mona lisa da boş yok

çok sık falcıları yenileniyor ama hepside başarılı

bence bu işi biliyorlar fiyatlarıda diğer mekanlara göre uygun

1
    1 Yorumla
    • reşitt
      reşitt
      Akrep
      +1 yıl

tam olarak yer neresi

• tactlessdreams
    tactlessdreams Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 48%
    Terazi
    +1 yıl

bana gel uflerim okurum bakarım hehehe

taksime git symbol face batu denilen bir totos var 4 sene önce idi resmen gün gün 1 senemi cıkardı hatta yazdı kagıda ve ben tırstım resmen

1
    1 Yorumla
    • yagmursuuu
      yagmursuuu
      Akrep
      +1 yıl

Ne kadardı fiyatı

• annekız31
    annekız31 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Terazi
    +1 yıl

ben dün Medyumfenomen adlı bir Medyum fal baktırdım. adam annemden bur mi ras kaldığını ama bir türlü ele geciremedigimi hayatımda her şeyin ters gittiğini ve bunun sebebinin bahçe kapımın eşiğinin altında ki büyü olduğunu söyledi. önce inanamadım ama eșikligi dökünce gördüklerime inanamadım hemde üç taneydi tüylerim diken diken hala. gidin bulun bu Medyum ve dersinize derman olun derim

0
    0 Yorumla
  • enginnnn34
    enginnnn34 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    Boğa
    +1 yıl

Falcılar genelde taksjmde olur
    Once adını sonra ana adın sonra baba adinı
    Sonra dogum tarihini sorarlar sonrada iste analiz yapıp baslarlar bir seyler söylemeye

0
    0 Yorumla
  • Elanur3300
    Elanur3300 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    Akrep
    +1 yıl

Medyum Semih başka birisini tanımam üstüne Adam bana direk isim verdi 3 tarih söyledi 3 dede o büyük sırlarımı bildi Rüyamda ne gördüğümü nasıl bilir bir insan ya çok korktum bakarken herşey doğruydu ilk 2-3 dk ücretsiz bakıp kendini ıspatladı sonra ödeme yaptım

3
    4 Yorumla
    • _missisippi
      _missisippi
      Akrep
      +1 yıl

Nerden ulaşabiliriz instagramdan yazınca bir kaç tane çıkıyor numarasını yazabilir misin veya ulaşmamızı sağlayacak bir şey?

• _missisippi
      _missisippi
      Akrep
      +1 yıl

Bide ne kadara bakıyor

• Yaseeeee3456
      Yaseeeee3456
      Balık
      +1 yıl

Numarasını verebilir misin rica etsem:)

• Nurella2811
      Nurella2811
      Koç
      +1 yıl

aslaaaa gitmeyin ona sakın anam parayı alana kadar tel acıyor sonra asla açmaz ve bir zaman sonra engelliyor seni komple 350ye bakıyor tabi engellemeyip bakarsa ahahah

• xxxcyn
    xxxcyn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    Boğa
    +1 yıl

arkadaşlar aldığım duyuma göre gökhan hoca bu işi tam anlamıyla yapıyor giden gelecek sebastiyan :) cıktıgın biri varsa ayrıldıysan ve cok uzun zaman olmadıysa senin sevgi yolunda oluyormus senin üzerindeki sorunlar kalktıgında kendi istegiyle sana geliyor demesine göre biri hayatından sebebsiz cıkarsa ummu teraful oldugu için gidiyor buda ibranice olarak temizleniyormus felan filan fistan ama geliyor sahidim o adam gelecek sebastiyan ve geldi :) yaşlarında saygılı usak:)

1
    0 Yorumla
  • irresistible
    irresistible Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 35%
    Koç
    +1 yıl

Bağdat Caddesi Symbol Cafe'de bakılıyor.Serkan özellikle tavsiye ediliyor.İsim biliyormuş fakat geleceği tutturamıyormuş haliyle

0
    2 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Teşekkürler

• irresistible
      irresistible
      Koç
      +1 yıl

Rica ederim :)

• Unıversee
    Unıversee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    Yay
    +1 yıl

Falcı geldi hanııımmmm... Şimdi ben sana beynine oksijen yolların tıkanmış desem inanmazsın fakat yine aynı ben 3 vakte kadar yakışıklı bi çocuk çıkcak karşına desem hemen inanırsın dimi köfte seni.

0
    4 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Doğru konuşsana sen.Ne haddine böyle konuşmak.Biraz saygı duy.Sen beni ne kadar tanıyorsunda böyle yok beyin yolların yıkanmış filanHaddini bil.

• Unıversee
      Unıversee
      Yay
      +1 yıl

Kusura bakma böyle fal burç soruları görünce kendime engel olamayıp misilleme yapıyorum. bu saldırı kişisel değildi.

• Gizliüye1500
      Gizliüye1500
      Balık
      +1 yıl

Canım o bahsettiğin adamı söyle lütfen numarası yok mu nerde bakıyor

• Gizliüye1500
      Gizliüye1500
      Balık
      +1 yıl

Medyum olanın numarası Yok mu

• AsliEzgi2
    AsliEzgi2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    Yengeç
    +1 yıl

kaç yasındasın kardeşim sen? yapma eyleme hadi eskiler cahillikten yaparlarmış sen bari yapma Türkiyenin gidişatı hiç iyi değil.

bu arada şükür namazı kaç rekattı millet? halime şükür edicemde.

0
    0 Yorumla
  • silici44
    silici44 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 30%
    Koç
    +1 yıl

Benim ablam süperdir bu konuda ama dostlarına bakıyor gece komsular geliyor fal için o derece :D

2
    0 Yorumla
  • dondurmayabayılırım
    dondurmayabayılırım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    Terazi
    +1 yıl

o kadar para vercekseniz yedi göbek sülalenin falına bakarım yeminle :(

çay ,kahve hangisini istersen hem de..

0
    0 Yorumla
  • SIRIUS__
    SIRIUS__ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 43%
    Aslan
    +1 yıl

genelde beyoğlu ilçesi galata semti istiklal caddesi civarında olurlar

0
    0 Yorumla
  • göz-demmm
    göz-demmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 38%
    Oğlak
    +1 yıl

tatlim taksim mis cafe durma kos git adamin dibiler..

0
    0 Yorumla
  • Melikesgin
    Melikesgin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Boğa
    +1 yıl

Selam ben geçen telefondan birine baktırdım.. kahvenin fotoğrafını çekip gönderdim.. 1 saate yakın baktı.. sohbet havasında geçti zaten. Ben memnun kaldım numarasını yazabilirim kızın adı Seda olması lazım..

1
    0 Yorumla
  • delimiyimneyim
    delimiyimneyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    Koç
    +1 yıl

saçmalama yaa tüm paranı bir falcıya yedirmeyi düşünmüyosun herhalde

0
    1 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Biraz meraklıyım ya :)

• süperkiz
    süperkiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    Boğa
    +1 yıl

internet üzerinden fal baktıramayacaqına göre bulamassın bnce .s.s

0
    2 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

interten üzerinden baktırmayacağım zaten.Önerileri alıcam

• Omur3586
      Omur3586
      Terazi
      +1 yıl

Kizlar Ortakoyde bir falcı buldum muhteşem bakıyo. Leyl cafe diye bir yer kızın adi ecem. Ben ilk baktirdigimda nisanlimin adını söyledi.. Acaip iyi enerjiside öyle.. Hem kahve hem tarot baktı. 25 TL ödedim. Mutlaka tavsiye ediyorum gidin..

• maybemaybe07
    maybemaybe07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Kova
    +1 yıl

falcı can var Kadıköyde. Eğer enerjisi iyiyse ve sana bakmayı kabul ederse ona baktır. Kendisi bir yere bağlı çalışmıyor ve referans olursa kabul ediyor. Şulenin arkadaşıyım dersen şansın yüksek olur. randevu al çok merak edyosan

0
    0 Yorumla
  • zahiriodak
    zahiriodak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 60
    Yengeç
    +1 yıl

Yaz ne öğrenmek isitiyorsun ? Suya bakıp söylüyorum...

0
    2 Yorumla
    • ygmur66
      ygmur66
      Koç
      +1 yıl

Burdan yazsam mesela herseyi suya bakarak soylermisin😂😂

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

medyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak

• Mery20
    Mery20 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    Boğa
    +1 yıl

Medyum semih var kadıköyde bir kafede denk gelmiştim sonrasında irtibatımı kesmedim. Gerçekten çok başarılı tavsiye ederim hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı şimdiye kadar

1
    1 Yorumla
    • Aslı7u
      Aslı7u
      Koç
      +1 yıl

Hangi kafe de

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

besiktasda symbol cafe var nilaya bakdir güzel bakiyor

0
    3 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Teşekkürler...

• Nisaaltindag
      Nisaaltindag
      Balık
      +1 yıl

Tarot uzmanı yurtdışı eğitimi var fiyatı uygun tavsiye ederim katına çingene gayet başarılı

• Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

@Nisaaltindag bebe cok begeniyorum Gulay ablayı

• Gidiyorcanim
    Gidiyorcanim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    Balık
    +1 yıl

Gülay hanım şahane katına çingene baktirdim inanılmaz söyledikleri tek tek çıktı

4
    0 Yorumla
  • sudeyilmzz55
    sudeyilmzz55 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    Aslan
    +1 yıl

Bakırköyde amcanın yeri diye bir kafe açılmış şu zamana kadar baktırdıklarımın hepsi hikaye, giderseniz mulaka cumhura baktırın ben artık başka falcı aramam

0
    0 Yorumla
  • Busesiim
    Busesiim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    Koç
    +1 yıl

Telefonla istersen antalyada seda var ben tavsiye üzerine baktırdım çok isabetliydi sıramı beklerken benden önce baktıran kıza da sordum o da memnun kalmıştı

0
    0 Yorumla
  • AylaMiray
    AylaMiray Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    Balık
    +1 yıl

Merhaba Seramon,
    İstanbul Sarıyerde tarot ve kahve falı bakan biri var, yakınsa numarasını verebilirim,

1
    4 Yorumla
    • Atalentaa
      Atalentaa
      Yay
      +1 yıl

Numarasını alabılırmıyon

• evrim933
      evrim933
      Boğa
      +1 yıl

Numara sını alabilirmiyim

• Hatturdu
      Hatturdu
      İkizler
      +1 yıl

@evrim933 yakalaya bilirseniz yüz yüze yoksa telefon seansı lütfen Gülay ablayı deneyin derim bana ilişkiyle alakalı soyledikleri çıktı çok farklı bir enerjisi var nokta atışları oldu

• Dessy
      Dessy
      Boğa
      +1 yıl

Ben de alabilir miyimm

• ÖzgeCansın
    ÖzgeCansın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    Oğlak
    +1 yıl

falciara. com bir site var telefonla fal bakıyorlar harikaaaaaa, kesinlikle tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • ISeHzaDee
    ISeHzaDee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    Kova
    +1 yıl

cübbeli ahmet hocaya git :) telefon numarası netten bulursun .. ama dikkat et

0
    1 Yorumla
    • meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• nazuskaya
    nazuskaya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Boğa
    +1 yıl

İnstagram da falapell var inanılmaz iyi bakıyor bana ne söylediyse çıktı. Tavsiye ettiğim herkes de çok beğendi. Kesinlikle tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • Sevo2424
    Sevo2424 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    Balık
    +1 yıl

İstanbul taksımde seymbol cafe batu bey mutlaka deneyin veya cadde bostanda ki subeler inde Serkan bey

0
    1 Yorumla
    • meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• aybikesu
    aybikesu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    Akrep
    +1 yıl

taksim damlalar'da nur hanım var, harika bir kadın, tavsiye isterseniz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • gamzeSr
    gamzeSr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    Koç
    +1 yıl

medyumergun gerçekten harika biri aynı zamanda yaşam koçu ben gittim çok etkilendim bir git derim begenmemenin imkanı yok

0
    0 Yorumla
  • Zeynepiturhan
    Zeynepiturhan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    Yengeç
    +1 yıl

Merhaba adanada ki hoca ne kadara bakıyor acaba ve telden ulaşabilir miyiz?

1
    0 Yorumla
  • İnflames343444
    İnflames343444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    Terazi
    +1 yıl

Beşiktaştaaa cafe bias var ismail dene derimm. İyiydi

1
    11 Yorumla
    • Nehircennet
      Nehircennet
      Oğlak
      +1 yıl

Kızlar ben size bir falcı tavsiye edim bu falcıya baktirin derim heryerde bu falcıyı ovguyle bahs etmişler biz 6 arkadaş toplandik bu met edilen falcıya gittik keyfino Cafe diye biryer var bakirkoyde kızlar orda gris medyum Okan diye bir falcı var kızlar çok beğenip sok olucaksiniz müthiş falcı bence 6 arkadaş şaşkın kaldık bide adamın falında bildigin sira var sıra bekledik ama deydi şiddetle keyfino Cafe gris medyum okanı herkese tavsiye ediyorum kızlar herşeyi harfiyen soluyor biliyor ne soledisede yasadik herkese tavsiyem süper falcı

• xxgizlixx1
      xxgizlixx1
      Başak
      +1 yıl

@Nehircennet ne kadara bakılıyor?

• ııdontknow
      ııdontknow
      İkizler
      +1 yıl

@Nehircennet ne kadara bakılıyor ve randevu almak gerekiyo mu kesin?

• Tonbalik
      Tonbalik
      Oğlak
      +1 yıl

@gulay ablaya çingene katına baktirdim muhteşem yorumluyor duyacaklariniza hazır olun işinde çok başarılı

• zeeynneepp
      zeeynneepp
      İkizler
      +1 yıl

Valla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine tavsiye edebilirim.

• Nisaaltindag
      Nisaaltindag
      Balık
      +1 yıl

kartların kraliçesi dedikleri kadar varmış çingene katına baktirdim Gülay cafe

• Cecekdenis
      Cecekdenis
      Aslan
      +1 yıl

Gülay cafe gayet başarılı pişman olmazsiniz denemiş biri olarak tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlar

• Burcinburcu
      Burcinburcu
      İkizler
      +1 yıl

Gülay cafe katına çingene baktirdim muhteşem yorumluyor duyacaklariniza hazır olun işinde çok çok başarılı

• Sermmince
      Sermmince
      Koç
      +1 yıl

Bende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz

• Zeeyneeep
      Zeeyneeep
      İkizler
      +1 yıl

Valla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla
      görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem
      yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet
      hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim
      telefonunu ama sora internetten buldum yine tavsiye edebilirim.

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• ÖzelimEce
    ÖzelimEce Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    Boğa
    +1 yıl

Fal cafe baba vanga da hazal var fırıldak sokak no 25 da kadıköy de

0
    4 Yorumla
    • Karrizmatik
      Karrizmatik
      İkizler
      +1 yıl

Hani Fal haramdı, günahtı

• ÖzelimEce
      ÖzelimEce
      Boğa
      +1 yıl

@Karrizmatik deli gibi sevince haram olmuyor. gidiyorsun. ama ben hiç bir zaman falcıyı inancıma değişmem sadece dediklerini dinlerim. bana destek olur.

• ÖzelimEce
      ÖzelimEce
      Boğa
      +1 yıl

belki hazal birazcık da bunun için vardır olmaz mı

• Karrizmatik
      Karrizmatik
      İkizler
      +1 yıl

Bunlar bahane olamaz.
      Gidip. falciya. para. veriyorsunuz
      Haram günah

• NurayAysav
    NurayAysav Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    Balık
    +1 yıl

Melisa asya binnazabla sitesi
    Caddebostan symbol serkan

0
    0 Yorumla
  • ekinnur
    ekinnur Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Koç
    +1 yıl

arkadaşlar size arzuhal cafeyi öneriyorum deneyin bnce

0
    0 Yorumla
  • estram216
    estram216 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    Akrep
    +1 yıl

kadıköy zodiac cafe, alpay bey çok iyi tarot ve kahve falı bakıyor, tavsiye ederim :)

0
    0 Yorumla
  • SevgiSevgi34
    SevgiSevgi34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    Koç
    +1 yıl

evrendenmesajvar.com bir bakmalısın derim..Dua edersin...

0
    0 Yorumla
  • esmerveçekik
    esmerveçekik Takip Et
    Başak
    +1 yıl

taksimde g.saray lisesinin yanı çok iyi kahve yapıyolar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ben çok iyi bir falcı biliyorum 50 liraya bakıyor muhtesem ötesi kahve ve su bakıyor

0
    7 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

kim ?Özelden yazrmsın

• madgirl
      madgirl
      Balık
      +1 yıl

ben de merak ettim, bana da özelden atar mısın adresini?

• melek90
      melek90
      Kova
      +1 yıl

bende merak ettim banada yazarmisin özdelden

• zuzita
      zuzita
      İkizler
      +1 yıl

banada soylermisin

• Diesee
      Diesee
      Terazi
      +1 yıl

Mümkünse banada yapabilirmisiniz kim ve nerde olduğunu

• Glayyy
      Glayyy
      Oğlak
      +1 yıl

Bende ogrenebilirmiyim ozelden

• Dessy
      Dessy
      Boğa
      +1 yıl

Birgül abla mi

• Janus
    Janus Takip Et
    Akrep
    +1 yıl

Bizim caminin imamı bakıyor, adresini vereyim istersen?

0
    0 Yorumla
  • pokemon
    pokemon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 52%
    Kova
    +1 yıl

benim annem çok güzel bakar, ayazmaya gel :)

0
    1 Yorumla
    • Ş3vval1
      Ş3vval1
      Oğlak
      +1 yıl

Hangi ayazma 😂

• Pretgam
    Pretgam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı.

Öneribişceğim kebapçı var kanks

0
    0 Yorumla
  • cicikız63
    cicikız63 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    Başak
    +1 yıl

Keşke burada olaydın :D Anam bakıyor bazen :D

0
    9 Yorumla
    • EvleneceksenGel
      EvleneceksenGel
      İkizler
      +1 yıl

benimkine de bakabilir m iya

• cicikız63
      cicikız63
      Başak
      +1 yıl

@EvleneceksenGel Sana yok :)

• EvleneceksenGel
      EvleneceksenGel
      İkizler
      +1 yıl

@cicikız63 niye be :)

• cicikız63
      cicikız63
      Başak
      +1 yıl

@EvleneceksenGel işte :D

• EvleneceksenGel
      EvleneceksenGel
      İkizler
      +1 yıl

@cicikız63 ya nettim ben sana :D

• cicikız63
      cicikız63
      Başak
      +1 yıl

@EvleneceksenGel şaka şaka gel :D

• EvleneceksenGel
      EvleneceksenGel
      İkizler
      +1 yıl

@cicikız63 tamam iyi ağırla beni :D

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

@EvleneceksenGel medyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak

• zuzita
    zuzita Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    İkizler
    +1 yıl

bulduysan banada soyle:)

0
    0 Yorumla
  • sadece_
    sadece_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    Aslan
    +1 yıl

bir zodyak vardı ama öldü heralde o

0
    2 Yorumla
    • meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• KatherinePierce
      KatherinePierce
      İkizler
      +1 yıl

@meli7777 reklam olduğuna gercekten inanmadık aptalız dimi

• Ahmtby
    Ahmtby Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    Balık
    +1 yıl

Taksimde var ama söylemem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Malesef İstanbul'da değilim

0
    0 Yorumla
  • Celtan
    Celtan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    Yengeç
    +1 yıl

Vega cok iyi dediler..

0
    0 Yorumla
  • samgulec
    samgulec Takip Et
    Guru Yaş: 31
    Başak
    +1 yıl

Yakamoz kafe ve Melekler kahvesine git

0
    1 Yorumla
    • meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• Ezgi27r
    Ezgi27r Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    İkizler
    +1 yıl

Var vallahi. Mütiş kadin.

0
    3 Yorumla
    • Diesee
      Diesee
      Terazi
      +1 yıl

Bu müthiş falcı nerdedir?

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

@Diesee medyum belkız beşbudak en iyisi ucuz etin yağnisi kötü olur kadın pahalı bakıyor ama herşeyi bilirmi bir insan ya instagramdan araştırın bulun medyum belkız beşbudak

• pinkangel1
    pinkangel1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Yengeç
    +1 yıl

Bakırköy Secret Cafe Tutku kesinlikleee

0
    1 Yorumla
    • reşitt
      reşitt
      Akrep
      +1 yıl

iyi biliyormu

• sinekvalesi
    sinekvalesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    Aslan
    +1 yıl

cinci hoca falan?

0
    5 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Ay yok o kadar değil

• selviirem
      selviirem
      Balık
      +1 yıl

beyoglu sembol kafede mehmet var her bir boku bildi :D yolunuz düşerse ugrayın derim. evin içinde gibi anlattı herseyi

• Ayfer70
      Ayfer70
      Aslan
      +1 yıl

Gülay hanım işinde çok başarılı onu tanımaktan baktırmaktan inanılmaz mutluyum fiyatları uygun cıngene katına ındırımde bu fırsatı kacırmayın

• Cecekdenis
      Cecekdenis
      Aslan
      +1 yıl

Bir telefon kadar uzak Gülay abla sempatik enerji harika yorum ve öngörüleri şahane 05301814473

• meli7777
      meli7777
      Terazi
      +1 yıl

• OguzCC
    OguzCC Takip Et
    Master Yaş: 36
    Kova
    +1 yıl

ben varım

0
    0 Yorumla
  • istanbulcu
    istanbulcu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    Boğa
    +1 yıl

Fala degil imana gel..

0
    1 Yorumla
    • Seramon
      Seramon
      Koç
      +1 yıl

Benim imanımın sana mı kaldı.Sen önce haddini bil

• Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İstanbul'da önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı? En iyi falcılar nerede?
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İstanbul'da bildiğiniz iyi falcı var mı? 17 cevap verildi
İstanbul'de iyi falcı var mı bildiğiniz? 8 cevap verildi
İstanbul'da önerebileceğiniz falcı var mı? 18 cevap verildi
Bildiğiniz iyi bir falcı var mı İstanbul'da? 7 cevap verildi
İstanbul'da önerdiğiniz falcı var mı? 15 cevap verildi
İstanbul'da bildiğiiniz iyi bir falcı var mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨